Notebook vs Macbook

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
honcka
Vybavení

Re: Notebook vs Macbook

Příspěvek od honcka »

Matuli: ale zrovna ty vyssi rady jsou srovnatelny s macbookem, srovnatelny notasy mas
http://www.czc.cz/apple-macbook-pro-13- ... 40/produkt
http://www.czc.cz/dell-latitude-e6330-s ... 02/produkt
delam na servisu, kde plastaky se servisujou +- po zaruce, zatimco vyssi tridy se objevujou naprosto minimum, to je ten hlavni rozdil mezi notasem za 20 a za 35

matuli

Příspěvek od matuli »

Okej tak ja som teda nerozumel :oops:
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Ludek

Příspěvek od Ludek »

jenom se vyjádřím k tomu, proč je vhodný v notebooku pro DJ-je SSD disk.:

1) Rychlost - Z notebooku se stane po vložení SSd disku raketa. Start/Restart za pár sekund, načtení (recurse) adresáře s MP3 v DJ softu (VDJ) v okamžiku....
2) Odolnost proti otřesům - Pokud kus od vás hrajou kilowatové basy, až se od toho třepe a poskakuje stůl, tak dostává klasický HDD pěkně zabrat. SSD disku to nevadí.
3) Možnost šifrování - většina nových SSD disků umožňuje zapnout šifrování obsahu bez ovlivnění výkonu. Velmi praktická věc pro případ, že by se notebook ztratil, nebo by ho někdo ukradl. Bez hesla nemá zloděj šanci a data jsou v bezpečí.

Já sám mám Intel SSD 320 160GB a právě přecházím na ten samý typ s 300 GB, protože mi už pomalu dochází místo. :) Je sice dražší a je to už starší model, ale mezi srovnatelnými disky je dlouhodobě nejspolehlivější a to je pro mě to hlavní.

gabriel30
Vybavení

Příspěvek od gabriel30 »

Mal som moznost na dva tyzdne mat doma z prace Macbook Pro. Je to rocnik 2006. Ziadna novinka teda. Ma tie iste parametre ako moj Dell(2,2 core 2 duo, 4Gb ram). Po zapnuti Serata sa ale diali divy. Nacitanie mp3 okamzite. Ziaden sek ani nic podobne. V praci pouzivame Mac only. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze sa to s win neda porovnat.
Pioneer DDJ RZ, Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70, Traktor Kontrol x1 mk3, Traktor Kontrol Z1, Traktor Pro

Odpovědět