Problem s MAYOU

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 26 bře 2009 23:06

Panove jsem uplne zoufalej prosim o radu. Mam cerstve mayu 44 usb a oba stereo vystupy mi tak prumerne jednou za minutu asi na pul vteriny zachrci. Kdyz posloucham muziku jako pozadi kdyz neco delam tak si toho ani nevsimnu ale kdyz micham nebo komponuju tak je to hrozny. Da se s tim neco delat nebo ji mam po 2 dnech vyhodit z okna???
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od DjMatisS » 26 bře 2009 23:42

Zkus pohnout s latencí na vyšší stupeň. Najdi si optimální latenci. (předpokládám že používáš ASIO)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 26 bře 2009 23:47

Ok diky v FLku to pomohlo ale me to dela i kdyz si jenom normalne pustim muziku z wmp nebo jakyhokoli jinyho prehravace... :( A ted mam dalsi problem ale to uz je spis moji nevzdelanosti. Nedari se mi rozjet TC Cds na VDJ s Mayou a pio200. Ten signal tam je ale jediny co funguje jak ma je pitch ostatni si dela co chce - hlavne play a cue. A v nastaveni mi to pise TC quality 0%. Kde delam chybu? Ma nekdo z vas zkusenost s timhle nastavenim???
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 28 bře 2009 17:35

Tak to zapojeni s VDJ pres prehravace uz funguje akorat mi trochu vadi ze bpm mi samo o sobe lita nahoru i dolu cca o 1.5% pri cemz se samozrejme neda mixovat a jeste to dela takovy priserny pazvuky ale to je schovany urcite nekde v nastaveni nevite nahodou nekdo jak se toho zbavit?
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

PoLyTaR
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2007 23:40

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od PoLyTaR » 28 bře 2009 19:03

Zbav se VDJ a bude to OK....

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od hoolifan » 28 bře 2009 19:33

problém bude někde v nastavení.. zkusil bych zvýšit latenci.. pak by mělo být ve vdjji někde něco jako mastertempo - to bych okamžitě vypnul.. ten příšerný zvuk co to dělá ze pradvěpodobně zvuk timecode stopy z desky to se dá odstranit přes ovládací panel u mayai..
otázka je jaký k tomu máš book.. já měl problém se hraním přes TC vinyli u AMD sempron 1,6GHz a 512ram
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 28 bře 2009 22:02

hoolifan píše:problém bude někde v nastavení.. zkusil bych zvýšit latenci.. pak by mělo být ve vdjji někde něco jako mastertempo - to bych okamžitě vypnul.. ten příšerný zvuk co to dělá ze pradvěpodobně zvuk timecode stopy z desky to se dá odstranit přes ovládací panel u mayai..
otázka je jaký k tomu máš book.. já měl problém se hraním přes TC vinyli u AMD sempron 1,6GHz a 512ram
Tak pekne poporade: Latenci sem zkousel nahoru i dolu a ten zvuk je furt stejnej, mastertempo nepouzivam, zvuk z TC sem ztlumil hned na zacatku zas tak hloupej jak vypadam nejsem a notas mam DualCore 2GHz, 3Gb RAM takze nic prestarlyho....nejaky dalsi moznosti???
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od hoolifan » 29 bře 2009 01:36

jestli sem tě urazil tak se omlouvám nemyslel sem to špatně on člověk občas zapomene i na blbý restart (osobní zkušenost = vlastní blbost)
ještě bych zkusil případně reinstal a nebo zkusit novější verzi VDJje aktuálně nejnovější je 5.2.1
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 29 bře 2009 11:27

hoolifan píše:jestli sem tě urazil tak se omlouvám nemyslel sem to špatně on člověk občas zapomene i na blbý restart (osobní zkušenost = vlastní blbost)
ještě bych zkusil případně reinstal a nebo zkusit novější verzi VDJje aktuálně nejnovější je 5.2.1
Ok diky vyzkousim a kdyz nic nepomuze tak asi mayu zahodim a budu hrat dal z cedecek...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od DjMatisS » 29 bře 2009 13:21

to bude nejlepsi :-D Pokud nic nepomohlo... Ale to nemuže bejt primo mayou. kazdy problem ma nejake necekane reseni...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od Kenny » 29 bře 2009 16:28

a to jí nemůžeš reklamovat? zkus to
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 29 bře 2009 22:17

Kenny Dixx píše:a to jí nemůžeš reklamovat? zkus to
Nemuzu pac sem ji nekupoval novou....ale uz sem problem vyresil postupnym hrabani se v nastaveni stylem pokus-omyl. Jediny co me trochu mrzi je nepatrny zpozdeni pri spusteni tracku a to nezlepsi ani nastaveni mensi latence ale s tim se da zit a hrat uz sem si zvyknul. Diky vsem za rady a postrehy.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 31 bře 2009 20:22

Tak sem si myslel ze sem to vychytal a nevychytal. Nevim proc ale pri prehravani v VDJ mi tak prumerne jednou za pul minuty kolisa TC QUALITY tudiz to vzdycky par momentu chrci coz neni zrovna moc efektni a pro zivy hrani tim padem nepouzitelny. Panove pls poradte uz sem uplne zoufalej mam par dni pred akci a do ty doby to musim vyresit jinak budu muset hrat z (palenych) cedecek a mam toho dost to nez bych vypalil....
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

sanchezdirty
Příspěvky: 24
Registrován: 27 črc 2007 16:38

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od sanchezdirty » 10 čer 2009 12:35

zalezi co mas taky za pc , to muze byt jenom spatna kompatibilita, ja mam ten samy problem a nevyresila to ani koupe lepsi zvukove karty.

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Problem s MAYOU

Příspěvek od amdman » 10 čer 2009 19:52

sanchezdirty píše:zalezi co mas taky za pc , to muze byt jenom spatna kompatibilita, ja mam ten samy problem a nevyresila to ani koupe lepsi zvukove karty.
Mam Acer Extensa 5430, 2jadro procesor 2 GHz, 3GB RAM.....to by snad mohlo stacit...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Odpovědět