vzdyt sem ti to ted psal..nainstaloval jsem tu verzi jak si psal..dal sem importovat ten origo soubor,,kdyz pohnu jogem tak to nedela nic....cue start a jine veci jedou ale jog ne..
Ted si udeřil na hřebík..... kdyz sem se tě minule ptal na posledni firmware tak si mi psal ze to nemam řešit.... skousel sem nejak zjistit jakou mam verzi ale nevim jak...na reloop.com je nejakej soft ale ten mi po spusteni neukaze nic..zapojil sem kontroler..zmackl cue a Power ..ale program nic neukazal...pokud mas chut tak se na to muzem mrknout ale dam si do pc skype ok?
Mam 4 contoury, 2x s poslednim FW a 2x se starym FW. Kdyz jsem hral ze vsech 4, tak mi znacna cast prikazu fungovala i na contourech se starym FW. Tehdy jsi resil to, aby ti contour vubec fungoval, ale ted resis, ze ti nefunguje JOG.
Jako nejradeji bych ti poradil at si udelas novy cisty mapping a zkusis tam Jog namapovat rucne, at zjistime, zda je v poradku po HW strance. Bohuzel jsi neprojevil ani snahu o to, se mapovani naucit a tak jsem ti toto dnes uz ani neradil ...
Hele ted se ucim nemcinu a v kratkych prestavkach pisu sem na foru, na skype konzultaci momentalne nemam cas + par lidem jsem takto helpnul a zacina se mi to vymstivat (proste za dobrotu na zebrotu), protoze nekteri lide si mysli, ze jsem nejaky hej pockej a pletou si muj skype s helpdeskem.
V zime jsem ti po skype helpnul, protoze jsem mel chvili casu, ale nechci z toho vzhledem k predeslemu odstavci delat pravidlo.
Proste musis se stat samostatnou vykonou jednoutkou, ktera se na zaklade par indicii z fora bude schopna dobrat ke kyzenemu vysledku.