BCD 2000 + VDJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
brenekv3b
Příspěvky: 4
Registrován: 29 kvě 2008 12:23

BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od brenekv3b » 11 čer 2008 12:49

vim ze se to tu resilo nekolikrat ale uz 2 tydny hledam to ci jsem jeste nenasel.Muze mi nekdo poradit jak mam do VDJ presne namappovat tlacitka na BCD2000?Mam nejaky mapper ale ten mi nevyhovuje.Chci si presne podle sebe namapovat tlacitka a vubec nevim jak na to.muze mi nekdo aspon zbezne napsat navod jak na to?dekuju moc

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od stereoman » 11 čer 2008 13:47

To uz se tu resilo, takze pro tebe jeste 1x. Bud pouzijes ten mapper, ale nemuzes menit rozlozeni funkci. Nebo budes mapovat BCD jako jakekoliv jine MIDI zarizeni. Udelas to tak, ze misto BCD2000/3000 aktivujes MIDI a jednotlivym ovladacim prvkum priradis funkce, ktere potrebujes.

brenekv3b
Příspěvky: 4
Registrován: 29 kvě 2008 12:23

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od brenekv3b » 11 čer 2008 15:31

asi si budes myslet ze jsem uplne blbej.ja si to predstavuju tak ze ve VDJ dam config-remote control-a zaskrtnu general midi a zrusim bcd2000.Pak na to general midi polikam a dam config.ortevre se mi tabulka kde dam add a zacnu si pridavat funkce k tlacitkum na bcd2000?to znamena ze musim mit bcd 2000 pripojeny a zapnuty.sem asi fakt bylbej a predem se omlouvam.dik za pomoc

brenekv3b
Příspěvky: 4
Registrován: 29 kvě 2008 12:23

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od brenekv3b » 12 čer 2008 16:16

diky za odpoved asi se to nikdy nedozvim

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od EVO » 12 čer 2008 18:46

brenekv3b píše:diky za odpoved asi se to nikdy nedozvim
a co takhle to třeba sám zkusit podle toho co Ti tu už někdo řek? Čekáš snad, že Ti tu někdo písne "najeď myší na bod A, zmáčkni tlačítko C1 a dej enter????"

Přemejšlej a zkoušej, snad na tom nic složitého není....

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od Azu » 12 čer 2008 19:32

Tak jak si to představuje,š tak tak to i funguje a je docela logický, že kontrolér musíš mít zapnutej. Vybereš tam funkci a na kontroléru stiskneš talčítko nebo s tím prvkem pootočíš, tím se tam zobrazí i ta midi hodnota tlačítka která se k té funkci přiřazuje.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

brenekv3b
Příspěvky: 4
Registrován: 29 kvě 2008 12:23

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od brenekv3b » 17 čer 2008 11:27

Tak fajn uz jse mi povedlo rozchodi dve tlacitka.Pak jsem to vypnul ze to zkusim od znova vsechno nastavit a nemuzu oznacit general midi v dalkovejch zarizenich tak aby bylo oznaceno zelene.Kdyz ho oznacim tak je cervena a pak to nejde nastavovat.Nevite jak na to?pride mi ze jsem zkousel snad uz vsechno

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od stereoman » 17 čer 2008 19:06

Nemas nahodou zapnute nativni podporu BCD? Zkus ji pripadne vypnout a pote zapnout MIDI. Pokud to stale nefunguje, tak v original programu vyzkousej, zda BCD funfuje alespon tam. Pak to muzeme resit dal...

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od lwq » 18 čer 2008 13:22

... jen me tak napada - vite nekdo zhruba (Azu napriklad) - kolik se tak proda bezne BCDcek, kdyz je MIDI kontroleru na trhu jiz vic (a docela dost rozumnych) ??? :?: :idea:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od Azu » 18 čer 2008 14:11

:mrgreen: tak to ti můžu říct naprosto přesně. BCD nic nepřekoná a ani se tomu prodanému počtu nic vzáleně nepřibližuje a i kdybych sečet všechny prodané kontroléry jiných značek, tak to pořád na BCD nestačí. BC2000 + BCD3000 jsme prodali za posledních 6 měsíců rovných 35 kousků.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od lwq » 19 čer 2008 11:43

Azu píše::mrgreen: tak to ti můžu říct naprosto přesně. BCD nic nepřekoná a ani se tomu prodanému počtu nic vzáleně nepřibližuje a i kdybych sečet všechny prodané kontroléry jiných značek, tak to pořád na BCD nestačí. BC2000 + BCD3000 jsme prodali za posledních 6 měsíců rovných 35 kousků.
35 je hodne ? no ja se Behringeru vyhejbam jak cert krizi - potom co sem si ho v maxistore vyzkousel ... :lol: premyslim ted nad tim, proc lidi kupuji tohle "udelatko" ... :?: :idea:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od Azu » 19 čer 2008 13:23

35 je hodně, ono se těch MIDI kontrolérů zas tak moc neprodává, stejně tak jakékoliv dj techniky, to je vždy od něčeho jen pár kusů do měsíce.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od lwq » 19 čer 2008 13:59

Azu píše:35 je hodně, ono se těch MIDI kontrolérů zas tak moc neprodává, stejně tak jakékoliv dj techniky, to je vždy od něčeho jen pár kusů do měsíce.
... a ahaaa ... ty novejsi - BCD 3k uz jsou lepe vychytany ? jogy a tak ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od Azu » 19 čer 2008 14:42

BCD3000 jsou stejný, jen mají opravenu chybu v zasílání MIDI instrukcí na jog kola a dodávaný software Trkator 3 LE, jinak žádná změna
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: BCD 2000 + VDJ

Příspěvek od lwq » 19 čer 2008 14:50

Azu píše:BCD3000 jsou stejný, jen mají opravenu chybu v zasílání MIDI instrukcí na jog kola a dodávaný software Trkator 3 LE, jinak žádná změna
... takze problmy s jogy zustaly ? :surprised2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět