MAYA 44

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Azu

Re: MAYA 44

Příspěvek od Azu »

Zkus ovladače verze "Maya44 USB_v2.811" s těma mně to fachalo, ty co jsou k tomu na CD mně dělali totéž co tobě. Pro změnu zase u ESI U46 musim nejprve nastartovat PC a teprve pak zapnout zvukovku, nemůžu ji mít zapnutou při startu, to mně pak většinou ta karta nefachá, jsou to záhady.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Já mám s mayou taky trošku kiks ale přišel sem na to jak ho odstranit.. když chci zapojit numarka a mayau a začít hrát tak po zapojení zvukovky a následném zapojení kotroléru mi CUE LE hlásilo že nenalezlo midikonzoli tak sem experimentoval a zjistil sem že nejdrív musím zapojit konzoli a potom teprv můžu nabodnout zvukovku a až po asi 5ti vteřinách zapnout program.. je to sice taková trošku blbost ale hold proč to nefunguje libovolně to mi nejde do hlavy...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

lwq

Příspěvek od lwq »

Azu píše:Zkus ovladače verze "Maya44 USB_v2.811" s těma mně to fachalo, ty co jsou k tomu na CD mně dělali totéž co tobě. Pro změnu zase u ESI U46 musim nejprve nastartovat PC a teprve pak zapnout zvukovku, nemůžu ji mít zapnutou při startu, to mně pak většinou ta karta nefachá, jsou to záhady.
... jo jasne s tema to funguje nejlepe, ale reinstalu se nekdy nevyhnu - teda zatim temer vzdy ... me je spis zahadou, ze je pro vyrobce takovej problem udelat to jednoduse "funkcni" ... :?: :idea:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

absolutne zatial nemam problem so svojou mayou.... nikdy som nemusel nic preinstalovavat alebo restartovat ovladace nic... pouzivam traktor na viste
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

lwq

Příspěvek od lwq »

lwq píše:
Azu píše:Zkus ovladače verze "Maya44 USB_v2.811" s těma mně to fachalo, ty co jsou k tomu na CD mně dělali totéž co tobě. Pro změnu zase u ESI U46 musim nejprve nastartovat PC a teprve pak zapnout zvukovku, nemůžu ji mít zapnutou při startu, to mně pak většinou ta karta nefachá, jsou to záhady.
... jo jasne s tema to funguje nejlepe, ale reinstalu se nekdy nevyhnu - teda zatim temer vzdy ... me je spis zahadou, ze je pro vyrobce takovej problem udelat to jednoduse "funkcni" ... :?: :idea:
... tak ovsem pozor ... ESI vydalo nove ovladace pro MAYU44USB - uvidime, jak to tedy bude fungovat s novymi ovladacemi, prodchozi stav byla velika nouze, tak snad uz to bude lepsi ... a kde to hledat ? :) zde ... na webu esi-audio.com ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět