Zosilovač P-1500
Zosilovač P-1500
Zdrawim...Mal som doma reproboxy 1000W vykon cize 500W rms dostal sa mi do ruk zosilovac omnitronic P-1500 a chcem to zapojiť na pc..mam to napojene cez 1jack6,3mm v zosilovači a v pc mam tiež ale s redukciu aby mi to vošlo.od zosilovača do reproduktorov mam napojene cez normalny kabel na repraky ale je hruby ako ma byť a nehraje mi to dobre by som povedal že nema staly zvuk a basy vobec nehraju kde može byť chyba????Ešte len začinam tak by bolo dobre ak mi všetko postupne vysvetlite za vaše prispevky vopred velmi pekne Dakujem.
nemam to nahodou zapojiťna speakon kable???či to je jedno???

-
Re: Zosilovač P-1500
mas tam spatnej jacky ,musis mit 2mono jacky 6,3 v zesiku a v pc musis mit normalni stereo jack 3,5
nebo muzes mit v pc normalni stereo jack a v zesiku jeden mono ale musis mit preplej zesik na mono ne na stereo
nebo muzes mit v pc normalni stereo jack a v zesiku jeden mono ale musis mit preplej zesik na mono ne na stereo
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Re: Zosilovač P-1500
"stereojack" se pouziva v profi technice vetsinou ne na stereo vedeni signalu, ale na symetricke vedeni signalu viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Symetrick% ... gn%C3%A1lu
kdyz si do toho zapojil stereo, tak se ty signaly zacly odcitat, proto ti to hralo spatne, musis to zapojit, jak psal microgenius
kdyz si do toho zapojil stereo, tak se ty signaly zacly odcitat, proto ti to hralo spatne, musis to zapojit, jak psal microgenius