Souhlas s Luďkem, trvá jim to vydání nových 8ček dlouho, což se rozhodně dalo čekat (vzhledem k tomu že to má být ZCELA překopanej systém, tj. změny by měly být asi tak jako přechod ze stařičkého Atomix dj software na VDJ 7 :biggrin2: tj. žádné drobné úpravy, nebo jen změna zv. engine...) ale neměli to lidem slibovat už takhle dlouho dopředu :confused2: Chápu však, že to nechtějí uspěchat a jak sami píšou to chtěj vydat až budou mít určitou 100% jistotu toho, že to bude bez jakýchkoliv bugů. Což se dá pochopit, chce-li Atomix patřit mezi špičku prof. dj softů (traktor + serato), a já věřím, že mezi ně již dávno patří byť tento software má prozatím oblibu spíše mezi poloprofesionálními dji, musí vydat stabilní verzi, která by zbytečnou nestabilitou mohla odradit spoustu (a tim myslím především nových) zákazníků...
Pokud někdo řeší změnu svýho softu, je potřeba přemýšlet, je-li k tomu racionální důvod nebo jen to že člověk vidí nový a nový funkce postupně se nabalující na Traktor a Serato a VDJ zůstává bez nějakých pokročilích funkcí..

Protože jsem SYNChronizátor, dřív mě Traktor moc nebral, ani Serato, je fakt, že s novou verzí poskočili s detekcí BPMka o hodně a už dotáhli přesnost Virtuala.. Ale já si rozhodně počkám na nový Osmičky, věřím v lepší zvukový engine (který má být již v novém updatu 7ček!), pak hlavně kvalitnější efekty a samozřejmě další nové funkce a těším se na Timeline - uvidíme jestli bude fungovat a bude v praxi použitelný....