!!Mini notebook + virtual dj 7 pro sekání soundu pomoc!!

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Hurdisk

!!Mini notebook + virtual dj 7 pro sekání soundu pomoc!!

Příspěvek od Hurdisk »

Prosím o radu.Mam na zkoušku netbook Atom 1,6G,1G RAM...rozjel jsem virtual dj 7 ale porad se mi to seká když položím jehlu na desku nebo když rychleji otočím kotoučem..poraďte prosím...Posral se mi můj NB a v zítra mam akci!!!

CrissC

Re: !!Mini notebook + virtual dj 7 pro sekání soundu pomoc!!

Příspěvek od CrissC »

Zkus navolit co největší Audio odezvu, jinak to asi moc nevidim :D je to furt jenom atom :D

Hurdisk

Příspěvek od Hurdisk »

CrissC píše:Zkus navolit co největší Audio odezvu, jinak to asi moc nevidim :D je to furt jenom atom :D
audio odezva se nastavuje v asio configuraci?

CrissC

Příspěvek od CrissC »

jj, audio buffer na max (myslim) :D

Hurdisk

Příspěvek od Hurdisk »

Zkusil jsem Audio odezvu na max. je to lepsi ale porad se to seka :(

CrissC

Příspěvek od CrissC »

to zkus ještě nastavit ve virtual Dji někde v options by tam mělo bejt takový táhlo, performace/quality, tak co nejvíc k performance

EVO

Příspěvek od EVO »

Notesy s Atomem nejsou "notebooky" ale "netbooky", a už z názvu jaksi vyplývá že to jsou mašinky na základní věci, jako prohlídnout si internet popř. vyplnit tabulku a napsat dopis. To nejsou stroje, který by měly dostatečnej výkon na takovýhle náročný aplikace!!

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

pozor já mám asus eee 1000H a je v něm první atom a hrávám přes virtual dj 7 uplně v pohodě.. musíš mít zasekaný komp blbostma.. doporučuju zazálohovat si veškeré dokumenty co potřebuješ včetně hudby a přehrát soft na čistou instalaci, na tuto pak nahrát vdjje + hudbu.. takto mi hraje bezproblémově - otázka je ale jaký máš operační systém? záleží také na zvukové kartě a jestli to chceš rozchodit jako dvs nebo jen jako hraní přes midi..
dvs mi nejelo - midi jelo naopak v pohodě
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Hurdisk

Příspěvek od Hurdisk »

hoolifan píše:pozor já mám asus eee 1000H a je v něm první atom a hrávám přes virtual dj 7 uplně v pohodě.. musíš mít zasekaný komp blbostma.. doporučuju zazálohovat si veškeré dokumenty co potřebuješ včetně hudby a přehrát soft na čistou instalaci, na tuto pak nahrát vdjje + hudbu.. takto mi hraje bezproblémově - otázka je ale jaký máš operační systém? záleží také na zvukové kartě a jestli to chceš rozchodit jako dvs nebo jen jako hraní přes midi..
dvs mi nejelo - midi jelo naopak v pohodě
Prave ze DVS ...ono to jede ale porad to dela takovy skoky do setu:-( osekavam co muzu.. a tak me napada nebude starsi verze min narocnejsi na system?

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

nene.. ten dvs jsem osobně nerozjel a ani jsme si to netroufnul.. doporučím ti to odehrát raději jen myškou - je to sice na prd ale já bych si to netroufnul to risknout a pak aby mi to spadlo v průběhu večera.. nebo pokud někdo kolem tebe nemá midikontroler, tak si pujč midi.. bude to lepší než myška :wink2:

Hurdisk

Příspěvek od Hurdisk »

hoolifan píše:nene.. ten dvs jsem osobně nerozjel a ani jsme si to netroufnul.. doporučím ti to odehrát raději jen myškou - je to sice na prd ale já bych si to netroufnul to risknout a pak aby mi to spadlo v průběhu večera.. nebo pokud někdo kolem tebe nemá midikontroler, tak si pujč midi.. bude to lepší než myška :wink2:
Noo ono to jako tak snahu spadnout nema ale neprijemne se to seka..:(

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

podívej netbooky v jednojádrové verzy nejsou na dvs sice se pár lidem podařilo to rozchodit, ale pokud počítačům moc nerozumíš, nebo jsou tvoje schopnosti ve zvyšování výkonu omezené, tak jako moje, tak se na to vybodneš a pujdeš cestou nejmenšího odporu..

CrissC

Příspěvek od CrissC »

zkuš ještě snížit vzorkovací frekvenci... mě běží DVS (traktor scratch pro) na Celeron Mku 1,4 Ghz, 2Gb ram, ale vzorkovací frekvence musí bejt na 44100 Khz a odezva okolo 10ms. Běží bez problému, sice se občas sekne obraz když nahrávám track :D, ale zvuk běží v pohodě dál.

Největší úskalí Atomů je absence OOO(e) jednotky - Out of Order execution, znamená, že neumí spouštět/vyhodnocovat příkazy podle priority, ale jen postupně, což strašně snižuje rychlost všeho a podle mě, zrovna u Digital Djingu to je docela důležité.
(pokud tu je někdo chytřejší, rád se přiučim)

Azu

Příspěvek od Azu »

Tobě nepomůže nic, jen jinej normální notebook, prostě se smiř s tím že to na tom nerozběháš, nejde to.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět