Problem s MAYOU
Re: Problem s MAYOU
mohlo ale jestli ho máš zasekaný různýma blbostma tak by stačit nemusel..
já sice svoje ečko používám i na jiné věci, než jen na hraní (hry, filmy, internet) ale čas od času udělám udržovací proces - to se mi vyplatilo i u druhého notebooku který mám teď už jen na surfing na netu (book je 3roky starý a šlape jako když byl nový :biggrin2: )
já sice svoje ečko používám i na jiné věci, než jen na hraní (hry, filmy, internet) ale čas od času udělám udržovací proces - to se mi vyplatilo i u druhého notebooku který mám teď už jen na surfing na netu (book je 3roky starý a šlape jako když byl nový :biggrin2: )
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
V tomhle problem nebude studuju obor Elektronicke pocitacove systemy a vim jaky svinstvo dokaze zasekat pocitac. Na tohle si davam bacha a hry nehraju. Navic mam cerstve preinstalovanej OS......tady problem neni...hoolifan píše:mohlo ale jestli ho máš zasekaný různýma blbostma tak by stačit nemusel..
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
to MUSI stacit. Tekze je to spis o stabilitě, ovladačích atd...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Je sice pravda ze tenhle notas je delanej na visty a ja tam mam XPcka s tim ze sem horko tezko schanel ovladace na vsechny komponenty ale nakonec sem je sehnal aa vsechno slape jak ma a ovladace od MAYy sem zkousel uplne vsechny co sem sehnal takze asi 10 verzi a vsechny se chovaly stejne....DjMatisS píše:to MUSI stacit. Tekze je to spis o stabilitě, ovladačích atd...
-
tady nejde o vykon pocitace ale o kompatibilitu hardwaru, nektery komponenty spolu proste neslapou tak jak maj, a je jedno jestli je to pci nebo usb zvukovka.
Jeste ti poradim , pokud mas ten notebook pouze na hrani tak v biosu nebo ve win vypni veskery hardware ktery nepouzivas - treba integr. zvuk, modem, sitovka, blooth, wifi, card reader, web cam, ...... proste to oklestit co nejvic je to lepsi uz jenom kvuli vykonu i stabilite a treba se ti podari nakonec zjistit i jestli neco nebylo kompakt s tou mayou.
jo jinak jak uz jsem rikal mel jsem ten samy problem a vyresila to nakonec nastaveni latence.
Jeste ti poradim , pokud mas ten notebook pouze na hrani tak v biosu nebo ve win vypni veskery hardware ktery nepouzivas - treba integr. zvuk, modem, sitovka, blooth, wifi, card reader, web cam, ...... proste to oklestit co nejvic je to lepsi uz jenom kvuli vykonu i stabilite a treba se ti podari nakonec zjistit i jestli neco nebylo kompakt s tou mayou.
jo jinak jak uz jsem rikal mel jsem ten samy problem a vyresila to nakonec nastaveni latence.
Diky za rady problem je v tom ze tohle vsechno uz sem zkousel a s latenci uz sem si hral taky....takze mayu asi zahodim a koupim neco jinyho nez "hodne muziky za malo penez"...sanchezdirty píše:tady nejde o vykon pocitace ale o kompatibilitu hardwaru, nektery komponenty spolu proste neslapou tak jak maj, a je jedno jestli je to pci nebo usb zvukovka.
-
AUDIO 4 DJ - native instruments
Ty mi vidis do hlavy...sanchezdirty píše:AUDIO 4 DJ - native instruments

maya neni zas tak špatná je to základ na DVS za slušný peníz dobrá zvukna ale ke konzoli jsou lepší jiné alternativy.
Co se Audio 4 DJ týká tak je to nejlepší volba pro ty kteří hrají jak z konzole, tak z DVS a nepotřebují 4 stereo kanály :biggrin2:
Co se Audio 4 DJ týká tak je to nejlepší volba pro ty kteří hrají jak z konzole, tak z DVS a nepotřebují 4 stereo kanály :biggrin2:
Taky dokud sem hral jenom notas plus maya plus mix tak sem si ji nemoh vynachvalit az na ten slabej vystup.....ale jelikoz dvs me zlakalo a zkusil sem pro zacatek TC CDS tak tam me maya zklamala. Casem chci poridit gramce a prejit bud na traktor scratch a pokud budou penize tak na serato.hoolifan píše:maya neni zas tak špatná je to základ na DVS za slušný peníz dobrá zvukna ale ke konzoli jsou lepší jiné alternativy.
to bych raděj být tebou koupil traktor duo :wink2: luxusní zvukovka ale zas ty sám nejlíp víš kolik decků využiješ..
Rozhodne ne vic nez 2. Asi mas pravdu ma to neco do sebe mit legalni sw a k tomu original tc cds nez koupit samotnou zvukovku a zbytek stazenej nekde z torentu....hoolifan píše:to bych raděj být tebou koupil traktor duo :wink2: luxusní zvukovka ale zas ty sám nejlíp víš kolik decků využiješ..