MAYA 44

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
yellowman

MAYA 44

Příspěvek od yellowman »

Zdravím,,

pořídil jsem si externí zvukovku MAYA 44 a připojil ji k notbooku. KDyž jsem jel ke kámošovi, připíchl jsem mayu do mixáku a co jsem nezjistil. MAYA neuvěřitelně šuměla. když jsem zavřel okno v noťasu, tak bylo slyšet, jak komp pracuje(píská a praská). odpojil jsem tedy zvukovku z mixu a připíchl jí rovnou na odposlech a všechno bylo stejný. doma jsem zkoušel zvk napíchnout do pc a šum byl taky stejný. nevíte co s tím může být?

díky za odpověď

LUKAS B

Re: MAYA 44

Příspěvek od LUKAS B »

vyzkoušej notebook odpojit ze sítě.

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

ja s nou nemam absolutny problem... aj ked mam book v sieti aj ked nemam... mas ovladace vsetko ok?
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

yellowman

Příspěvek od yellowman »

odpojil jsem ze sítě a všechno stejné

ovladače jsem stál tyto:

http://www.fixdrivers.net/driver,72,Aud ... a_x32.html

Paul Diamond

http://download.audiotrak.net/?w=at&p=13&g=2&l=en stiahni si jeden z tychto... to je ich original web ja mam hned ten prvy je najnovsi

ale osobne si nemyslim ze to bude v ovladacoch:( no neviem v com... notebook mas novy alebo je to uz nieco starsie?
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

Paul Diamond

btw tiez aky mas OS? a aky DJ program pouzivas
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

nebo zkus stáhnout line in kanály na mayai.. provedeš to tak že si spustíš (pravděpodobně z instalačního cd) program Maya44usb Control panel a stáhneš imput nebo zatrhneš mute.. případně zkus přeinstalovat ovladače..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

yellowman

Příspěvek od yellowman »

ovladače mám ty samé, co mi posílal Paul Diamond...
notbook tento:
http://www.alza.cz/asus-f3e-ap197-c2d-d94088.htm

Používám traktor 3 LE na windowx XP..zkusím stáhnout ty line in, pak dám vědět

přesto dík za tipy

yellowman

Příspěvek od yellowman »

tak jsem vyzkoušel přeinstalovat ovladače, stáhnout line in a stále nic ... :oops:

yellowman

Příspěvek od yellowman »

zjsitil jsem, že mi asi ten control panel nefachá, páč jsem stáhl i line out a vazbí to stejně...

Paul Diamond

z toho control panelu si nic nerob... ja hned po instalacii ovladacou na mayu vsetko som to skusal spustit a doteraz mi ten cely control panel neide :D proste je prazdny... v ovladacoch to nebude nemyslim si ze je to softwarove... vyskusal si doniest tu zvukovku ku niekomu inemu? alebo len cez nu pustat hudbu cez PC? robi ty len ked to nahodis na mix?
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

yellowman

Příspěvek od yellowman »

když jí napojím na mix, je to to samé, pořád do kola. zajímavé je, že na sluchátkách to nedělá.. vezmu zvuk známýmu, snad mi s tim nějak poradí a když ne, tak mi nezbyde nic jiného než tohle

http://www.mk-electronic.cz/one_index_p ... loginis=58

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

myslím že to bude nějaká prkotina.. zkus třeba vyměnit kabely.. popřipadě zapoj na jiné šavle v mixu (pokud můžeš) a nebo zkus jiný mix.. ale pokud to bude dělat pořád tak máš vadnou zvukovku..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

stereoman

Příspěvek od stereoman »

yellowman píše:zjsitil jsem, že mi asi ten control panel nefachá, páč jsem stáhl i line out a vazbí to stejně...
Pokud se ti spusti Control Panel prazdny tj. bez hlasitostnich faderu, tak zkus ovladace ve verzi 2.5.5.

lwq

Příspěvek od lwq »

... tak mam problem ... i kdyz spis jen neprijemnost, co se poji s moji zvukovkou MAYA44USB - po kazde, kdyz ji odpojim a znovu pripojim, tak musim minimalne jednou preinstalovat ovladace, nez zacne korektne v Traktoru fungovat - musim rici, ze to je opravdu nemile i kdyz jinak je to spickova karta s kterou jinak neni problem - mate ji nekdo / mate stejne problem ? podotykam, ze sem zkousel ruzne kombinace odpojeni/pripojeni a dalsich moznosti - vzdy s "stejnym" vysledkem - chjo ... asi si nasetrim a zakoupim neco jineho - tohle fakt neni mozne ... :evil:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět