Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Mr.Yoda.SK
Příspěvky: 2
Registrován: 01 lis 2010 20:40

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Mr.Yoda.SK » 16 pro 2010 18:35

zdravim najde sa niekto kto má , pouziva DN S3700 ak ano napiste mi spravu Dakujem,.

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 21 pro 2010 00:35

teraphosa píše:ja mam tiez denony 3700 ky a stacilo by mi to spustit bez toho scratchovania len ked to pozapajam tak mi oba playeri ovladaju stranu A v programe a hra to v jednom line...hlavne aby slo sync. dik za rady..som uplna lama..tak majte strpenie...napojil som to cez usb do notebooku.
Musíš si nastaviť v preset menu na oboch prehrávačoch midi kanály a nastaviť čísla jednotiek.
1. prehrávač: (MIDI CH Set) Midi Chanel Setting - 1, (Unit No Set) Unit Number Setting - 1
2. prehrávač: (MIDI CH Set) Midi Chanel Setting - 2, (Unit No Set) Unit Number Setting - 2

potom v traktore načítať MIDI mapovací - tsi. súbor a nastaviť v controll manažéry pre obe strany (deck A a deck B) nie je to príliš zložité, no takto sa to ťažko vysvetľuje... ;)
Ak by si si nevedel s tým dať rady, tak mi napíš na Facebooku... môj nick je:
Martin DjMartin Ruzinsky

jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od jasin755 » 29 led 2011 20:28

Nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat pady traktora ? Stava se me to ze hraji a z niceho nic proste prestane jit zvuk.. program samotny sekly neni jen to proste nehraje.... PC mam opravdu vylateny... kdyz si to projedu DPC latency checkerem tak odezvy jsou opravdu nizke a stabilni ... Pripadne me jak kdyby se odpojil ten player od PC tim padem se odpojila jakoby zvukovka.... Nesetkal se nekdo s timto problemem ? Asi budu nucen pouzivat zvukovku primo PC a ne tu z playeru. :(
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od djmix123 » 02 úno 2011 13:48

jasin755 píše:Nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat pady traktora ? Stava se me to ze hraji a z niceho nic proste prestane jit zvuk.. program samotny sekly neni jen to proste nehraje.... PC mam opravdu vylateny... kdyz si to projedu DPC latency checkerem tak odezvy jsou opravdu nizke a stabilni ... Pripadne me jak kdyby se odpojil ten player od PC tim padem se odpojila jakoby zvukovka.... Nesetkal se nekdo s timto problemem ? Asi budu nucen pouzivat zvukovku primo PC a ne tu z playeru. :(
akú zvukovku používaš? Koľko miesta máš na disku kde máš nainštalovaný Traktor? (optimálne by malo byť min. 5 GB miesta) Akú máš nastavenú latenciu? ak máš menej ako 5 ms môže to praskať alebo vynechávať...) Procesor sa neprehrieva? Alebo nie je priveľmi zaťažený v pozadí bežiacimi službami Windows? Je veľa faktorov, ktoré môžu spôsobovať výpadok zvuku. Si napísal že "pády traktora" ale ďalej píšeš že Ti program nesekne, len vypadne zvuk...
tak ako to vlastne je presne? Ak Ti iba vypadáva zvuk, ale program beží ďalej a nezamrzne, tak bude problém možno v príliš nízkej latencii, alebo ak nie v tom, tak máš problém možno so samotnou zvukovkou, prípadne sa často toto stáva v dôsledku lacných nekvalitných USB káblov... a pod. Treba ísť krok po kroku vylučovacou metódou... vyskúšaj napríklad niekoľko rôznych USB káblov a pod...

Paak
Příspěvky: 21
Registrován: 05 dub 2007 18:20

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od Paak » 02 úno 2011 20:24

ja som rozbehal traktor scratch pro na hercules mk2, na mixovanie pouzivam cd prehravace reloop rmp 1 + timecode cd ktore som niekde stiahol z netu takisto aj traktor scratch kde som mal pri spusteni programu moznost vybrat zvukovu kartu kde bol v ponuke aj hercules. Funguje to perfektne testujem to uz asi mesiac bez problemov, predtim som pouzival numark cue ale k nemu by som sa uz nevratil.
http://www.myspace.com/djpanci

jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Denon S3700 + Traktor Scratch Duo bez pouziti Audio 4/8

Příspěvek od jasin755 » 04 úno 2011 11:52

djmix123 píše: akú zvukovku používaš? Koľko miesta máš na disku kde máš nainštalovaný Traktor? (optimálne by malo byť min. 5 GB miesta) Akú máš nastavenú latenciu? ak máš menej ako 5 ms môže to praskať alebo vynechávať...) Procesor sa neprehrieva? Alebo nie je priveľmi zaťažený v pozadí bežiacimi službami Windows? Je veľa faktorov, ktoré môžu spôsobovať výpadok zvuku. Si napísal že "pády traktora" ale ďalej píšeš že Ti program nesekne, len vypadne zvuk...
tak ako to vlastne je presne? Ak Ti iba vypadáva zvuk, ale program beží ďalej a nezamrzne, tak bude problém možno v príliš nízkej latencii, alebo ak nie v tom, tak máš problém možno so samotnou zvukovkou, prípadne sa často toto stáva v dôsledku lacných nekvalitných USB káblov... a pod. Treba ísť krok po kroku vylučovacou metódou... vyskúšaj napríklad niekoľko rôznych USB káblov a pod...
Zvukovku pouzim primo z tech playeru a pres DENON ASIO DRIVER... Latenci ted z hlavy nereknu ale je tam nastaveny buffer na 512 samplu... Jinak vypadne jen zvuk program sekly neni ale po chvilce se zacne chovat divne... (asi jen reakce na ten vypadek). Vzdycky se to stane pri zivem hrani takze nejsem schopny nejak moc studovat cim by to mohlo byt a pustim tam zachranu a hned restartuji PC :D (prijemny to neni) ...
Jinak mista na disku mam hodne, je to vylozene na hrani, takze jsou tam zakazny veskere nepotrebne funkce windows, od bluetooth, pres nejaky firewally atd.. po sitove adaptery. Takze v tomto bych fakt problem nevidel.
Jinak kolega ma podobny problem s mixpultem ktery ma taktez integrovanou zvukovku... kdyz ji pouziva a pak zapne napr pajku a paji ... tak se zvukovka prestane pracovat kvuli ruseni v siti.. mix se restartuje a jde to normalne...
Premyslel jsem jestli nemam podobny problem... ze zvukovka nachvilu vypadne v dusledku ruseni a kdyz ji v tom okamziku traktor pouziva tak vypadne zvuk, odpoji se z driveru a zpet uz se automaticky nenapoji. (ale je to cista teorie, mozna to zpusobuje opravdu neco jineho)
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

Odpovědět