Kontroler Reloop contour interface
Kontroler Reloop contour interface
Prosim vas je tu nekdo (kromě stereomana) kdo ma tento kontroler a používá jej s Traktorem?
Re: Kontroler Reloop contour interface
Něco v čem ty mi nepomužeš a Konzspic nema tucha.stereoman píše:Konzspic![]()
Co ti zase nejede?
To jsem teda zvedavy, co to je?
Skoda slov.neplejtvej svuj drahocennej čas.. :biggrin2:
Ja jsem ti rikal, ze krekovat se nema 
No crack = no problem

No crack = no problem

Traktor mam full a ne kreklej..pro klid tve duše.
No nic... pokud by se tu nasel nekdo kdo ma tento kontroler kterej si sam namapoval tak prosim o upload mappingu... At delam co delám.. scratch mi nejede a kdyz pohnu jogem tak se skladba z traktoru smaže ..
No nic... pokud by se tu nasel nekdo kdo ma tento kontroler kterej si sam namapoval tak prosim o upload mappingu... At delam co delám.. scratch mi nejede a kdyz pohnu jogem tak se skladba z traktoru smaže ..
Bobo viz zpráva .... podělím se s tebou o ten mapping tedy, snad ti bude vyhovovat a přestaneš na ten contour nadávat 
Strávil jsem u toho mappingu docela hodně času, tak doufám že to oceníš že ti to vůbec dám

Strávil jsem u toho mappingu docela hodně času, tak doufám že to oceníš že ti to vůbec dám

Tak v tom pripade jsme se posunuli o velky krok dopredu. Stahni Traktora 2.0.3 a nasledne nahod mapping ze stranek Reloopu. Nejsem si jist, ale tato verze traktora by ten mapping dokonce mohla mit i v sobe (pouzij Wizard, vyber contour-ten BEZ LE).
bohuzel....
./viewtopic.php?f=19&t=7921
./viewtopic.php?f=19&t=7921
Jenze ten (asio) driver by nemel mit zadny vliv na MIDI! Predstav si to tak, ze mas na jedne sbernici zapojena 2 zarizeni: 1. je zvukovka a 2. je kontroler. Kdyz nenainstalujes zvukovku, tak kontroler by mel prece i presto fungovat ...
To snad jo ale ted sem to skousel a kontroler nereaguje
Udelej si novou midi mapu a zkus si namapovat jedno tlacitko, pak mi napis funguje/nefunguje...
puvodni soubor se kterym to fakcilo mam v traktoru a i tak to nejede
Pokud nenainstaluju ten reloop driver tak ten kontroler nerozjedu