MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 16 úno 2010 23:42

a pouzivej pokud mozno pro kazdy soft jeho kartu. Tcko na 8DJ a maschine na 2DJ. pokud mas tedy stale 4kanal mix xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od Paul Diamond » 16 úno 2010 23:53

teraz som skusil ten tvoj postup no v momente ked zapnem v maschine to sync to external midi clock mi prestane maschine hrat... vsetko sa vypne aj ked je patern spusteny...

:///
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 17 úno 2010 00:23

grr., tak uz fakt nevim. Mas updatovany soft maschine na posledni verzi?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od Paul Diamond » 17 úno 2010 00:28

jj jasne posledna verzia no este je beta mozem skusit aj tu... neviem uz vela ma toho nenapada ved je to totalne trapna vec co mala fungovat nechapem preco to nechce ist :(
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 17 úno 2010 00:30

beta ti nepomuze. cece fakt nevim.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od Paul Diamond » 20 úno 2010 11:10

skusak som to vcera tak ako som ti pisal skor ze som to prepojil midi kablom z audio 8DJ do maschine no aj tak mi to neide ten isty problem...

nastavenia v traktore som nechal take ako som tu postol na tom screene no skusal som aj Internal a External master clock proste asi vsetky kombinacie co sa dali urobit...

myslim si ze problem bude niekde v traktore... kedze tie LEDky na Audio 8DJ Pre MIDI out vobec nezasvietili to znamena ze cez nich ziaden midi clock nesiel a to vysvetluje to ze play v maschine neide lebo sa proste nema naco synchronizovat... nechapem preco ale traktor asi ten midi clock nevysiela...

don't know :(
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od Paul Diamond » 23 úno 2010 06:29

hmmm akoze taky easy step ako pridat Generic MIDI a na output dat napr Midi Yoke 1 ma nemohol napadnut ze? :D

uz vsetko funguje... :)

KONECNE!
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 23 úno 2010 07:26

saakris, a to by me nenapadlo ze tam generic midi nemas... :D to je holt nove nastaveni TPRO. Uplne naprd. :P Tak hlavne ze to fachčí.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 23 úno 2010 07:28

mimochodem, ja to neresil, protoze ja mam automaticky nastaveny vsechny outputy, jen si musim vyselektovat input. Tak jsem mel za to ze je to defaultni, proto jsem se te ptal, jestli ti neblazni midi, ptz me to obcas prijma do traktoru jina data a ovladaci prvky se pak blazni.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od Paul Diamond » 23 úno 2010 07:31

njn hlavne je ze to funguje :)))



kazdopadne... dakujem za pomoc ;)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DJ Patrix » 18 říj 2010 22:01

Dá sa MIDI clock viesť cez USB port a ďalej káblom USB/MIDI alebo je potrebné mať Audio 8 DJ s MIDI I/O?

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 18 říj 2010 23:11

pokud mas na jedne strane prevodnik usb-midi a na strane druhe nejakou diru do ktere ten midi kabel pasuje tak proc ne? :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 18 říj 2010 23:12

jinak receno, ja to tak delal donedavna, dokud jsem nenasel soft pro lan... A A8DJ fakt nemam
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DJ Clubco
Příspěvky: 57
Registrován: 13 říj 2009 16:28

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DJ Clubco » 28 bře 2011 22:30

hrajeme s kámošem spolu a poslední dobou čím dál víc by se nám hodilo sesynchronizovat si traktory, co je nejjednodušší a na 100% účinné? Děkuji

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: MIDI CLOCK - prepojenie traktoru s inym softom

Příspěvek od DjMatisS » 28 bře 2011 23:31

Na 100% nebude účinné nikdy nic... Možná tak na 90% by mohlo.
Nejefektivnější bude synchronizovat dva počítače mezi sebou přes midi clock po LAN. Idealni varianta je kdyz je pripojeni pres 1Gb LAN (mensi vypadky). Pak zalezi na tom jake mas notebooky a jake systemy na nich, jake verze traktoru atd... Tech parametru pro fungovani je ponekud vicero kdyz to pak v realu pouzivas..
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Odpovědět