Zesilovac
-
Zesilovac
Mám jeden dotaz kamarad mi ted chtel dat svuj stary zesilovac do auta je to nejaky dvou kanal tak me napadlo jestli by na to slo pripojit bedny ?
Co sem si ho tak prohlizel tak do 8 ohmu ma 100W na kanal znacku nevim je hodne ojetej .
Jde mi spise o to jak by to hralo jako zvuk celkove jestli by se stim dali krmit nejake bedny?a jakej to potrebuje zdroj jestli stridavej 12V nebo stejnosmernej ?
Co sem si ho tak prohlizel tak do 8 ohmu ma 100W na kanal znacku nevim je hodne ojetej .
Jde mi spise o to jak by to hralo jako zvuk celkove jestli by se stim dali krmit nejake bedny?a jakej to potrebuje zdroj jestli stridavej 12V nebo stejnosmernej ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Re: Zesilovac
To je vtip, nebo tu otázku myslíš vážně?jakej to potrebuje zdroj jestli stridavej 12V nebo stejnosmernej ?

Jestli vážně, tak radši nic co má něco společnýho s jakýmkoliv zapojováním čehokoliv nedělej, nebo si ublížíš

-
ToLa píše:To je vtip, nebo tu otázku myslíš vážně?jakej to potrebuje zdroj jestli stridavej 12V nebo stejnosmernej ?![]()
Jestli vážně, tak radši nic co má něco společnýho s jakýmkoliv zapojováním čehokoliv nedělej, nebo si ublížíš
tak jo tu otazku beru zpatky ale ted vazne dalo by se na to napojit ty bedny?
Na bedny můžeš napojit ledasco, ale s málo čim budou hrát, stejně jako s tímto zesilovačem, protože pokud se podíváš na jeho pojistku, tak zjistíš, že tam je něco od 10 do 25A, a takto silný zdroj 12V tě bude stát kolem 10 - 30 000kč 

-
ToLa píše:Na bedny můžeš napojit ledasco, ale s málo čim budou hrát, stejně jako s tímto zesilovačem, protože pokud se podíváš na jeho pojistku, tak zjistíš, že tam je něco od 10 do 25A, a takto silný zdroj 12V tě bude stát kolem 10 - 30 000kč
a jak to teda potom je napojene treba v aute?a tam se da dat prece silnejsi pojistka ?mam doma trafo na 12V nejak tomu nerozumim muzes mi to prosim nejak rozepsat podrobnejs?prosim
V autě je bnaterie schopná dát při startování i 600A ty máš doma trafo který má třeba 500mW, tj, asi tak 40x méně než potřebuje ten zesilovač na to aby se vůbec zapnul. nehledě na to,. že napětí v autě je 14,6Vmicrogenius píše:ToLa píše:Na bedny můžeš napojit ledasco, ale s málo čim budou hrát, stejně jako s tímto zesilovačem, protože pokud se podíváš na jeho pojistku, tak zjistíš, že tam je něco od 10 do 25A, a takto silný zdroj 12V tě bude stát kolem 10 - 30 000kč
a jak to teda potom je napojene treba v aute?a tam se da dat prece silnejsi pojistka ?mam doma trafo na 12V nejak tomu nerozumim muzes mi to prosim nejak rozepsat podrobnejs?prosim
-
Takze kdyz to schrnu tak mi je k hovnoToLa píše:V autě je bnaterie schopná dát při startování i 600A ty máš doma trafo který má třeba 500mW, tj, asi tak 40x méně než potřebuje ten zesilovač na to aby se vůbec zapnul. nehledě na to,. že napětí v autě je 14,6Vmicrogenius píše:ToLa píše:Na bedny můžeš napojit ledasco, ale s málo čim budou hrát, stejně jako s tímto zesilovačem, protože pokud se podíváš na jeho pojistku, tak zjistíš, že tam je něco od 10 do 25A, a takto silný zdroj 12V tě bude stát kolem 10 - 30 000kč

Ne, to je autozesilovač takže patří do auta 

-
do auta jo na doma je to k ho.....ToLa píše:Ne, to je autozesilovač takže patří do auta
-
ty hele a co rikas na zesilovac QSC GX 3??
Asi se to nevyplatí. Raději RMX řadu. GX se moc nepovedly.
[quote="VIktor"]Asi se to nevyplatí. Raději RMX řadu. GX se moc nepovedly.[/quote]
RMX urcite, ale jestli lowend, tak spis http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94004
RMX urcite, ale jestli lowend, tak spis http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94004
když už je tu řeč o zesilovačích, trošku odbočim, sorry:
Slyšel jsem, že prej behringer vyrábí teďko nějaký silnější zesiky, neslyšeli jste něco o tom? Prostě něco jako EP2500 ale výkonější.. Netvrdim, že bych něco takovýho chtěl, jen mě to zajímá prostě..
Slyšel jsem, že prej behringer vyrábí teďko nějaký silnější zesiky, neslyšeli jste něco o tom? Prostě něco jako EP2500 ale výkonější.. Netvrdim, že bych něco takovýho chtěl, jen mě to zajímá prostě..

-
EVO píše:když už je tu řeč o zesilovačích, trošku odbočim, sorry:
co sem nasel u behingru tak sem koukal ze dela zesik se 3 vystupama jeden na bass a dva na monitory jinak nevim