Traktor 3 LE

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
mizux
Příspěvky: 2
Registrován: 10 říj 2008 11:58

Traktor 3 LE

Příspěvek od mizux » 11 říj 2008 10:29

Zdravim,
stiahol som si mapper pre traktor 3 LE . Neviete nahodou ako nainstalujem tento mapper? :roll:
vopred vdaka ...

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 » 25 lis 2008 18:31

mam traktor 3 LE kde potrebujem poradit kde najdem auto dj?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od crewy » 25 lis 2008 19:34

weisko1:jestli myslíš automix jako u virtuala DJ tak to nevím,ale naco by ti to bylo?si snad Dj tak to prolni sám,pokud ti jde o stejnou rychlost tak to hledej pod tlačítkem Synch.
mizux:nemá se ten mapper najít přes traktora kde máš nastavení?

pedro13
Příspěvky: 18
Registrován: 08 lis 2008 13:36

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od pedro13 » 25 lis 2008 20:25

crewy píše:weisko1:jestli myslíš automix jako u virtuala DJ tak to nevím,ale naco by ti to bylo?
Když hraje na akci jen tak něco k poslechu,nebo když je třeba někam odběhnout,tak na to je funkce automix-autoDJ jedinečná.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od hoolifan » 25 lis 2008 21:07

a nebo je dobré mít nachystanou třeba 10timinutovou věc nebo krátký setík případně mít naučeného někoho kdo ti přetáhne track než přiběhneš třeba ze záchodu..

osobně na diskotéce než začnu hrát tak pouštím doma poskládaný set v mixmeister fusion.. set si skládám každé 2 měsíce nový (prostě nahážu tracky jak je chci po sobě a potom se chvilku pohraju s přechodem a hotovo) výsledný setík můžeš pustit v traktoru nebo ho vypálit na cdčko...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od Azu » 25 lis 2008 21:50

když sem ještě nevěřil v počátcích digitálnímu djingu, tak sem nosíval sebou discmana a k tomu namíchaných asi 10 CD s mixama, nečastěji po 20 - 30minutách, ale i celo cédéčkový, právě pro případ že by selhala počítačová technika a nebo bych potřeboval akutně z nějakého důvodu něco na chvíli pustit aniž bych musel hrát, což je párkrát osvědčilo.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 » 25 lis 2008 22:26

no ja pouzivam BCD 3000 a kamrat ma BCD 2000 a ten soft ma auto dj ale o to mi nejde na akcii mne ide o to ze ked sedim s kamratmi napriklad na gulasi a chcem si to nechat len tak hrat aj zo 4-5 hodin

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od hoolifan » 26 lis 2008 15:30

tak si pusť winamp nebo již zmiňovaný mixmeister fusion.. nahážeš si songy a ony hrajou i s přechodem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 » 26 lis 2008 16:06

hoolifan píše:tak si pusť winamp nebo již zmiňovaný mixmeister fusion.. nahážeš si songy a ony hrajou i s přechodem..
ach jaj :confused2:

DJ-PETY
Příspěvky: 3
Registrován: 25 pro 2008 12:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od DJ-PETY » 26 pro 2008 19:08

Hoši potřebuju pomoc koupil sem si BCD3000 a ktomu je Traktor 3 LE v tom programu proste nemužu najit nahravání (recording) Nevite kde tam? nebo jak to vyřešit. Ale chco zustat u Traktro 3

Martincz
Příspěvky: 32
Registrován: 03 lis 2008 19:35

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od Martincz » 26 pro 2008 19:47

V Traktoru 3 LE nahrávání není, musíš si pořídit plnou verzi.

DJ-PETY
Příspěvky: 3
Registrován: 25 pro 2008 12:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od DJ-PETY » 26 pro 2008 23:11

Tosi delate srandu ne? ja dal o litr vic abych mel misto B-DJ Traktor 3 LE a ted zjistim že nemuže nahravat? nojono co seda delat... :lol:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od Azu » 26 pro 2008 23:16

Volně šiřitelných programů pro editaci a záznam zvuku je celá řada, takže stačí si jen něco z toho nahrát do počítače.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq » 07 led 2009 01:44

Azu píše:Volně šiřitelných programů pro editaci a záznam zvuku je celá řada, takže stačí si jen něco z toho nahrát do počítače.
Přesně tak, stačí když si stáhnes třeba audacity a buď booth(rec) výstup připojiš na vstup zvukovky a nebo přímo výstup konzole. A bacha na přebuzení...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 » 04 úno 2009 21:42

mam problem.ked hram cez traktora s bcd 3000 slape vsetko ako ma len hram napriklad 3 hodiny a 3 krat sa zastavi sam od seba tak ze musim cely traktor zavret a znovu spustit skusal som preinstalovat traktora za starsiu verziu no bolo to bezvysledne robi to stale poradte som z toho na nervy :cry:

Odpovědět