Traktor 3 LE

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

weisko1 píše:mam problem.ked hram cez traktora s bcd 3000 slape vsetko ako ma len hram napriklad 3 hodiny a 3 krat sa zastavi sam od seba tak ze musim cely traktor zavret a znovu spustit skusal som preinstalovat traktora za starsiu verziu no bolo to bezvysledne robi to stale poradte som z toho na nervy :cry:
mas crack verzi ? a jak je na tom system ? starej / novej / spinavej ? :wink:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

lwq píše:
weisko1 píše:mam problem.ked hram cez traktora s bcd 3000 slape vsetko ako ma len hram napriklad 3 hodiny a 3 krat sa zastavi sam od seba tak ze musim cely traktor zavret a znovu spustit skusal som preinstalovat traktora za starsiu verziu no bolo to bezvysledne robi to stale poradte som z toho na nervy :cry:
mas crack verzi ? a jak je na tom system ? starej / novej / spinavej ? :wink:
ako to myslis s tym systemom?no mam original verziu s cd ku behringeru zo seriovym cislom aktivovanym cez net vsetko originalne

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

weisko1 píše:
lwq píše: mas crack verzi ? a jak je na tom system ? starej / novej / spinavej ? :wink:
ako to myslis s tym systemom?no mam original verziu s cd ku behringeru zo seriovym cislom aktivovanym cez net vsetko originalne

No a system mas cistej, pouze pro hrani a nebo tam je i balast dalsi ? :ugeek2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

lwq píše:
weisko1 píše:
lwq píše: mas crack verzi ? a jak je na tom system ? starej / novej / spinavej ? :wink:
ako to myslis s tym systemom?no mam original verziu s cd ku behringeru zo seriovym cislom aktivovanym cez net vsetko originalne

No a system mas cistej, pouze pro hrani a nebo tam je i balast dalsi ? :ugeek2:
system je cisty

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

a co mas za zvukovku a jhak ji mas nastavenou, plus jaky ovladace na kontroler ci zvuknu ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

lwq píše:a co mas za zvukovku a jhak ji mas nastavenou, plus jaky ovladace na kontroler ci zvuknu ?
ved ten behringer je vlastne zvukova karta ci nie?

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

weisko1 píše:
lwq píše:a co mas za zvukovku a jhak ji mas nastavenou, plus jaky ovladace na kontroler ci zvuknu ?
ved ten behringer je vlastne zvukova karta ci nie?
no jasne, ale tak nemusis pouzivat to - znam i pripady, kdy meli Behringera s jinou, externi zvukovkou ...

Behringer mas pripojeny primo do notasu, nebo pres hub ? Zkousel si preinstalovat ovladace ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

no jasne to som zkusil hned ako prve a mam to priamo do notasu

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od DjMatisS »

A co wifi? zap/vyp? Wifi vypnout. Pouzivas externí myš, nebo nejaka jina usb, pri praci s bcd?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

DjMatisS píše:A co wifi? zap/vyp? Wifi vypnout. Pouzivas externí myš, nebo nejaka jina usb, pri praci s bcd?
Presne tak ... To sem ted chtel zminit ... System, HW i SW musim byt nastaven a vyladen pro hrani a nic jineho ... :wink:

BTW: I BT, CD-ROM, HDD by mel mit DMA pristup ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

DjMatisS píše:A co wifi? zap/vyp? Wifi vypnout. Pouzivas externí myš, nebo nejaka jina usb, pri praci s bcd?
wifi mam vypnute,mys je zapojena cez usb neni externa,a v usb mam este hard disk

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

weisko1 píše:
DjMatisS píše:A co wifi? zap/vyp? Wifi vypnout. Pouzivas externí myš, nebo nejaka jina usb, pri praci s bcd?
wifi mam vypnute,mys je zapojena cez usb neni externa,a v usb mam este hard disk
a zkousel si preinstalovat ovladace BCD ? jo a jaky mas kabely ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

zkusal som ale dnes som stiahol novu verziu ovladaca skusim ju tam dat co to spravi...ako myslis kable?pouzivam tie co k tomu boli original

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od lwq »

weisko1 píše:zkusal som ale dnes som stiahol novu verziu ovladaca skusim ju tam dat co to spravi...ako myslis kable?pouzivam tie co k tomu boli original
No ja k EKS taky dostal kabely, ale radsi sem si v alze koupil silne, poradne stinene kabely :-)

Zkus tu novou verzi mno ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

weisko1
Příspěvky: 17
Registrován: 04 srp 2008 16:11

Re: Traktor 3 LE

Příspěvek od weisko1 »

vyskusam a dam vediet

Odpovědět