Maya 44 USB Input Nahrávání pod Win 7

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Azu

Re: Maya 44 USB Input Nahrávání pod Win 7

Příspěvek od Azu »

Tohle téma sem záměrně přotože mně přišlo od začátku jako úplná blbost, ale je vidět že tu dokážete řešit kraviny poměrně dlouho :-)

Takže karta umí nahrávat ve všech operačních systémech a stejně tak umí nahrávat kterýkoliv program, který má v sobě funkci nahrávání. Po nainstalování má karta svůj vlastní ovládací panel kde se zvolí ze kterých kanálů se má nahrávat, stejně tak to jde zvolit i v ovládacích panelech ve woknech.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A kde že to zvolim v tom programu?
Protože mimo ASIO "nevim co", jsem jinej program nenašel, a ať zvolim v čem koliv nahrávání z ASIO USB, MAYA USB, USB SOUND DEVICE... a co ja vim jak se to všede jmenuje, nikdy to nenahraje ani hlásku...
Nehledě na to, že ve woknech nic jako "správce hlasitostí" není pro tuto zvukovku dostupný, thj, prostě tam neni...

Takže prosím o obrázky a tutorial třeba k goldwave :mrgreen:

Azu

Příspěvek od Azu »

V standardních ovládacích panelech od woken v záložce zvuk stačí zvolit u záznamu zvuku ty kanály ze kterých má nahrávat, pak třeba program audacity nebo i přiblbej wokenní záznam zvuku a začít nahrávat :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Okno: Celková hlasitost >> Vlatsnosti >> Yatrhnu nahravani a hle v okně kd emá být line in atd není vubec nic... :mrgreen:

Martin Carens

Příspěvek od Martin Carens »

Nevím proč by tohle měla být blbost.
Nahrávání mě de jenže, mám nainstalované ASIO pro mayu a jak tu psal Matis tak Win s nimi neumí pracovat a nainstaloval jsi svoje ovladače a když to nahrávám přes ty ovladače ve Winu (Audio Device on USB 2.8.40) tak ten zvuk je strašnej. Ty ASIO co mám nainstalované používá traktor a přes ně je zvuk OK.
Proto potřebuju dostat do nahrávacího programu ty ASIO jenže ty žádnej program nezobrazí, protože se řídí Winama a ten tam má ten blbej.
To je můj problém.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Tak tak...

Martin Carens

Příspěvek od Martin Carens »

Vypadá to dobře.
Zkoušel jsi to? Nějak jsem to zatím nedokázal dokopat aby to nahrávalo to co chci.

CrissC

Příspěvek od CrissC »

nezkoušel, akorát sem to našel na netu :D

Odpovědět