Este robi to len vo VDJ.cimbo píše:Tak tato odpoved ma teda potesila lebo ja sa nad 85% nedostavam. Takze asi to je normalne. Teraz mam vsak iny problem, z externej zvukovky ide pravidelne taky cudny pukot a chrapot.hoolifan píše:to je dá se říct normální stav nevím proč čekáš od atomu něco co nezvládne? sám sem se moc často pod 10% nedostal ale těch 15% je normální běžný standard.. při zátěži hraní sem se moc často přes 80%nedostal a to mám ečko na všechno možný a antivir nevypínám.. svoje možná dělá ten novation nocturn nebo zvukovka.. já sem teď v sobotu odehrál dalších 6 bezproblémových hodin na svém setupu (viz popis) možná je to i tím že mám jak zvukovku tak kontrolér i soft od jednoho výrobce..
Nastavenie VDJ pre mini notebook
Re: Nastavenie VDJ pre mini notebook
Možná se trochu netefim do větve, ale zajímalo by mně jestli rozchodím na HP 500 serato? PC: Intel Celeron, procák: 1.30 Ghz, Ram: 0,99 GB.. Nejsem si totiž vůbec jistý, protože pokaždé uvádějí jiné informace..
Jinak THX 2 Hoolifan, za tu stránku..

NASTAVENÍ VDJ - mapování kláves,
mám dotaz, přeinstalovával jsem teď VDJ v compu, měl jsem namapovaný i klávesy a s nažim se to teď nějak vrátit do původní podoby. Na jednu z funkcí chci použít i klávesu PRAVÝ ALT, bohužel při mapování když jí zmáčknu, tak se mi zobrazí, jakože zadávám kombinaci CTRL+PRAVÝ ALT! Co to je za haluz? Nevíte někdo jak to udělat aby to šlo správně? Podotýkám, že předtim jsem to měl namapovaný v pohodě, tudíž to nějak jít musí...
verze VDJ: 5.2.
mám dotaz, přeinstalovával jsem teď VDJ v compu, měl jsem namapovaný i klávesy a s nažim se to teď nějak vrátit do původní podoby. Na jednu z funkcí chci použít i klávesu PRAVÝ ALT, bohužel při mapování když jí zmáčknu, tak se mi zobrazí, jakože zadávám kombinaci CTRL+PRAVÝ ALT! Co to je za haluz? Nevíte někdo jak to udělat aby to šlo správně? Podotýkám, že předtim jsem to měl namapovaný v pohodě, tudíž to nějak jít musí...

verze VDJ: 5.2.
John píše:Možná se trochu netefim do větve, ale zajímalo by mně jestli rozchodím na HP 500 serato? PC: Intel Celeron, procák: 1.30 Ghz, Ram: 0,99 GB.. Nejsem si totiž vůbec jistý, protože pokaždé uvádějí jiné informace..Jinak THX 2 Hoolifan, za tu stránku..
Myslim, ze absolutne v klidu ... :wink2:
Me by zajimalo, kdyz byste panove nekdo nahradil na mininotasu VDJ Traktorem, tak jak by to vypadalo se zatizenim ?
Kdyz sem mel stary notas, P4 1,4GHz, tak se VDJ sekal, kdyz se cetla druha skladba ... Dal sem Traktor a vse plynule a ok ... Vyzkousi jen pro info nekdo ?
Jo a jinak - USB je strasny zrout vykonu CPU

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Mám to v plánu vyzkoušet. už i z důvodu podpory VDJje a XP5ek. vývojáci v automixu mě nehorázně nasrali a tak přemýšlím o prodeji vdjje a přechodu na traktora.. teď stahuju verzi pro sice ji chci teď tak mírně ukradnout ale jen na odzkoušení a pokud se mi bude zamlouvat tak si ji asi pujdu koupit..lwq píše:Me by zajimalo, kdyz byste panove nekdo nahradil na mininotasu VDJ Traktorem, tak jak by to vypadalo se zatizenim ?
btw neví někdo jak je to s upgradem z traktora 3LE na traktor pro? pujde to za těch 99eur nebo budu muset koupit celý Traktor pro?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Cece a nestacil by ti Traktor Pro Duo - stoji 2990,- misto 4990,- za plny PROcko ...hoolifan píše:Mám to v plánu vyzkoušet. už i z důvodu podpory VDJje a XP5ek. vývojáci v automixu mě nehorázně nasrali a tak přemýšlím o prodeji vdjje a přechodu na traktora.. teď stahuju verzi pro sice ji chci teď tak mírně ukradnout ale jen na odzkoušení a pokud se mi bude zamlouvat tak si ji asi pujdu koupit..lwq píše:Me by zajimalo, kdyz byste panove nekdo nahradil na mininotasu VDJ Traktorem, tak jak by to vypadalo se zatizenim ?
btw neví někdo jak je to s upgradem z traktora 3LE na traktor pro? pujde to za těch 99eur nebo budu muset koupit celý Traktor pro?
tak trochu už sem zkoušel traktor 3 LE ale to není to pravé ořechové.. na něj mají XP5ky moc ovládacích prvků, víceméně chybí efekty (použitelný tak max flanger) a u smyček sem nepřišel na to jak nastavit změnu délky smyčky.. jinak na vybírání skladby a pouštění je to relativně dobré, jen to načtení knihovny mi trvalo asi 4dny čistého času 

upgrade na traktor pro z LEcka stoji tech 99 eur, neboli 3000 v českých obchodech. Je to právě jen o málo dražší než traktor DUO, a nemá to pak ŽÁDNÁ omězení (Traktor DUO jich pár má). Bavíme se tady ale o upgradu, pokud mas seriove cislo k traktro 3LE. Normalni traktor PRO stoji nejake 4k.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
prodava se třeba tady:
http://www.dj-obchod.eu/katalog/native- ... r-pro.html
Ta cena je i s daní, takže je to luxus za tento soft.
Ta cena je i s daní, takže je to luxus za tento soft.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
[quote="DjMatisS"]prodava se třeba tady:
Ta cena je i s daní, takže je to luxus za tento soft.[/quote]
Vzhledem k tomu, ze sme v EU a tak dane jsou globalni v ramci zony, tak muzes nakupovat primo na shopu NI bez problemu a vzhledem k aktualnimu kurzu za 2500,- mas download verzi tohoto upgrade
Ta cena je i s daní, takže je to luxus za tento soft.[/quote]
Vzhledem k tomu, ze sme v EU a tak dane jsou globalni v ramci zony, tak muzes nakupovat primo na shopu NI bez problemu a vzhledem k aktualnimu kurzu za 2500,- mas download verzi tohoto upgrade

mám dokonce 2 seriové čísla. jedna verze mi byla poštou doručena přímo z finska od EKS když sem jim napsal, že VDJ má problémy ve verzi 6 s jejich kontrolerem tak mi zdarma poslali cdčko s trakrotem :biggrin2:
takže případně když budu něco kupovat tak to bude už jen softwarový upgrade traktora 3le na traktor pro.
BTW by mě zajímalo kolik lidí by bylo ochotných si koupit můj account na VDJje asi si podám inzerát hned jak otestuju traktora na ečku :biggrin2:
takže případně když budu něco kupovat tak to bude už jen softwarový upgrade traktora 3le na traktor pro.
BTW by mě zajímalo kolik lidí by bylo ochotných si koupit můj account na VDJje asi si podám inzerát hned jak otestuju traktora na ečku :biggrin2:
Jde to,jen zaplatíš 99.-euro a stáhneš si to.Já stahoval pro MAC a mělo to asi 350MB pro WIN je to o něco míň.hoolifan píše:Mám to v plánu vyzkoušet. už i z důvodu podpory VDJje a XP5ek. vývojáci v automixu mě nehorázně nasrali a tak přemýšlím o prodeji vdjje a přechodu na traktora.. teď stahuju verzi pro sice ji chci teď tak mírně ukradnout ale jen na odzkoušení a pokud se mi bude zamlouvat tak si ji asi pujdu koupit..lwq píše:Me by zajimalo, kdyz byste panove nekdo nahradil na mininotasu VDJ Traktorem, tak jak by to vypadalo se zatizenim ?
tak sem testoval a testoval.
Výsledek je ten, že traktor pro není na mininoteboocích použitelný protože ečku chybí nějaké ty pixely na výšku a tudíž se nezobrazuje dolní část browseru. pro někoho to problém být nemusí ale pro mě to docel problém je jinak je traktor pro použitelný co se týče výkonu procesoru atd.
Nicméně jsem teď půl hodinky testoval jak se chová SDHC karta v ečku při použití traktoru LE a přišel sem k závěru, že asi VDJje prodám protože Traktor 3LE mi dostačuje při použití s XP5kama je v pohodě, jen mi chybí trošku efekty u 3LE je jediný použitelný (aspoň pro mě) flanger. No a co se týká té SDHC karty tak 32GB karta běží bezproblémově a to sem ji natřískal až po okraj hudbou, jen mi občas při loudování zamrzne asi tak na 2vteřiny obraz ale přehrávání běží bez seknutí dál.
v sobotu ho otestuju v plném provozu na diskošce a jestli to bude fungovat tak jak má tak adios VDJ :biggrin2:
Výsledek je ten, že traktor pro není na mininoteboocích použitelný protože ečku chybí nějaké ty pixely na výšku a tudíž se nezobrazuje dolní část browseru. pro někoho to problém být nemusí ale pro mě to docel problém je jinak je traktor pro použitelný co se týče výkonu procesoru atd.
Nicméně jsem teď půl hodinky testoval jak se chová SDHC karta v ečku při použití traktoru LE a přišel sem k závěru, že asi VDJje prodám protože Traktor 3LE mi dostačuje při použití s XP5kama je v pohodě, jen mi chybí trošku efekty u 3LE je jediný použitelný (aspoň pro mě) flanger. No a co se týká té SDHC karty tak 32GB karta běží bezproblémově a to sem ji natřískal až po okraj hudbou, jen mi občas při loudování zamrzne asi tak na 2vteřiny obraz ale přehrávání běží bez seknutí dál.
v sobotu ho otestuju v plném provozu na diskošce a jestli to bude fungovat tak jak má tak adios VDJ :biggrin2:
Nevim, nemuzu porad prijit ten mini notebookum prijit na chut ...
Napriklad Dell Latitude X1 mi prijde jako velmi zajimava alternativa k velikanum s 15" displeji ...
Jeste par prikladu ... (HW, ktery by nemel mit s TDJS problem; cena s DPH):
Dell Latitude X1 - 8970,-
HP nc4400 - 9990,-
Dell Latitude D420 - 10940,-
Dell Latitude D430 - 12950,-
HP Compaq 2230s - 14950,-
HP Pavilion tx1320es - 17590,-
HP Pavilion tx2130ea - 20790,-
HP Pavilion tx2-1050eo - 23350,-
... kapku sem se rozepsal - ale vse to jsou vysoce mobilni reseni s vykonem uplne jinde nez mininotebooky a v prvnich prikladech i podobne cene.
A pripadne plus je bezne mozne jeste pridat dotykovou folii na displej - pripadne dam link ...
Napriklad Dell Latitude X1 mi prijde jako velmi zajimava alternativa k velikanum s 15" displeji ...
Jeste par prikladu ... (HW, ktery by nemel mit s TDJS problem; cena s DPH):
Dell Latitude X1 - 8970,-
HP nc4400 - 9990,-
Dell Latitude D420 - 10940,-
Dell Latitude D430 - 12950,-
HP Compaq 2230s - 14950,-
HP Pavilion tx1320es - 17590,-
HP Pavilion tx2130ea - 20790,-
HP Pavilion tx2-1050eo - 23350,-
... kapku sem se rozepsal - ale vse to jsou vysoce mobilni reseni s vykonem uplne jinde nez mininotebooky a v prvnich prikladech i podobne cene.
A pripadne plus je bezne mozne jeste pridat dotykovou folii na displej - pripadne dam link ...

A dneska sem objevil tento pocin od Sony - proste Sony je znacka luxusni, jak Apple, jen pro "normalni" PC
A tenhle mininotas se jim fakticky povedl a diky pouzitemu displeji s Traktorem nebude problem - jen ta cena - nechaji si to zaplatit ...

A tenhle mininotas se jim fakticky povedl a diky pouzitemu displeji s Traktorem nebude problem - jen ta cena - nechaji si to zaplatit ...