zvukovku do notebooku odtiaľ cinch-cinch kábel do mixu a odtiaľ cinch-cinch kábel do zosilovača a odtiaľ to prepoj do repro s tým dvojžilákom,čo si dostal ku tomu setu.
když připojim k mixu cinch cabelem .. tak to ale bude jen jednopásmovy, to nebude fungovat mix s vdj na druhy deck, a american audio gd-6 ma jiny vystupy ne cinch .. nevim jak se to jmenuje, ty velky kulaty s třema špičkama
vedľa toho veľkého guľatého,čo sa volá XLR (u nás sa hovorovo naz. kanón) máš master na cinche. a to že ti to pôjde iba na jeden fader je kvôli tomu,že tá zvukovka má iba jeden stereo výstup. ale môžeš si zapojiť aj výstup z notebooku na mix, ale neviem či sa dá virtual dj nastaviť na 2 zvukovky.
elektrikára?? čo ti treba vymeniť elektrické vedenie v dome/byte?? nepotrebuješ žiadneho elektrikára, ba ani zvukára. potrebuješ iba logiku pri zapojení. chceš hrať z VDJ na 2 deckoch, tak si musíš predsa zapojiť 2 stereo výstupy. jeden z externej zvukovky a druhý z notebooku/pc. toto napojíš do mixu na 2 vstupy a z mixu do zosilovača. z mixu buď použiješ master na cinche alebo na xlr. myslím,že už som ti pomohol dosť a toto je moja posledná odpoveď v tomto vlákne. začína to byť ako rozprávanie do vetra.