zapojení kontroléru přes microsystem

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
xjurasek

zapojení kontroléru přes microsystem

Příspěvek od xjurasek »

zdravím
mám menší problém, chci si koupit Midi kontrolém Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition.
problém je v tom, že nevím jestli si koupit tento se zvukovkou, nebo verzi bez zvukovky a dokoupit od NI 2 dj audio. Jinak ten bez zvukovky zase nemá citilvé jogy jsem se dočetl.

Další problém je ten, že ten kontrolér chci zapojit do reproduktorů které mám na microsystému, takže můžu cinchcem zapojit z konzole do micorsystému na AUX1? dočetl jsem se že když se to zapojí do AUX1 na tom microsystému, tak ten signál se jěště zesiluje přes zesilovač v tom microsystému a teprve pak to jde do repráků.

Nové reproduktory kupovat nechci tak se ptám jak to zapoji.

nebude to míz zkreslení ten zvuk z konzole když to půjde jěště přes ten zesilovač z microsystému?
dík moc

honcka
Vybavení

Re: zapojení kontroléru přes microsystem

Příspěvek od honcka »

normalne to zapoj pres aux, to je linkovy vstup, prez zesilovac to musi jet jinak by si nic neslysel

sqadra

Re: zapojení kontroléru přes microsystem

Příspěvek od sqadra »

Iterface edition=se zvukovkou, controller edition=bez zvukovky. Nevim jak je to s dotykovou citlivostí u těhle dvou verzí, ale jestli nechceš vyloženě scratchovat, nepotřebuješ to, já to na svém vestax vci 100 mám a vypínám to, scratchovat nepotřebuju, tak abych si omylem při nechtěném dotyku neskazil mix. V takovém případě bych určitě zvolil verzi bez zvukovky a dokoupil NI Traktor Audio 2 (dřívější název NI Audio 2 dj), jednak tu zvukovku můžeš využívat i samostatně bez kontroleru třeba na kvalitní poslech hudby oproti integrované zvukovce v notebooku nebo PC, klidně i na tvorbu hudby a hlavně oproti té vestavěné zvukovce v interface edition bude mít ta NI mnohem kvalitnější zvuk, pro který je tak populární..
xjurasek píše:zdravím
mám menší problém, chci si koupit Midi kontrolém Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition.
problém je v tom, že nevím jestli si koupit tento se zvukovkou, nebo verzi bez zvukovky a dokoupit od NI 2 dj audio. Jinak ten bez zvukovky zase nemá citilvé jogy jsem se dočetl.

Další problém je ten, že ten kontrolér chci zapojit do reproduktorů které mám na microsystému, takže můžu cinchcem zapojit z konzole do micorsystému na AUX1? dočetl jsem se že když se to zapojí do AUX1 na tom microsystému, tak ten signál se jěště zesiluje přes zesilovač v tom microsystému a teprve pak to jde do repráků.

Nové reproduktory kupovat nechci tak se ptám jak to zapoji.

nebude to míz zkreslení ten zvuk z konzole když to půjde jěště přes ten zesilovač z microsystému?
dík moc
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

Odpovědět