Omnitronic TMC-2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
crazzyhors

Omnitronic TMC-2

Příspěvek od crazzyhors »

USB-MIDI ovladač usnadňuje zpracování digitálních nahrávek. Tato pracovní stanice pro DJ umožňuje přehrávání, mixování a skrečování audio souborů jako na gramofonu při přehrávání vinylových desek. Ovladač je optimalizovaný pro software VirtualDJ (dodáváno vč. verze VirtualDJ LE s možností dodatečného upgrade). Integrovaný plug&play audio interface s AD/DA převodníkem (16 bit/48 kHz) a s velmi nízkou latencí. Podporované operační systémy Windows XP/Vista/7 a Mac OS X. DJ Mic vstup (XLR a Jack 6,3mm) a Line vstup (RCA) s nastavitelnou úrovní hlasitosti. Výstup Master (stereo XLR a RCA) a výstup Booth (RCA) s oddělenou regulací hlasitosti a selekcí zdroje vstupního signálu (PC nebo linkový vstup), Rec výstup (RCA) a sluchátkový výstup (Jack 3,5mm a Jack 6,3mm) s vlastní regulací hlasitosti a volbou vstupního signálu. Plnohodnotné editovatelné MIDI ovládání s možností libovolného přiřazování. 2-kanálová mixážní sekce s 3-pásmovým EQ, regulací Gain a regulací Level pro každý kanál. Ultra-lehký crossfader s nastavitelnou křivkou, Cue funkce, LED displej pro indikaci signálu. Extra velký ovladač pro jednoduché a rychlé procházení zvukové knihovny. Dvojitá přehrávací sekce je vybavena dvojicí dotykových Jog kol, které slouží pro nastavení Pitch Band, skrečování a Cue vyhledávání. Auto Sync (beatmatching), dokonalá funkce Loop/Reloop včetně beat synchronizace, 3 CUE paměti. Efektová část s možností volby zvukového efektu a nastavení jeho parametrů. Napájení pomocí USB nebo přiloženým adapterem, dodáváno vč. USB kabelu, plně funkční demo verze software ke stažení na virtualdj.com.

Obrázek

To sem zas jednou naletěl USB-MIDI ovladač tak to vžádném případě není je hid a na ostaní soft nejde na mapovat pokud někdo ví jak dejte mě vědět

s velmi nízkou latencí cože tahle věc si muže o asio nechat jenom zdát

jinak co se týká ostatního to vcelku funguje jak funguje pokud máte dotazy zodpovím

Blast

Re: Omnitronic TMC-2

Příspěvek od Blast »

To byl tvůj vlastní nápad si tohle koupit?
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

crazzyhors

Příspěvek od crazzyhors »

Blast píše:To byl tvůj vlastní nápad si tohle koupit?
bohužel jo na pár akcích sem to skoušel ale jsem z toho zklamanej prodám za 3000 Kč jako na naučení dobrý no ale předtím jsem hrál playeru rmp-2

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Tato firma neni schopna vyrobit ani case natoz nejakou funkcni elektroniku :wink: . Pokud jsi to kupoval na netu, tak to muzes do 14 dni vratit. Byt tebou, tak to utikam poslat hned ...

steave

Příspěvek od steave »

stereoman píše:Tato firma neni schopna vyrobit ani case natoz nejakou funkcni elektroniku :wink: . Pokud jsi to kupoval na netu, tak to muzes do 14 dni vratit. Byt tebou, tak to utikam poslat hned ...
:D :D :D :D cista pravda
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

Azu

Příspěvek od Azu »

Mně by spíš zajímalo, na základě čeho se svéprávný člověk dokáže rozhodnout pro nákup takového zařízení na úkor jiných dostupných kousků na trhu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

stereoman

Příspěvek od stereoman »

To by me take zajimalo. Nicmene dotycny je jiz dost vytrestam a tak ponecham muj pro nekoho nevtipny humor stranou.

steave

Příspěvek od steave »

Kazdy sme nejako zacinali i ja zacim v podstate sice ja si strasne vela zistujem a ucim sa kym nieco kupim a asi sa chlapec splasil(nie vsetko lacne je dobre teda v podstate nic :D ) tak ho treba naucit co je dobre. Sice i mna by zajimalo. Ked daco idem kupovat tak rozmyslam tym dole a nie tym hore?? :lol: alebo jak sa obycajny clovek moze ktakemu dacamu dostat sak je 21. storocie interrnet kamarati znamy a.... Ked idem daco kupit ta buch a je to a potom placem na rozliatym mliekom :) Zakladne pravidlo ked daco chcem a sa nerozumiem tak sa strasne vela pytam :D :D
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Kazdy jsme nejak zacinali..., ale kazdy zacinal take v jine dobe :wink: . Pred vice nez 12 lety tu bylo jen Gemini, Omnitronic a Behringer (pozdeji Numark ...). Vestax, Technics apd byly pro mnohe nedosazitelne znacky. Dnes je tu znacek jak sracek a koupeschopnost obyvatelstva je take na zcela jinem levelu. Takze v teto dobe si koupit neco od Omnitronicu je pro me a azua jasna sebevrazda. Omnitronic byl uz stracka tehdy, ale dnes je bohuzel jeste vetsi. Obchodum, kde Omnitronic tvori nezadnedbatelnou cast nabidky DJ techniky se vyhybam sirokym obloukem (HDT Karlovy vary, Maxistore apod.). Takovy obchod to se svymi zakazniky totiz nemysli vazne ...

rcbandit

Příspěvek od rcbandit »

to steave:
Proboha. To jsem uz nevydrzel. Co tu porad placas. Sleduju tve prispevky ve foru. Nic kloudneho si zde jeste nenapsal a neporadil. Samy spam nebo tatal hloupe narazky na dany hardware.
Jak muzes tomuto borcovi neco zazlivat ze se neporadi. Vzdyt ty se tady vyptavas uz pres mesic a nakonec jak pises v jinem vlakne sis koupil Hercules,ktery je asi na stejne urovni jak tento zminovany
Omnitronic. Hercules,ktery sem dovazi pocitacove firmy plus spatny servis, bych si nikdy ja teda nekoupil. Sorry teda.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

steave

Příspěvek od steave »

rcbandit píše:to steave:
Proboha. To jsem uz nevydrzel. Co tu porad placas. Sleduju tve prispevky ve foru. Nic kloudneho si zde jeste nenapsal a neporadil. Samy spam nebo tatal hloupe narazky na dany hardware.
Jak muzes tomuto borcovi neco zazlivat ze se neporadi. Vzdyt ty se tady vyptavas uz pres mesic a nakonec jak pises v jinem vlakne sis koupil Hercules,ktery je asi na stejne urovni jak tento zminovany
Omnitronic. Hercules,ktery sem dovazi pocitacove firmy plus spatny servis, bych si nikdy ja teda nekoupil. Sorry teda.

Poprve skade ty mas ze ja mam herkulesa o taku znacku by som ani nezakopol by som rad vedel skade to je, Ja som si poctivo nasporil a pockal a uz mam objenany controller od znacky numark :)
Podruhe ano vela sa pytam a pytam sa lebo sa nerozumiem a radsej si necham poradit ako by som sa mal plasit keby som chcel uz davno mam doma AUDIO AMERICAN NS4 a plakal by som tak isto ze co som to kupil. Som strasne vdacny aj tu ludom na fore ze my pomohli a poradly a ver tomu vzdy sa budem pytat radsej ako by som mal spravit chybu. Co mam napisat na to ked dakto si kupi omnitronic a potom place ze co kupil na tym sa da len zasmiat a skus si pozriet prispevky poriadne mam zopar prispevkov na to ako to vidim ja a ako by to bolo lepsie neviem nepomylil si si ma z niekym??

rcbandit

Příspěvek od rcbandit »

Takze beru zpet co tyce toho Herculesa a omlouvam se. Nejak jsem si te spletl s nekym jinym co ma stejnou profilovou fotkou.
Jinak ostatni plati. Neni hezky od tebe,jak se vysmivas a nekomu naznacujes, ze mysli tim dole a ne na hore.
Kazdy tady nadava na Omnitronic. Ale ja treba kdyz jsem zacinal nekdy pred 14 roky,tak nic jineho poradnyho nebylo a skoro kazdy natom hral.
Ja mel od Omnitronicu zesak,bedny,mixak a hralo to na tu dobu celkem obstojne. Zadny poruchy nebo reklamace.Cenova relace u stejnych produktu byla tenkrat 3x vetsi,nez v tuhle dobu.
Samozrejmne od tehle znacky bych si dnes uz nic nekoupil.
Ale treba tento clovicek je nostalgik a veril tehle znacce.
Jinak jsem 6 let hral na BCD2000. Kdyz jsem ji koupil v te dobe,tak to byla bomba.Nic podobnyho se zvukovkou nebylo.Byl to takovy prukopnik.A vydrzel jsem na nem hrat jeste do lonskeho roku.Pak jsem uvazoval,ze prejdu na neco lepsiho. Ve hre byl take tento Omnitronic,ale po zjisteni problemu s timto zarizenim jsem jej zavrhnul.Problemu s BCD jsem si zazil azaz. Takze nakonec jsem sbehnul k MixtrackuPro a spokojenost.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli to nebylo tim, ze omnitronic se na zacatku vyrabel v nemecku, kamosi maj z tyhle doby gramce tehdy staly jeden cca 14k (technics 25k) a hrajou jim jeste ted, akorat uz nedrzej idealne rychlost, ale to zadny starsi gramce krome T.

cybersound

Příspěvek od cybersound »

jestli to nebylo tim, ze omnitronic se na zacatku vyrabel v nemecku, kamosi maj z tyhle doby gramce tehdy staly jeden cca 14k (technics 25k) a hrajou jim jeste ted, akorat uz nedrzej idealne rychlost, ale to zadny starsi gramce krome T.

opravdu???
moje první gramce byly před čtrnácti lety omnishit 3220 a byly made in china.
ani zadarmo.nic od omnishitu.
herkules je celkem fajn, oblíbená značka kontrolérú mezi tekenama, většinou pancéřový pogumovaný provedení a dobrá výdrž, určitě lepší, než např. mrdky od numarku..:)
numark je stejnej shit jako omni..

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

OT ale buchal som na herculese rmx techno, tech-house 2 a pol roka a konzola ako nova... mozno chybny kus ktory sa nekazil :lol:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

Odpovědět