Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od jasin755 » 30 lis 2010 15:15

Zdravim, jsem vlastnik dvou Denon S3700 a s prichodem Hybrid Modu jsem si chtel vyzkouset DVS na Traktoru... avsak tady jsem narazil na problem.. vlastnim pouze Creative X-Fi Titanium ktera ma pouze jeden sterou vstup (dve mona). Na VDJ se me DVS podarilo rozbehat bez problemu, ale na Traktoru nikoli. Stale me to pise "Scratch is disabled" a at delam co delam tak to proste nejede. Pritom kdyz nastavim vstupy a pohnu se slipmatem tak Traktor zaznamenava vstupni signal...
Lze nejak zprovoznit Timecode bez pouziti Audio 4/8 zvukovky od NI ?
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Azu » 30 lis 2010 16:57

nelze
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 30 lis 2010 23:32

jasin755 píše:Zdravim, jsem vlastnik dvou Denon S3700 a s prichodem Hybrid Modu jsem si chtel vyzkouset DVS na Traktoru... avsak tady jsem narazil na problem.. vlastnim pouze Creative X-Fi Titanium ktera ma pouze jeden sterou vstup (dve mona). Na VDJ se me DVS podarilo rozbehat bez problemu, ale na Traktoru nikoli. Stale me to pise "Scratch is disabled" a at delam co delam tak to proste nejede. Pritom kdyz nastavim vstupy a pohnu se slipmatem tak Traktor zaznamenava vstupni signal...
Lze nejak zprovoznit Timecode bez pouziti Audio 4/8 zvukovky od NI ?
Ano dá sa... napr. ak použijete zvukovku od ESI MAYA44 USB vhodná pre použitie s nízkolatenčným ASIO driverom. Vyskúšané s verziou Traktor Scratch Pro 1.2.6.
Alebo ďalšie riešenie je použiť tzv. Traktor Scratch Certifikovaný mixážny pult od Denon - DNX1700(čoskoro), DNX1600 alebo novinku DNX600, Allen & Heath - Xone4D , Korg Zero 4 a 8, Ecler EVO5, Mackie D2 Pro a D4 Pro.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od hoolifan » 01 pro 2010 08:04

od kdy ma maya certifikaci na traktor scratch?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 01 pro 2010 12:52

hoolifan píše:od kdy ma maya certifikaci na traktor scratch?
MAYA nemá traktor scratch certifikát... no funguje To ako DVS zvukovka aj vďaka podpore ASIO ovládačov... odskúšané.. mnoho DJs to takto používa a nie len s Traktorom... no už som si nie istý či to bude fungovať aj s novou verziou Traktor scratch Pro 1.2.7

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Azu » 01 pro 2010 13:52

Maya nefunguje, nefungovala a nikdy fungovat s Traktorem ve spojení s timecode plackama nebude
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 01 pro 2010 18:10

Azu píše:Maya nefunguje, nefungovala a nikdy fungovat s Traktorem ve spojení s timecode plackama nebude
Keď budem mať čas, tak natočím video že to funguje... Veď som to osobne skúšal a niekoľko akcií som cez Mayu v spojení s Traktorom aj odohral... Netvrď niečo čo si pravdepodobne nevyskúšal. lebo ja som to reálne odskúšal. Ide to...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Azu » 01 pro 2010 19:28

Právě že zkoušel, Maya byla moje první zvukovka pro DVS, takže to vim rozhodně dobře že to nefunguje a musel sem proto používat MixVibes.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Dyron » 01 pro 2010 21:56

Taky jsem MAYU měl, taky jsem ji chtěl zkusit s Traktor Scratchem, samozřejmě že to NEŠLO. Maya jde nastavit pouze jako výstup, nikoliv jako vstup pro timecode! Vážně pochybuju že to někdy někomu šlo...

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od EVO » 02 pro 2010 12:43

A nepodporujou ty cdplayery náhodou midi? Protože pokud yo, tak pak se to dá přes mayu samozřejmě klidně využít, akorát by to nefungovalo jako klasické DVS s časovým signálem, ale cdplayer by fungoval jako klasickej midikontroler, v reálu podle mě skorem nepoznatelný rozdíl v ovládání :wink:

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 08 pro 2010 23:11

Dyron píše:Taky jsem MAYU měl, taky jsem ji chtěl zkusit s Traktor Scratchem, samozřejmě že to NEŠLO. Maya jde nastavit pouze jako výstup, nikoliv jako vstup pro timecode! Vážně pochybuju že to někdy někomu šlo...
Zvláštne sú vaše tvrdenia no nemám v záujme sa s Vami dohadovať alebo dokonca hádať... Vy viete svoje, ja a môj kamoš (DJ) vieme že to funguje, aj keď To nie je tak presné a také rýchle ako so zvukovkou Audio 8 DJ alebo so zvukovkou v certifikovanom mixe. No funguje nám to spoľahlivo a na bežný Beatmaching to plnohodnotne postačuje. No pre Scratch by som už použil inú zvukovku, alebo iný systém... Pravdepodobne ste to asi nenastavili správne, alebo je tiež možné že mne to išlo s crack verziou Traktor Scratch Pro 1.2.5. a s originálnym softom to možno fakt nejde... to som neskúšal... No faktom je, že mne aj kamošovi DJovi to funguje aj s Mayou...
Apropo: Dyron, MAYA má 2 stereo vstupy a 2 stereo výstupy, čiže ju vieš nastaviť aby do vstupnej sekcie išiel Timecode signál... čo nie je nič iné ako súvislá zvuková stopa vo frekvencii 2 kHz v dĺžke cca asi 15 min. Potom z výstupnej sekcie dostaneš riadny audio signál konkrétnej skladby... To všetko sa deje naraz súčasne v reálnom čase s min latenciou.

teraphosa
Příspěvky: 14
Registrován: 09 pro 2010 18:02

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od teraphosa » 09 pro 2010 18:22

ja mam tiez denony 3700 ky a stacilo by mi to spustit bez toho scratchovania len ked to pozapajam tak mi oba playeri ovladaju stranu A v programe a hra to v jednom line...hlavne aby slo sync. dik za rady..som uplna lama..tak majte strpenie...napojil som to cez usb do notebooku.

teraphosa
Příspěvky: 14
Registrován: 09 pro 2010 18:02

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od teraphosa » 09 pro 2010 19:49

jasin755 píše:Zdravim, jsem vlastnik dvou Denon S3700 a s prichodem Hybrid Modu jsem si chtel vyzkouset DVS na Traktoru... avsak tady jsem narazil na problem.. vlastnim pouze Creative X-Fi Titanium ktera ma pouze jeden sterou vstup (dve mona). Na VDJ se me DVS podarilo rozbehat bez problemu, ale na Traktoru nikoli. Stale me to pise "Scratch is disabled" a at delam co delam tak to proste nejede. Pritom kdyz nastavim vstupy a pohnu se slipmatem tak Traktor zaznamenava vstupni signal...
Lze nejak zprovoznit Timecode bez pouziti Audio 4/8 zvukovky od NI ?
ahoj ja som skusal ten vdj a hra mi to v jednom kanale na mixe nevies kde je problem.

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Dyron » 09 pro 2010 20:07

djmix123 píše:
Dyron píše:Taky jsem MAYU měl, taky jsem ji chtěl zkusit s Traktor Scratchem, samozřejmě že to NEŠLO. Maya jde nastavit pouze jako výstup, nikoliv jako vstup pro timecode! Vážně pochybuju že to někdy někomu šlo...
Zvláštne sú vaše tvrdenia no nemám v záujme sa s Vami dohadovať alebo dokonca hádať... Vy viete svoje, ja a môj kamoš (DJ) vieme že to funguje, aj keď To nie je tak presné a také rýchle ako so zvukovkou Audio 8 DJ alebo so zvukovkou v certifikovanom mixe. No funguje nám to spoľahlivo a na bežný Beatmaching to plnohodnotne postačuje. No pre Scratch by som už použil inú zvukovku, alebo iný systém... Pravdepodobne ste to asi nenastavili správne, alebo je tiež možné že mne to išlo s crack verziou Traktor Scratch Pro 1.2.5. a s originálnym softom to možno fakt nejde... to som neskúšal... No faktom je, že mne aj kamošovi DJovi to funguje aj s Mayou...
Apropo: Dyron, MAYA má 2 stereo vstupy a 2 stereo výstupy, čiže ju vieš nastaviť aby do vstupnej sekcie išiel Timecode signál... čo nie je nič iné ako súvislá zvuková stopa vo frekvencii 2 kHz v dĺžke cca asi 15 min. Potom z výstupnej sekcie dostaneš riadny audio signál konkrétnej skladby... To všetko sa deje naraz súčasne v reálnom čase s min latenciou.
Já vím kolik má Maya vstupů a výstupů, problém je, že v NEUKRADENÉ verzi Traktoru ty vstupy nedokážeš nastavit, Traktor je prostě nevidí :-) A je to tak schválně aby si byl nucen použít zvukovku od NI..jednoduché jak facka. Že máš možná nějakou nelegálně upravenou verzi je věc druhá.

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 10 pro 2010 02:30

Dyron píše:
djmix123 píše:
Dyron píše:Taky jsem MAYU měl, taky jsem ji chtěl zkusit s Traktor Scratchem, samozřejmě že to NEŠLO. Maya jde nastavit pouze jako výstup, nikoliv jako vstup pro timecode! Vážně pochybuju že to někdy někomu šlo...
Zvláštne sú vaše tvrdenia no nemám v záujme sa s Vami dohadovať alebo dokonca hádať... Vy viete svoje, ja a môj kamoš (DJ) vieme že to funguje, aj keď To nie je tak presné a také rýchle ako so zvukovkou Audio 8 DJ alebo so zvukovkou v certifikovanom mixe. No funguje nám to spoľahlivo a na bežný Beatmaching to plnohodnotne postačuje. No pre Scratch by som už použil inú zvukovku, alebo iný systém... Pravdepodobne ste to asi nenastavili správne, alebo je tiež možné že mne to išlo s crack verziou Traktor Scratch Pro 1.2.5. a s originálnym softom to možno fakt nejde... to som neskúšal... No faktom je, že mne aj kamošovi DJovi to funguje aj s Mayou...
Apropo: Dyron, MAYA má 2 stereo vstupy a 2 stereo výstupy, čiže ju vieš nastaviť aby do vstupnej sekcie išiel Timecode signál... čo nie je nič iné ako súvislá zvuková stopa vo frekvencii 2 kHz v dĺžke cca asi 15 min. Potom z výstupnej sekcie dostaneš riadny audio signál konkrétnej skladby... To všetko sa deje naraz súčasne v reálnom čase s min latenciou.
Já vím kolik má Maya vstupů a výstupů, problém je, že v NEUKRADENÉ verzi Traktoru ty vstupy nedokážeš nastavit, Traktor je prostě nevidí :-) A je to tak schválně aby si byl nucen použít zvukovku od NI..jednoduché jak facka. Že máš možná nějakou nelegálně upravenou verzi je věc druhá.
Ja mám aj legálnu verziu Traktor Scratch Duo... no na druhom notebooku je Traktor Scratch Pro s Patch. čiže pačnutá verzia programu... Tú MAYU som skúšal len na tej pačnutej verzii. No aj pre vlastnú zvedavosť skúsim MAYA nakonfigurovať aj s legálnym softom Traktor Scratch Duo... Potom napíšem aký bol výsledok... ;)

Odpovědět