dotaz,problem?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od lwq » 07 pro 2009 02:03

hoolifan píše:nebo je nechat tak jak jsou myslené.. každá bude mít svůj vlastní kanál na mixu :wink2:
Ale k tomu potrebujes mix = dalsi bizuterie navic, ne nutna ... :smile2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 07 pro 2009 22:42

tak sem to poresil jelikoz mam cd zadara tak si pisnicky budu dale palit a no problemo sice to zabere trosku casu ale to neva aspon budu mit radost ze jsem si stim dal tu praci ale jinak dik za vase rady cenim si toho 8) 8)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od lwq » 08 pro 2009 12:34

microgenius píše:tak sem to poresil jelikoz mam cd zadara tak si pisnicky budu dale palit a no problemo sice to zabere trosku casu ale to neva aspon budu mit radost ze jsem si stim dal tu praci ale jinak dik za vase rady cenim si toho 8) 8)

Jen par veci :

CD :

Velke, tezke, choulostive, zatezujici zivotni prostredi, zerou cas ...

Ale uzij si svoje ... :biggrin2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od martynjazz » 28 led 2012 21:13

čau mám problém používám numark mixtrack pro s virtual dj a po zapojení se mi z monitoru i mastru ozývá nepříjemné praskání poradí mi někdo s nastavením ? děkuju

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Avender » 29 led 2012 20:58

Zrejme len traba zvisit latenciu/ odozvu zvukovky. Malo by to byt v nastaveni Virtual Dj aj v softe od zvukovky.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od martynjazz » 15 úno 2012 19:16

poradí mi někdo kde seženu efekty k traktor le2 koupil sem numark mixtrack pro a k tomu sem dostal tenhle soft, ovšem má jen 2 efekty což je úsměvné :)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od stereoman » 15 úno 2012 21:05

Ty efekty sezenes tak, ze si koupis FULL Traktora :wink: .

Odpovědět