Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 19 úno 2009 14:35

zdravím pánové popr. dámy,
koupil jsem si konecne original Traktor Dj Studio 3 plný nadšeni že mužu legalně hrat se vyskytlo par problemu.
Tím prvnim je že jsem naistaloval, nastavil traktora a chtel vyzkouset jak to vsechno pofici. ze zacatku vsechno vpohode. jenomze po chvili se mi zacaly skladby nezkutecne sekat. myslel jsem ze je to nejaka chyba tak sem restartoval program jenze ted se mi skladby sekaly hned od zacatku. at jsem spustil jakoukoli stejne to nefungovalo jak melo a problem stale pretrvava. nevim si rady cim to muze byt. program mi bezi na notebooku, proto me napadlo jestli to neni hw pozadavky ale ty mam daleko lepsi nez jsou doporucene, tedy: cpu 1.6 Ghz, ram 1G, hdd 160 GB, a integrovanou grafiku.
a druhy problem je ten ze mi traktor odhaude spatnou hodnotu BPM. singly nakupuju na beatport.com, vetsinou breaky, maji tedy okolo 135 BPM a pritom Traktor ukazuje ze ma sing pouhych 65 BMP. opet to neni jenom u jedne skladby ale u nekolika.

vsem predem dekuji za pomoc

Luis
Příspěvky: 154
Registrován: 01 čer 2007 13:41

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od Luis » 19 úno 2009 20:27

jakej pouzivas system a jaky typ notebooku mas?

s tema breakama to tak dela.musis si to tam nejak v nastaveni upravit
kamos mi to vysvetloval ale jelikoz podle bpm nehraju tak jsem to nebral na zretel.
pokud ti nikdo neporadi muzu se ho zeptat
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 19 úno 2009 20:46

mam origo XP a notas mam acera

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od Azu » 19 úno 2009 22:29

Dole máš možnost nastavit BPM a když ho ukáže o moc víc nebo naopak málo, tak tam máš tlačítka x2 nebo dělno 2, tak je stačí stisknout, ve verzi 3 je to tam podobně.
Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 20 úno 2009 11:18

super...BPM je vyreseno..diky moc ted jeste prvni prblem a to je to sekaní :?

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 21 úno 2009 17:15

nikdo nevíte čim to muze byt??

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od Azu » 21 úno 2009 17:31

do tvého počítače nevídíme, tak těžko můžeme konkrétně říct čím to, ale chyba bude v tom co máš nainstalováno v počítači
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 22 úno 2009 12:46

preinstaloval jsem notas a mam tu jenom naistalovany antivir, mozilu a TDS3 a problem stale pretrvava

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od Azu » 22 úno 2009 13:04

tak si odinstaluj ten antivir
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 22 úno 2009 14:08

stalo se..porad to same

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od M@to » 22 úno 2009 14:35

neviem,traktor nemam,ale instikt mi hovori ze by to mohlo byt nieco so zvukovkou,alebo zvukovym nastavenim traktora,nejake latencie a tak..a skus pohladat najnovsie drivery na zvuk trebars

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od Thorn69 » 22 úno 2009 22:47

ja mam ten samy problem a taky si nevim vubec rady,nemam Xp ale visty ale dela mi to taky

sdrag
Příspěvky: 9
Registrován: 19 úno 2009 14:26

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od sdrag » 24 úno 2009 17:57

no takze jsem naistaloval nejnovejsi drivery a problem stale pretrvava..ted uz opravdu nevim

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od hoolifan » 24 úno 2009 19:05

není to tím že traktor inicializuje tracky? mě se traktor 3LE sekal když sem chctěl z něj hrát hned po instalaci ale na mém AMD Sempron 3200+ (1,6GHz) se mu nějak nechtělo hrát než sem počkal než se všechny tracky inicializovaly do knihovny..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od DjMatisS » 24 úno 2009 19:07

hmm... To jsem zrovna dělal včera... Zvukově to bylo relativně v pohodě, ale sekalo se graficke zobrazeni skladeb. Zvuk občas také....
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Odpovědět