dotaz,problem?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 28 lis 2009 19:00

Mam takovej problem mam notbook prehravace i mix a potreboval bych zjistit co by bylo lepsi jestli koupit novej mix se zvukovkou nebo koupit time cod cd treba od reloopu ?jde mi o to ze uz si proste nestiham vypalovat tolik cd (uz jich je fakt hodne) a vetsinu hudby mam na disku tak jake by bylo reseni ?jako je mi jasne ze muzu rovnou cvaknout notes do mixu ale to zas nevyuziju prehravace a taky mi jde o klvalitu hudby z integrovane to stoji za ........... tak co poradite ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Kubík » 28 lis 2009 20:04

Trochu nákladnější by bylo pořídit si přehrávače s MIDI, jinak asi ty time cd, ale příjdeš tím o spoustu funkcí toho přehrávače co jsem slyšel.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 28 lis 2009 21:03

Kubík píše:Trochu nákladnější by bylo pořídit si přehrávače s MIDI, jinak asi ty time cd, ale příjdeš tím o spoustu funkcí toho přehrávače co jsem slyšel.
nu tak ja mam v podstate zakladni umi to dve smycky a nic vic nic min takze by nebyl problem a nebo to potom resit tim mixem stema usbckama a nebo koupit lepsi zvukovku
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Azu » 29 lis 2009 00:24

Především by si měl napsat co to máš za přehrávače a za mix a také kolik těch vypálených CD sebou na hraní máš.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 29 lis 2009 15:46

mam numark axis 4 a numark M2 a mix bych chtelpo vanocich obmenit za reloop 40DSP
menapadlo to resit externi zvukovkou a jen to pichnout do mixu ?to bude nejednodussi?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Azu » 29 lis 2009 15:50

Koupil bych zvukovou kartu NI Audio 4 DJ a použil nějaký DVS systém s timcode CD
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Kubík » 29 lis 2009 16:32

Kdyžtak tady je jedno cd za 400 ( http://www.club-music.cz/dj/timecode-vi ... imecode+cd ), tak stačí dokoupit tu zvuknu a program, samozřejmě musí být kompatibilní, ale dle mě tě to vyjde levněji než nějaká sada, kde jsou většinou i vinyly.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 29 lis 2009 17:01

nebo me napadlo jen zvuknu a pouzit vdj to by taky slo ne?
ale jakou zvukovku k vdj ?tam asi nepujde ta od NI
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Kubík » 29 lis 2009 17:48

[quote="microgenius"]nebo me napadlo jen zvuknu a pouzit vdj to by taky slo ne?
ale jakou zvukovku k vdj ?tam asi nepujde ta od NI[/quote]
Ale pokud bys to chtel ovládat přes CD playery, tak bys musel mít ty timecode cdčka )). No nevím, jestli máš origoš VDJ, ale být tebou, tak bych si koupil ( sehnal ) traktora a koupil tuhle klasiku http://www.club-music.cz/dj/zvukove-kar ... 4-usb.html
Musíš se ale vždycky koukat na kompatibilitu mezi TimeCode CD <-> Software <-> Zvukovka

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od Azu » 29 lis 2009 18:16

Proč by s tím asi proboha ta zvukovka neměla fungovat, tyhle programy fungují s jakoukoliv zvukovou kartou, krom programu Traktor Scratch a Serato Scratch Live, které vyžadují specifické zvukové karty.
Je nesmyls brát Maya44, která má navíc dost slabé výstupy, když můžeš vzít Audio 4 DJ, která navíc bude fungovat i s traktorem, což by Maya a kterákoliv jiná karta nefungovala a navíc zvuková kvalita je na naprosto jiné úrovni.
Rozhodně nepředpokládám, že ty programy budeš mít legálně, takže bych si s tím asi moc hlavu nelámal, timecode cd najdeš na internetu ke stažení na každém rohu pro všechny programy.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od microgenius » 29 lis 2009 18:45

[quote="Azu"]Proč by s tím asi proboha ta zvukovka neměla fungovat, tyhle programy fungují s jakoukoliv zvukovou kartou, krom programu Traktor Scratch a Serato Scratch Live, které vyžadují specifické zvukové karty.
Je nesmyls brát Maya44, která má navíc dost slabé výstupy, když můžeš vzít Audio 4 DJ, která navíc bude fungovat i s traktorem, což by Maya a kterákoliv jiná karta nefungovala a navíc zvuková kvalita je na naprosto jiné úrovni.
Rozhodně nepředpokládám, že ty programy budeš mít legálně, takže bych si s tím asi moc hlavu nelámal, timecode cd najdeš na internetu ke stažení na každém rohu pro všechny programy

jasny takze to bude valit ok parada nu tak kdyz uz budu mit 4 kanal tak zkusim vyuzit vsechny savle ale to pc bych mel spise jen zalozni cd sou proste cd no :D
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od lwq » 06 pro 2009 16:16

Nechci rejt, ale ...

Vykaslal bych se na tu hromadu bizuterie, poridil rozumny MIDI kontroler a NI A2DJ(k tomu dostanes Traktor LE, jenz casem muzes upgradovat na PRO) - vejdes se s prehledem do desitky a prehravace, mix - to vse muzes v klidu prodat a jsi za vodou ... :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od hoolifan » 06 pro 2009 20:20

nebo koupit jen 2x Eks XP5 a nechat si z finska zadarmo poslat traktor 3 LE.. a mix můžeš používat i s cdplayerama a případně s midikontroléry..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od lwq » 06 pro 2009 21:47

hoolifan píše:nebo koupit jen 2x Eks XP5 a nechat si z finska zadarmo poslat traktor 3 LE.. a mix můžeš používat i s cdplayerama a případně s midikontroléry..
Sakra, proc ja porad na ty svoje dva mazliky, prodane, porad zapominam :biggrin2: Mas pravdu cece - XP5 jsou taky vyborna moznost - jeste kdyz bys k tomu pridal Korg nanoPad ci nanoKontrol, tak jsi cca. na cene Reloopa, ale s daleko vetsimi moznostmi.

A jedna XP5tka bude hlavni vystup a druha priposlech a hotovka :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: dotaz,problem?

Příspěvek od hoolifan » 07 pro 2009 01:42

nebo je nechat tak jak jsou myslené.. každá bude mít svůj vlastní kanál na mixu :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět