MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom
Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom
a pouzivej pokud mozno pro kazdy soft jeho kartu. Tcko na 8DJ a maschine na 2DJ. pokud mas tedy stale 4kanal mix xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
teraz som skusil ten tvoj postup no v momente ked zapnem v maschine to sync to external midi clock mi prestane maschine hrat... vsetko sa vypne aj ked je patern spusteny...
:///
:///
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
grr., tak uz fakt nevim. Mas updatovany soft maschine na posledni verzi?
-
jj jasne posledna verzia no este je beta mozem skusit aj tu... neviem uz vela ma toho nenapada ved je to totalne trapna vec co mala fungovat nechapem preco to nechce ist
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
beta ti nepomuze. cece fakt nevim.
-
skusak som to vcera tak ako som ti pisal skor ze som to prepojil midi kablom z audio 8DJ do maschine no aj tak mi to neide ten isty problem...
nastavenia v traktore som nechal take ako som tu postol na tom screene no skusal som aj Internal a External master clock proste asi vsetky kombinacie co sa dali urobit...
myslim si ze problem bude niekde v traktore... kedze tie LEDky na Audio 8DJ Pre MIDI out vobec nezasvietili to znamena ze cez nich ziaden midi clock nesiel a to vysvetluje to ze play v maschine neide lebo sa proste nema naco synchronizovat... nechapem preco ale traktor asi ten midi clock nevysiela...
don't know
nastavenia v traktore som nechal take ako som tu postol na tom screene no skusal som aj Internal a External master clock proste asi vsetky kombinacie co sa dali urobit...
myslim si ze problem bude niekde v traktore... kedze tie LEDky na Audio 8DJ Pre MIDI out vobec nezasvietili to znamena ze cez nich ziaden midi clock nesiel a to vysvetluje to ze play v maschine neide lebo sa proste nema naco synchronizovat... nechapem preco ale traktor asi ten midi clock nevysiela...
don't know
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
hmmm akoze taky easy step ako pridat Generic MIDI a na output dat napr Midi Yoke 1 ma nemohol napadnut ze?
uz vsetko funguje...
KONECNE!
uz vsetko funguje...
KONECNE!
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
saakris, a to by me nenapadlo ze tam generic midi nemas... to je holt nove nastaveni TPRO. Uplne naprd. Tak hlavne ze to fachčí.
mimochodem, ja to neresil, protoze ja mam automaticky nastaveny vsechny outputy, jen si musim vyselektovat input. Tak jsem mel za to ze je to defaultni, proto jsem se te ptal, jestli ti neblazni midi, ptz me to obcas prijma do traktoru jina data a ovladaci prvky se pak blazni.
-
njn hlavne je ze to funguje ))
kazdopadne... dakujem za pomoc
kazdopadne... dakujem za pomoc
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Dá sa MIDI clock viesť cez USB port a ďalej káblom USB/MIDI alebo je potrebné mať Audio 8 DJ s MIDI I/O?
pokud mas na jedne strane prevodnik usb-midi a na strane druhe nejakou diru do ktere ten midi kabel pasuje tak proc ne?
jinak receno, ja to tak delal donedavna, dokud jsem nenasel soft pro lan... A A8DJ fakt nemam
hrajeme s kámošem spolu a poslední dobou čím dál víc by se nám hodilo sesynchronizovat si traktory, co je nejjednodušší a na 100% účinné? Děkuji
Na 100% nebude účinné nikdy nic... Možná tak na 90% by mohlo.
Nejefektivnější bude synchronizovat dva počítače mezi sebou přes midi clock po LAN. Idealni varianta je kdyz je pripojeni pres 1Gb LAN (mensi vypadky). Pak zalezi na tom jake mas notebooky a jake systemy na nich, jake verze traktoru atd... Tech parametru pro fungovani je ponekud vicero kdyz to pak v realu pouzivas..
Nejefektivnější bude synchronizovat dva počítače mezi sebou přes midi clock po LAN. Idealni varianta je kdyz je pripojeni pres 1Gb LAN (mensi vypadky). Pak zalezi na tom jake mas notebooky a jake systemy na nich, jake verze traktoru atd... Tech parametru pro fungovani je ponekud vicero kdyz to pak v realu pouzivas..