BCD 2000 + VDJ
Re: BCD 2000 + VDJ
co já vim tak žádnej problem s jogem nemaj, jen že v traktoru u BCD200 nefuckali, u BCD3000 makaj i v traktoru.. a jinak to že se občas zadrhávaj, to už je profláklá věc, dá se to jednoduše opravit dle Azuho návodu, kerej zní oddělat kolo a promazat... 

... no jasne, ale me neprijde moc fajn, kdyz si koupis finalni vyrobek a musis si ho jeste doupravit, aby fungoval jak ma - tohle maji delat oni - ty je platis,ne ? :smile2:dj-johny4 píše:co já vim tak žádnej problem s jogem nemaj, jen že v traktoru u BCD200 nefuckali, u BCD3000 makaj i v traktoru.. a jinak to že se občas zadrhávaj, to už je profláklá věc, dá se to jednoduše opravit dle Azuho návodu, kerej zní oddělat kolo a promazat...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
já sem eště promázavat a nemusel a fungujou jog kola i celý bcd 2000 bez problému, mám ho něco přes půl roku...

no tak to jsi mel, podle castych reakci, dosti stesti :wink2:dj-johny4 píše:já sem eště promázavat a nemusel a fungujou jog kola i celý bcd 2000 bez problému, mám ho něco přes půl roku...
to bude asi tím že novější série už asi nezapomínají promazávat na výrobní lince 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Nějak se mi nedaří ve v BCD2000+VDJ rozběhnout mikrofon,v B-DJ mi funguje normálně.Neřešil jste někdo podobný problém?
V B-DJ jsou pro aktivaci mikráku tlačítka Talkover + On Air, ve VDJ jsem nic co by těmto tlačítkům na konzoli odpovídalo nenašel.
V B-DJ jsou pro aktivaci mikráku tlačítka Talkover + On Air, ve VDJ jsem nic co by těmto tlačítkům na konzoli odpovídalo nenašel.
... hledej v nastaveni MIDI prikazu, je to tam, ale presneji nevim ... jen takova drobnost - proc zrovna VDJ ? Proc ne Traktora ?pedro13 píše:Nějak se mi nedaří ve v BCD2000+VDJ rozběhnout mikrofon,v B-DJ mi funguje normálně.Neřešil jste někdo podobný problém?

V nastavení mám aktivovanou nativní podporu BCD2000/3000,nic tam měnit nelze.
Nejsem si tím na 100% jistej, ale mam pocit, že VirtualDJ i Traktor s mikrofonem pracovat neumí.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ja se bez muceni priznam, ze VDJ sem uz dlouho nevidel, nicmene mam silne tuseni, za v oboji ta moznost je - vecer proverim v Traktoru ...Azu píše:Nejsem si tím na 100% jistej, ale mam pocit, že VirtualDJ i Traktor s mikrofonem pracovat neumí.
... Tak nejlepe vypni nativni podporu a pouzivej klasickej MIDI mod ... Muzes si tam nastavit absolutne co chces ... :wink2:pedro13 píše:V nastavení mám aktivovanou nativní podporu BCD2000/3000,nic tam měnit nelze.
Tak to by ale byl docela zásadní handicapAzu píše:Nejsem si tím na 100% jistej, ale mam pocit, že VirtualDJ i Traktor s mikrofonem pracovat neumí.

VDJ jsem používal už dřív bez konzole,takže jsem na něj zvyklý,a jak si tak vzpomínám,tak jsem kdysi po něm sáhl,poněvadž mi připadal na ovládání nejjednodušší,na B-DJ jsem si teď tak nějak intuitivně zvykl po 2 minutách,zato u Traktora mi 10 minut trvalo než jsem vůbec přišel nato,jak pustit písničkulwq píše: jen takova drobnost - proc zrovna VDJ ? Proc ne Traktora ?

-
mám uplně stejný problem, už jste to někdo zvládli vyřešit?