Kontroler Reloop contour interface

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 08 čer 2012 18:46

Prosim vas je tu nekdo (kromě stereomana) kdo ma tento kontroler a používá jej s Traktorem?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 08 čer 2012 18:52

Konzspic :lol:

Co ti zase nejede?

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 08 čer 2012 19:07

stereoman píše:Konzspic :lol:

Co ti zase nejede?
Něco v čem ty mi nepomužeš a Konzspic nema tucha.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 08 čer 2012 22:40

To jsem teda zvedavy, co to je?

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 08 čer 2012 23:40

Skoda slov.neplejtvej svuj drahocennej čas.. :biggrin2:

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 09 čer 2012 09:58

Ja jsem ti rikal, ze krekovat se nema :lol:

No crack = no problem :wink:

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 09 čer 2012 12:03

Traktor mam full a ne kreklej..pro klid tve duše.

No nic... pokud by se tu nasel nekdo kdo ma tento kontroler kterej si sam namapoval tak prosim o upload mappingu... At delam co delám.. scratch mi nejede a kdyz pohnu jogem tak se skladba z traktoru smaže ..

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od konszpic » 09 čer 2012 12:22

Bobo viz zpráva .... podělím se s tebou o ten mapping tedy, snad ti bude vyhovovat a přestaneš na ten contour nadávat :-)

Strávil jsem u toho mappingu docela hodně času, tak doufám že to oceníš že ti to vůbec dám :-D

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 09 čer 2012 21:57

Tak v tom pripade jsme se posunuli o velky krok dopredu. Stahni Traktora 2.0.3 a nasledne nahod mapping ze stranek Reloopu. Nejsem si jist, ale tato verze traktora by ten mapping dokonce mohla mit i v sobe (pouzij Wizard, vyber contour-ten BEZ LE).

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 09 čer 2012 21:59

bohuzel....

./viewtopic.php?f=19&t=7921

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 09 čer 2012 23:00

Jenze ten (asio) driver by nemel mit zadny vliv na MIDI! Predstav si to tak, ze mas na jedne sbernici zapojena 2 zarizeni: 1. je zvukovka a 2. je kontroler. Kdyz nenainstalujes zvukovku, tak kontroler by mel prece i presto fungovat ...

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 09 čer 2012 23:09

To snad jo ale ted sem to skousel a kontroler nereaguje

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od stereoman » 09 čer 2012 23:10

Udelej si novou midi mapu a zkus si namapovat jedno tlacitko, pak mi napis funguje/nefunguje...

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 09 čer 2012 23:14

puvodni soubor se kterym to fakcilo mam v traktoru a i tak to nejede

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Kontroler Reloop contour interface

Příspěvek od Bobo69 » 09 čer 2012 23:17

Pokud nenainstaluju ten reloop driver tak ten kontroler nerozjedu

Odpovědět