Problem s MAYOU
Problem s MAYOU
Panove jsem uplne zoufalej prosim o radu. Mam cerstve mayu 44 usb a oba stereo vystupy mi tak prumerne jednou za minutu asi na pul vteriny zachrci. Kdyz posloucham muziku jako pozadi kdyz neco delam tak si toho ani nevsimnu ale kdyz micham nebo komponuju tak je to hrozny. Da se s tim neco delat nebo ji mam po 2 dnech vyhodit z okna???
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Re: Problem s MAYOU
Zkus pohnout s latencí na vyšší stupeň. Najdi si optimální latenci. (předpokládám že používáš ASIO)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Ok diky v FLku to pomohlo ale me to dela i kdyz si jenom normalne pustim muziku z wmp nebo jakyhokoli jinyho prehravace...
A ted mam dalsi problem ale to uz je spis moji nevzdelanosti. Nedari se mi rozjet TC Cds na VDJ s Mayou a pio200. Ten signal tam je ale jediny co funguje jak ma je pitch ostatni si dela co chce - hlavne play a cue. A v nastaveni mi to pise TC quality 0%. Kde delam chybu? Ma nekdo z vas zkusenost s timhle nastavenim???

Tak to zapojeni s VDJ pres prehravace uz funguje akorat mi trochu vadi ze bpm mi samo o sobe lita nahoru i dolu cca o 1.5% pri cemz se samozrejme neda mixovat a jeste to dela takovy priserny pazvuky ale to je schovany urcite nekde v nastaveni nevite nahodou nekdo jak se toho zbavit?
Zbav se VDJ a bude to OK....
problém bude někde v nastavení.. zkusil bych zvýšit latenci.. pak by mělo být ve vdjji někde něco jako mastertempo - to bych okamžitě vypnul.. ten příšerný zvuk co to dělá ze pradvěpodobně zvuk timecode stopy z desky to se dá odstranit přes ovládací panel u mayai..
otázka je jaký k tomu máš book.. já měl problém se hraním přes TC vinyli u AMD sempron 1,6GHz a 512ram
otázka je jaký k tomu máš book.. já měl problém se hraním přes TC vinyli u AMD sempron 1,6GHz a 512ram
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Tak pekne poporade: Latenci sem zkousel nahoru i dolu a ten zvuk je furt stejnej, mastertempo nepouzivam, zvuk z TC sem ztlumil hned na zacatku zas tak hloupej jak vypadam nejsem a notas mam DualCore 2GHz, 3Gb RAM takze nic prestarlyho....nejaky dalsi moznosti???hoolifan píše:problém bude někde v nastavení.. zkusil bych zvýšit latenci.. pak by mělo být ve vdjji někde něco jako mastertempo - to bych okamžitě vypnul.. ten příšerný zvuk co to dělá ze pradvěpodobně zvuk timecode stopy z desky to se dá odstranit přes ovládací panel u mayai..
jestli sem tě urazil tak se omlouvám nemyslel sem to špatně on člověk občas zapomene i na blbý restart (osobní zkušenost = vlastní blbost)
ještě bych zkusil případně reinstal a nebo zkusit novější verzi VDJje aktuálně nejnovější je 5.2.1
ještě bych zkusil případně reinstal a nebo zkusit novější verzi VDJje aktuálně nejnovější je 5.2.1
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Ok diky vyzkousim a kdyz nic nepomuze tak asi mayu zahodim a budu hrat dal z cedecek...hoolifan píše:jestli sem tě urazil tak se omlouvám nemyslel sem to špatně on člověk občas zapomene i na blbý restart (osobní zkušenost = vlastní blbost)
to bude nejlepsi
Pokud nic nepomohlo... Ale to nemuže bejt primo mayou. kazdy problem ma nejake necekane reseni...

Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
a to jí nemůžeš reklamovat? zkus to
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

Nemuzu pac sem ji nekupoval novou....ale uz sem problem vyresil postupnym hrabani se v nastaveni stylem pokus-omyl. Jediny co me trochu mrzi je nepatrny zpozdeni pri spusteni tracku a to nezlepsi ani nastaveni mensi latence ale s tim se da zit a hrat uz sem si zvyknul. Diky vsem za rady a postrehy.Kenny Dixx píše:a to jí nemůžeš reklamovat? zkus to
Tak sem si myslel ze sem to vychytal a nevychytal. Nevim proc ale pri prehravani v VDJ mi tak prumerne jednou za pul minuty kolisa TC QUALITY tudiz to vzdycky par momentu chrci coz neni zrovna moc efektni a pro zivy hrani tim padem nepouzitelny. Panove pls poradte uz sem uplne zoufalej mam par dni pred akci a do ty doby to musim vyresit jinak budu muset hrat z (palenych) cedecek a mam toho dost to nez bych vypalil....
-
zalezi co mas taky za pc , to muze byt jenom spatna kompatibilita, ja mam ten samy problem a nevyresila to ani koupe lepsi zvukove karty.
Mam Acer Extensa 5430, 2jadro procesor 2 GHz, 3GB RAM.....to by snad mohlo stacit...sanchezdirty píše:zalezi co mas taky za pc , to muze byt jenom spatna kompatibilita, ja mam ten samy problem a nevyresila to ani koupe lepsi zvukove karty.