Za kolik pronajmout clubový aparát?
Za kolik pronajmout clubový aparát?
Ahoj kluci. Mám zvukový aparát složený ze 4 satelitů a jednoho subwooferu + dva zesilovače, výhybky, ekvalizér, limitér. Mám možnost ho teď dát k pronájmu jednomu známému do baru. Ale mám dilema, nevím kolik si říct za pronájem. Nechci být moc drahej, ale také nechci být moc levnej. Akce tam probíhají (když hrají Dj's) každý pátek. Tudíš 4 dny v měsíci. Pokud by byl někdo tak hodný a pomohl mi nějak by oko vykalkulovat cenu pronájmu, tak ať mi prosím napíše vzkaz tady na fóru. Cenu a specifikace aparátu upřesním. Předem díky za rady 

Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Re: Za kolik pronajmout clubový aparát?
nekdo si bere 1kč/watt, ale ja bral za QSC aparat 2,5kW(rmx zesiky atd) za dva tisice na noc. tak nevim na cem jsem 

-
Osobně si myslím, že to má reálnou cenu cca 500-2500,- Kč na akci, dle kvality a ceny věcí.
Pokud je to něco v "RCF kvalitě" tak cca 1000-1500, pokud horšího těch 500-1000 na akci.
(to jsou ceny za které bych si to půjčil já)
Pokud je to něco v "RCF kvalitě" tak cca 1000-1500, pokud horšího těch 500-1000 na akci.
Jasně, nějak tak bych si to představovalMajky_mike píše:Osobně si myslím, že to má reálnou cenu cca 500-2500,- Kč na akci, dle kvality a ceny věcí.

Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25