Měl jsem i PC, takže můžu porovnávat a Mac je pro mě lepší, a je to asi v tom, že jedna firma dělá SW a HD dohromady..
piatro píše:ja by som to napísal takto:
kým nevyskúšaš Ferrari,tak aj škodovka ti postačuje.![]()
a možno ti aj preto ide lepšie to HP,lebo ho používaš iba na tvorbu a hranie,tým pádom potrebuješ 2. väčšina z nás ale používa jeden book na všetko. jasné že keby mal každý iný na hranie a iný na prácu/zábavu tak by sa nikto nesťažoval na PC.
a aj ty sám si to potvrdil že tvoj noťas "funguje líp, než většina ostatních počítačů, na kterých jsem kde pracoval". tým pádom má právo sa každý sťažovať.
piatro píše:tak potom si sa nevyjadril správne. napísal si že ho denne používaš na hranie a tvorbu,napadlo mi že na nič iné nepoužívaš.
jj máš pravdu,veľa plasťákov poskladajú na rýchlo už z existujúcich dielov,napr na mojom prvom ešuse mi prebíjal procák do zvukovky,atď. s terajším lenovom som max spokojný čo sa týka HW,len tie okná ma štvú.
ps: ľudia sa nesťažujú na hardwér ale na win.na skúšku vlož mierne poškrabané cd a uvidíš ako ti sekne celý systém,kým ti nenačíta,resp kým nevyberieš cdčko. dá sa na takom OS pracovať na profi úrovni?? nevyznám sa do toho prečo to robí,ale porovnať hociaký unixový systém s win sa proste nedá. apple sú dobré mašiny,v tej istej konfigurácii máš veľa notebookov s win lacnejšie,ale myslím že majitelia macbookov si to hlavne zvolili kvôli mac os a až na druhom rade bol HW.
môžeš na win dolaďovať koľko chceš ale presne ten istý feeling zo systému nedosiahneš ako na mac os,ako si písal,perfektne doladený HW so SW.
na koniec len dodám,že v mac os sú tiež chyby,možno sa o nich toľko nehovorí,lebo nemá toľko užívateľov ako win.