Zosilovač P-1500

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DjJancik

Zosilovač P-1500

Příspěvek od DjJancik »

Zdrawim...Mal som doma reproboxy 1000W vykon cize 500W rms dostal sa mi do ruk zosilovac omnitronic P-1500 a chcem to zapojiť na pc..mam to napojene cez 1jack6,3mm v zosilovači a v pc mam tiež ale s redukciu aby mi to vošlo.od zosilovača do reproduktorov mam napojene cez normalny kabel na repraky ale je hruby ako ma byť a nehraje mi to dobre by som povedal že nema staly zvuk a basy vobec nehraju kde može byť chyba????Ešte len začinam tak by bolo dobre ak mi všetko postupne vysvetlite za vaše prispevky vopred velmi pekne Dakujem. :D nemam to nahodou zapojiťna speakon kable???či to je jedno???

microgenius

Re: Zosilovač P-1500

Příspěvek od microgenius »

mas tam spatnej jacky ,musis mit 2mono jacky 6,3 v zesiku a v pc musis mit normalni stereo jack 3,5

nebo muzes mit v pc normalni stereo jack a v zesiku jeden mono ale musis mit preplej zesik na mono ne na stereo
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Vybavení

Re: Zosilovač P-1500

Příspěvek od honcka »

"stereojack" se pouziva v profi technice vetsinou ne na stereo vedeni signalu, ale na symetricke vedeni signalu viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Symetrick% ... gn%C3%A1lu
kdyz si do toho zapojil stereo, tak se ty signaly zacly odcitat, proto ti to hralo spatne, musis to zapojit, jak psal microgenius

Odpovědět