Zvuková karta Sound Blaster X-fi 5.1 odposlech

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Raem

Zvuková karta Sound Blaster X-fi 5.1 odposlech

Příspěvek od Raem »

Dobrý den,
chtěl bych začít s mixováním prostřednictvím traktoru a nedaří se mi rozjet odposlech na sluchátka. Mám integrovanou zvukovku Realtek HD Audio 5.1/7.1 ( nejsem si jist :) ) v ovladači jsem si nastavil ať běží v 5.1 režimu nebo 7.1 a spustil Native Instruments. V Audio Options -> Output Routing vidím pouze 2 možnosti: 1 DS Reproduktory / 2 DS Reproduktory. Což je špatně podle toho co jsme de zde na foru dočetl - > měl bych vidět alespoň 4 možnosti ne?

Dobře vykašlal jsem se na to a objednal jsem si Zvuková karta Sound Blaster X-fi 5.1 což bude asi středně bídná ext. zvuková karta ,ale prostě chci si to pouze nějak vyzkoušet před koupi mixáku či midi controlleru. Zvukovku jsem nainstaloval nastavil do režimu 5.1/7.1 ale v traktoru v -> Output Routing stále pouze 2 možnosti :(

Jsem opravdu looser a budu vděčný za každou radu jak ten odposlech nastavit. Resp. jak docílit více vystupu v nastavení traktoru. O variantě asio4all vím ale mám problémy s nekvalitním zvukem + občasné kousnutí.

Díky všem

crewy

Re: Zvuková karta Sound Blaster X-fi 5.1 odposlech

Příspěvek od crewy »

varianta asio4all tam si pohraj s latencí, zvetšit, máš ju příliš malou a proto to dělá jak kdyby škrkání a sekání. a s tou zvukovkou traktor ti nebere jaksi zapojení do modu 5.1 a v tom ti neporadím protože to nevidím :D

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

No ak mas toto
http://hifi.slovanet.sk/bb/files/thumbs ... 90_714.jpg
mozno by som vedel poradit ale s VDJ, no predpokladam, ze traktor bude skoro to iste

- v control panel-e zvukovky nastavit output na 5.1
dalej to viem riesit takto
- vo VDJ nastavit output na headphones
- sound card nastavit na 4.1
- upravit headphones na master/rear out, HP/front out

Vysledok, rear out napichnes na koncak a zo zvukovky si vytiahnes sluchatka

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

ooops.....skusil som aj traktor....tam to tak nefunguje.....no je moznost volby 2 zvukoviek....jednu si nechas na master a jednu na sluchatka....priklad....z notasu tahaj do koncaku a zo zvukovky do HP alebo opacne....v tomto pripade nechaj mod zvukovky na 2/2.1
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět