OT ale buchal som na herculese rmx techno, tech-house 2 a pol roka a konzola ako nova... mozno chybny kus ktory sa nekazil
kdepak, opravdu to jsou kvalitní cajky, oblíbený hlavně ve světě, u nás ta značka moc známá není, ale doneslo se mi, že číňan sypal kopie a asi jich nějakej chytrák k nám do republiky pár dovezl...
Omnitronic TMC-2
Re: Omnitronic TMC-2
niekde som videl foto zo stage-u kde hral burian z herculesa (RMX) tak zas taky na hovno nemoze byt... ale to je vec nazoru, samozrejme ze ked budem hrat 10 rokov z omnishitu tak si ho budem zastavat... z omnishitom nemam skusenost, zato z herculesom ano, a to len pozitivne
je ale ine hrat s konzolou za 50€ (DJ Control MP3 a veci podobne) a s konzolou za vtedajsich 320€ (RMX). Doba a skills vsak napreduju a tak som vymenil RMX za ERGO... Cloveka aspon uspokoji label MADE IN MALAYSIA

VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
Myslis, ze plastovy ERGO vydrzi?lukoslaf píše:niekde som videl foto zo stage-u kde hral burian z herculesa (RMX) tak zas taky na hovno nemoze byt... ale to je vec nazoru, samozrejme ze ked budem hrat 10 rokov z omnishitu tak si ho budem zastavat... z omnishitom nemam skusenost, zato z herculesom ano, a to len pozitivneje ale ine hrat s konzolou za 50€ (DJ Control MP3 a veci podobne) a s konzolou za vtedajsich 320€ (RMX). Doba a skills vsak napreduju a tak som vymenil RMX za ERGO... Cloveka aspon uspokoji label MADE IN MALAYSIA
![]()
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM
A zapomels jeste napsat,ze reloop je taky shit. protoze numark a reloop jsou zhruba na stejne urovni jako omnitronic. Ale Numark musi byt jeste vetsi shit nez reloop,protoze je plastovej a ERGO je plastovy a je taky tedy zrejme shit. Hercules je nejlepsi, protoze je pancerovy a pogumovany a vyrovna se tedy Denonu 6000.cybersound píše:jestli to nebylo tim, ze omnitronic se na zacatku vyrabel v nemecku, kamosi maj z tyhle doby gramce tehdy staly jeden cca 14k (technics 25k) a hrajou jim jeste ted, akorat uz nedrzej idealne rychlost, ale to zadny starsi gramce krome T.
opravdu???
moje první gramce byly před čtrnácti lety omnishit 3220 a byly made in china.
ani zadarmo.nic od omnishitu.
herkules je celkem fajn, oblíbená značka kontrolérú mezi tekenama, většinou pancéřový pogumovaný provedení a dobrá výdrž, určitě lepší, než např. mrdky od numarku..
numark je stejnej shit jako omni..

http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM
ukaze cas co vsetko vydrzi, staci sa nechovat ako prasa nad tymi knobmi a este ma prezije...
apropo popol z vajgla a nake to vyliate pitivo nepomaha na zivotnosti ziadnej technike
apropo popol z vajgla a nake to vyliate pitivo nepomaha na zivotnosti ziadnej technike

VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
-
A zapomels jeste napsat,ze reloop je taky shit. protoze numark a reloop jsou zhruba na stejne urovni jako omnitronic. Ale Numark musi byt jeste vetsi shit nez reloop,protoze je plastovej a ERGO je plastovy a je taky tedy zrejme shit. Hercules je nejlepsi, protoze je pancerovy a pogumovany a vyrovna se tedy Denonu 6000.
nezapoměl, koukni do novejch příspěvků : ))
jinak, už cca12let tyhle věci servisuju, tak mám trpochu tucha, co shit je a co není
nezapoměl, koukni do novejch příspěvků : ))
jinak, už cca12let tyhle věci servisuju, tak mám trpochu tucha, co shit je a co není

rcbandit píše:Takze beru zpet co tyce toho Herculesa a omlouvam se. Nejak jsem si te spletl s nekym jinym co ma stejnou profilovou fotkou.
Jinak ostatni plati. Neni hezky od tebe,jak se vysmivas a nekomu naznacujes, ze mysli tim dole a ne na hore.
Kazdy tady nadava na Omnitronic. Ale ja treba kdyz jsem zacinal nekdy pred 14 roky,tak nic jineho poradnyho nebylo a skoro kazdy natom hral.
Ja mel od Omnitronicu zesak,bedny,mixak a hralo to na tu dobu celkem obstojne. Zadny poruchy nebo reklamace.Cenova relace u stejnych produktu byla tenkrat 3x vetsi,nez v tuhle dobu.
Samozrejmne od tehle znacky bych si dnes uz nic nekoupil.
Ale treba tento clovicek je nostalgik a veril tehle znacce.
Jinak jsem 6 let hral na BCD2000. Kdyz jsem ji koupil v te dobe,tak to byla bomba.Nic podobnyho se zvukovkou nebylo.Byl to takovy prukopnik.A vydrzel jsem na nem hrat jeste do lonskeho roku.Pak jsem uvazoval,ze prejdu na neco lepsiho. Ve hre byl take tento Omnitronic,ale po zjisteni problemu s timto zarizenim jsem jej zavrhnul.Problemu s BCD jsem si zazil azaz. Takze nakonec jsem sbehnul k MixtrackuPro a spokojenost.
Ja sa tu len snazim poukazat na to ze je ludska hlupost ked sa nevie opytat a ide kupuvat nieco co by mu malo teoreticky vydrzat a nestoji to euro mozno som to napisal hrubo tak sa ospravedlnujem. Nemozes porovnavat dnesnu dobu a co sa vyrabalo predtym predtym sa slo po kvalite a vyrobky dzrzia dodnes to je fak ale cina sa rozmaha coraz viac a viac a dneska kazdy pozera len nato kde zarobit a usetrit a tak potom i nejake vyrobky vyzeraju. dneska ked chces kvalitu tak sa plati. I ja hravam na Cd player od znacky numark a drzia dodnes sice uz modernizujem a starsich veci sa zbavujem ale ako pisem niekdy sa az tak nepozeralo na znacku lebo sa robili kvalitne veci a dnes ked ides nieco kupovat tak si musis strasny pozor davat a neda sa kupovat len tak buch a jeto.
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
da se namapovat nebo nejak synchronizovat s jinym virtualem nez s dodavanym?