Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
hoolifan

Re: Spravný chod Traktoru DJ Studia 3

Příspěvek od hoolifan »

nevím mě už to pak po inicializaci fachčilo.. pravda mám sice XP ale na tom kompu jsou zasekané 3ma rokama používání mazání a odinstalovávání ještě sem systém nepřeinstalovával a pořád jede bezpádu :biggrin2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

sdrag

Příspěvek od sdrag »

co myslite inicializaci??

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

Pouze jiny vyraz pro analyzu songu. Traktor na vyžádání analyzuje celou hudební sbírku, určuje délku, typ a bpm skladeb. Při více souborech to trvá řekl bych značně dlouho...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

PepanZeman

Příspěvek od PepanZeman »

Já mám s traktorem 3 zase problém ten, že někdy se mě stává, že po zapnutí vytuhne v tom prvním okně kde je napsáno Traktor 3 atd než vůbec naběhne samotný program. A počítač se úplně zasekne a musím ho natvrdo vypnout. To udela treba i 4x po sobe. Mam tam original XP, AVG ktery ale taky vypinam a ovladače, nic víc.

sao

Příspěvek od sao »

...mne so sekaním skladieb pomohlo zvýšenie audio latencie na zvukovke v nastaveniach v Traktore "Preferences" :geek2:

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

Pravda, to muze pomoci, ale tady hodne zalezi na zvukove karte a konfiguraci PC. Coz jsme se myslim jeste nedozvedelli :-D

sdrag

Příspěvek od sdrag »

cpu: 1.6 GHz
ram: 1GB
hdd: 160 GB
Grafika: integrovana
zvukovka: realtec high definition audio

jeste neco potrebujete vedet??

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

hmm... takže integrovana zvukovka... čekal jsem něco typu maya. i/o atd... Třeba má naopak příliš vysokou latenci a projevuje se to ve zvuku. Co vy na to?

Thorn69

Příspěvek od Thorn69 »

ja mam asus M50V
intel core duo 2,53ghz
grafiku GF 9650m GT s vlastni ram 1gb
RAM:4GB
HDD:500 GB rozdeleny na 2
Zvukarnu mam tu samou,realtek high definition audio ale normalne pouzivam MAYU44usb
a situace je uplne stejne jak s jednou tak druhou zvukovkou,po zvukoe strance je to "docela" v klidu ale proste obcasne lupnuti nebo seknuti tam proste je a graficky se to proste porad skube,vsechny tacky v knihovne se sem nechal nacist,povypinal jsem co se dalo podle rad,WIFI,setrice,rezimy spanku,anti vir a prsote porad to same.......uz na to mam uplne nervy:D

sao

Příspěvek od sao »

mne bežal Traktor v poriadku až pokým som neformátoval disky a preinštaloval OS, súčasne som zväčšil pamäť z 512 na 1024MB, po opetovnom naištalovaní Traktora začali problémy s trhaním a sekaním skladieb (pomohlo spomínané zvýšenie latencie až na 58ms)...teda aspon zatial sa žiadne lúpance a seky navyskytli... príčina je i mne zatial záhadou, chcelo by to nejakého odborníka ;-)

Odpovědět