Maya 44 USB Input Nahrávání pod Win 7
-
Maya 44 USB Input Nahrávání pod Win 7
Ahoj, mám takový problém s mayou.
Nainstaloval jsem si Win 7 vše jsem si nastavil jako na XP.
Mám výstup Rec na mixu propojený s mayou, když zapnu nahrávání tak ten zvuk je strašnej.
Nedokážu si vysvětlit co by to mohlo dělat.
Pokud máte někdo nějaké nápady budu rád.
Díky
Nainstaloval jsem si Win 7 vše jsem si nastavil jako na XP.
Mám výstup Rec na mixu propojený s mayou, když zapnu nahrávání tak ten zvuk je strašnej.
Nedokážu si vysvětlit co by to mohlo dělat.
Pokud máte někdo nějaké nápady budu rád.
Díky
Re: Maya 44 USB Input Nahrávání pod Win 7
v sevenech zkus najit vlastnosti toho konkrétního zvukového zařízení a tam vypni funkci zesílení mikrofonu. Dále je důležité nastavit správně úroveň toho zařízení (u mě v sevenech se zvuk zkresluje uz na úrovni 2)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
předpokladem je, že maya používá wdm ovladaače( tj. zvuk obstarávají windows jako takové /žádné ASIO)
-
V ovládacích panelech jsem funci zesílení mikrofonu nenašel, jinak myslím že windows používá svoje ovladače.
ASIO mám nastavený jen v traktoru, skoušel jsem to nahrát přímo tam a zvuk byl nádhernej.
Takže to musí dělat ten ovladač ve Winech. Jen nevím jak to tam mám změnit na to ASIO.
ASIO mám nastavený jen v traktoru, skoušel jsem to nahrát přímo tam a zvuk byl nádhernej.
Takže to musí dělat ten ovladač ve Winech. Jen nevím jak to tam mám změnit na to ASIO.
no kdyt jo, windows maji sve ovladace (WDM), s ASIO windowsy pokud vim, neumeji zachazet, musis najit OVLÁDACÍ PANELY-ZVUK-ZÁZNAM-
tam někde bude maya pod wdm ovladačem - v jejích vlastnostech záložka úrovně. S tím si zkus pohrát. Začni na nule a zvedej po jedné.
tam někde bude maya pod wdm ovladačem - v jejích vlastnostech záložka úrovně. S tím si zkus pohrát. Začni na nule a zvedej po jedné.
-
Zkresluje to i na 1 i na 100 pořád stejně, já už nevím.
Pěkný by bylo kdyby ten program na nahrávání našel ASIO ovladač stejně jako traktor.
Pěkný by bylo kdyby ten program na nahrávání našel ASIO ovladač stejně jako traktor.
-
a co to zkusit da z mixu rovnou do vstupu na pc?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
V jakym programu to nahravas?
Já nějak po vyzkoušení asi 25 programů nenašel žádnej kterej by z Mayi nahrál cokoliv, jediný co mě funguje jen traktor, ale problém je že hraju z Sepc C1 s přiloženýho softu DJs a záhada je, že pokud zapnu nejříve DJs a poté traktor, tak zvuk se nahrává o cca 15% pomaleji než hrajem, takže za minutu live záznamu mam cca 70sec nahrávky a potom to musim celý zrychlit o těch cca 15% abych se dostal na to samé... Traktor v tomto "módu" i pomaleji přehrává...
No a pokud zapnu první traktor a druhý DJs, sitace se otočí, vše o 15% pomaleji přehraje DJs
A protože jsem nějak neobjevil, žádný soft co by uměl nahrát line in z mayi, tak radší nic nenahrávám
Já nějak po vyzkoušení asi 25 programů nenašel žádnej kterej by z Mayi nahrál cokoliv, jediný co mě funguje jen traktor, ale problém je že hraju z Sepc C1 s přiloženýho softu DJs a záhada je, že pokud zapnu nejříve DJs a poté traktor, tak zvuk se nahrává o cca 15% pomaleji než hrajem, takže za minutu live záznamu mam cca 70sec nahrávky a potom to musim celý zrychlit o těch cca 15% abych se dostal na to samé... Traktor v tomto "módu" i pomaleji přehrává...
No a pokud zapnu první traktor a druhý DJs, sitace se otočí, vše o 15% pomaleji přehraje DJs

A protože jsem nějak neobjevil, žádný soft co by uměl nahrát line in z mayi, tak radší nic nenahrávám

-
zkus aimp 2 funguje jako prehravac tak jako na zaznam zvuku myslim ze tam by to jit mohlo
-
On snad žádný program který podporuje ASIO není. Zkoušel jsem ten aimp 2, ale tam je jen nahrávání radia nic jinýho jsem tam nenašel.
Nahrával bych to klidně přes Traktor jenže on to ukládá ve Wav formátu a to nechci.
Nahrával bych to klidně přes Traktor jenže on to ukládá ve Wav formátu a to nechci.
-
mas dve ikonky jednu s pridavnejma programama je tam nahravani primo nahravani zvuku kdyz to tevres je tam pd tabulka z jakeho zdorje budes nahravat mikrofon vstup muzes si tam vybrat co mas nastavene si zkousel?Martin Carens píše:On snad žádný program který podporuje ASIO není. Zkoušel jsem ten aimp 2, ale tam je jen nahrávání radia nic jinýho jsem tam nenašel.
-
Je tohle to co myslíš http://www.slunecnice.cz/sw/aimp/?
Nic takového jsem tam nenašel je tam jen streaming radia.
Nic takového jsem tam nenašel je tam jen streaming radia.
-
[quote="Martin Carens"]Je tohle to co myslíš http://www.slunecnice.cz/sw/aimp/?
Nic takového jsem tam nenašel je tam jen streaming radia.[/quote]
jjj ale je divne ja si na tom nahravam sety co hraju kvalita zvuku parada je tma krasnej prubeh stopy takze vidis jestli se ti to neorezava atd
Nic takového jsem tam nenašel je tam jen streaming radia.[/quote]
jjj ale je divne ja si na tom nahravam sety co hraju kvalita zvuku parada je tma krasnej prubeh stopy takze vidis jestli se ti to neorezava atd
-
Tak mi prosímtě napiš kde to přesně nahráváš.
Našel jsem jen další programy Tag editor, Audio knihovna a Online radio přehrávač nic víc tam není.
Našel jsem jen další programy Tag editor, Audio knihovna a Online radio přehrávač nic víc tam není.
Na stránkách výrobcenje napsáno, že to podporuje nahrávání z jakýchkoliv zařízení v PC, ale v samotném programu jsem taky nenašel ani Ň...