Zkusenosti se zesilovaci Tapco

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Serato

Zkusenosti se zesilovaci Tapco

Příspěvek od Serato »

Mate nekdo zesilovace teto znacky?

somik

Re: Zkusenosti se zesilovaci Tapco

Příspěvek od somik »

Serato píše:Mate nekdo zesilovace teto znacky?
Se zesilovaci ne, ale i tak si myslim, ze by to nebyla spatna koupe. Neni to spatna znacka.

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Zesilovač od nich nemáme, ale máme TAPCO 100 mix (2 mic/line + 4 stereo + tape). Tato firma má dle mě skvělý poměr cena/kvalita, třeba oproti omnitronicu a podobným pochybným značkám.

pali

Příspěvek od pali »

LuKyss píše:Zesilovač od nich nemáme, ale máme TAPCO 100 mix (2 mic/line + 4 stereo + tape). Tato firma má dle mě skvělý poměr cena/kvalita, třeba oproti omnitronicu a podobným pochybným značkám.
omnitronic , dap, skytronik a podobné shity sa značke Tapco nemôžu rovnat ani z daleka :!:

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Vím, pokud bych měl prachy tak bych sledoval zesilovače QSC, což je velká kvalita.

pali

Příspěvek od pali »

LuKyss píše:Vím, pokud bych měl prachy tak bych sledoval zesilovače QSC, což je velká kvalita.
QSC, Bittner, Ecler, Crown, Hafler sú ako si povedal velká kvalita...ale najdu sa aj konce v tej strednej triede ktoré stoja za povšimnutie.....Mison, BVAUDIO.... povedzme títo dvaja vyrobcovia zo slovenska su cenovo natom tak že si ich môže dovolit aj začiatočník..

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

V týdnu mě příjde zesilovač Tapco J1400 takže potom můžu poreferovat o zvuku, pokud bude zájem.

pali

Příspěvek od pali »

LuKyss píše:V týdnu mě příjde zesilovač Tapco J1400 takže potom můžu poreferovat o zvuku, pokud bude zájem.
dufam že spraviš nejaku tu mensiu recenziu toho koncaka.... :lol:

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Tak jsem dneska sepsal mini recenzi s mými postřehy, udělal jsem několik fotek. Jestli se ještě někdo rozhoduje co koupit, tak mu snad pomůžu ve výběru.

Odkaz na recenzi:
http://www.repromania.net/moje-aparatur ... j-1400.php

Odpovědět