výběr mezi satelity RCF

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
dj_camil

výběr mezi satelity RCF

Příspěvek od dj_camil »

Rozhoduju se mezi několika typy aktivních satelitů RCF. Tak napište vaše názory a doufám,že tu zase nepříjde někdo, uvidí to nejdražší a řekne to jediné má cenu i když on sám to v životě ani neviděl..
1. ART 325-A
2. 4PRO 3001-A
3.ART 525-A
Music is my destiny!

voče

Re: výběr mezi satelity RCF

Příspěvek od voče »

camile,k cemu to ma slouzit a co z toho chces dostat?budou suby?
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No zatím jen samostatně jako malý aparátek, takže by to mělo hrát basy. Suby možná budou, ale to až za dlouho. Přeci jen to není malý peníz..
Music is my destiny!

voče

Příspěvek od voče »

no tak 4PRO 3001-A bych nebral uz z toho duvodu,ze to ma 1" driver a i mensi vyzarovaci uhel..

pro tvoji aplikaci by samozrejme nej volba byla - podle zesilovacu 525 (500+250),nez 325 (300+50), dokonce i mensi vahu,nez 325 a ma vetsi ak tlak. samozrejme vic stoji. co sem to mel moznost slyset (ale bohuzel ne vedle sebe a taky v jinym prostoru),tak 525 jde niz. oba boxy hrajou skvele ciste a hutne a silne.
DRUM'n'BASS vibezz

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Já uvažoval hlavně nad tou 525, protože má digitální zesilovače..sice se mi to zdá jako dost peněz, ale asi do toho půjdu a ještě si to promyslím, kdyžtak ještě někdo napište názor..
Music is my destiny!

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Jo a já to blbě napsal na ART 525 A už nemám, chtěl jsem spíše 522-A jaký si myslíš že je to rozdíl? 15"+2" a 12"+1,4" výkon je stejný..ale cena jiná
Music is my destiny!

voče

Příspěvek od voče »

no tak na tohle si netroufam odpovedet.s tou dvanactkou sem RCF jeste neslysel..

ALE, ja osobne bych sel do 325 (ale uplne nejvic do 322,i kdyz sem ji neslysel),ale to tys nedaval na vyber) a ostatni penize bych si dal do kasicky na dva subiky ART 705 aktiv :) ty opravdovy "lahodny, tlacici, po zemi se lynouci basy" ti tam budou chybet tak i tak a budou casem potreba stejne. o vykon ty 325 (322) oproti 522 nad subem se neboj,bez si to nekam poslechnout - je to fakt sila.
ja vim,ze ty suby uz sou zase pres rozpocet,ale dobre je pocitat s budoucnosti a pokud te tlacej finance ted,tak prisetrit na tech satelitech (rozumnej koupit 322) a vrazit to nasledne treba po roce do subu. vyplati se to.

toť MUJ nazor.
DRUM'n'BASS vibezz

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No asi to tak udělám, ale problém je, že nevím kdy našetřím 60tis na suby, protože teď budu mít víc peněz páč jsem prodal pár věcí z aparátu..Ale ještě nevím, jestli koupím 322, nebo 325, zajímalo by mě, jestli ten 1dB jde tak slyšet..
Music is my destiny!

voče

Příspěvek od voče »

1 dB neuslysis..
ja vim moc dobre,ze je to drahy. v tom pripade bych sel cestou pasivu (dva suby zapojis hned) a suby si postavil (klidne kopie 8001,to zvladnes sam,planku je spousta vsude)..jo a nezapominej jeste na cross a kabelaz,kera taky neco stoji..

ja si na ruzny veci systemu postupne setrim uz 5 let a zdaleka nemam vsechno. ted sem koupil dodavku :) a pak prijdou 4 suby a rmx4050. za rok az..:(ale ja si pockam a pak udelam kalbu a vozeru se :)

jde o to,co chces-mit cil a k nemu se priblizovat. a jestli chces delat akcicky v klubech a klidne i venku a ma to nejakou perspektivu hrani (nebude ti to lezet doma,jen obcas to vytahnes na zahradu) a ze se ti to trochu i vrati,tak k tem satelitum to chce ty suby na stopro,to je bez debat. na penize nehled, ty budou casem.. je to holt beh na delsi trat.
DRUM'n'BASS vibezz

EVO

Příspěvek od EVO »

Já osobně bych doporučoval co nejdřív přišetřit na suby. Nemusíme si nic nalhávat, taneční hudbu tohle hrát prostě nebude moct tak jak má, páč ty basy tomu budou chybět. Osobně bych taky spíš trošku ušetřil na vršku, a na spodek co nejrychleji obědnal nějaký suby, např. Megatony MT18sub/X :twisted:

Btw. nebo si puč prachy a vem to na splátky, a třeba něco lepšího. Vim, že to zní blbě a že tohle asi nechceš slyšet, ale řeknu to takhle: zkus si někam zajít poslechnout jenom ty středovejšky samotný, jednak uslyšíš, jakej je v tom rozdíl, a hlavně mi pak dáš za pravdu, že bez subů je to k prdu.. Alespoň na taneční hudbu....

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No, tak já aparát mám, vím o co jde, jenže pořád jsem student a chvíli potrvá, než budu mít z čeho šetřit..Zatím koupím ty satelity a asi si postavím nějaké pasivní suby..A kabeláž k aktivům není zas tak drahá.. :)
Music is my destiny!

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Ty MT18SUB ti klidně můžu postavit.
ReproMania.NET

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

JJ, ale ještě jsme se teda přesně nedostali k tomu, jaké ty satelity :)
Music is my destiny!

EVO

Příspěvek od EVO »

A proč chceš teda mermomocí aktiv když nemáš love?? :P
Si kup tyhle megatony:
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=88974
+ k tomu zesik Tapco J-2500
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=88652
a udělá Ti to hodně parády!! Kor, pokud k tomu seženeš ještě nějakej další (slabej) zesik, např. nějakýho hifi-pioneera nebo něco takovýho na vejškáče, abys to mohl zapojit bi-amp a bude to hrát jak z praku a hlavně za libový peníze! :twisted:

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Tak nějaké peníze budou, ale schválně jsem se rozhodl, že všechno prodám a půjdu do kvality RCF! Ty mi nabízíš tohle, ale zas tak levněji to nevýjde a je tam rozdíl 31dB a to je kurva rozdíl!..RCF aktiv jsem si vybral právě kvůli te jednoduchosti, váze, výkonu a kvalitě! Myslím, že když vemu RCF 12" tak to bude hrát dvakrát tolik..Asi vemu ART 322-A a časem k tomu nějaké ty suby si postavím..
Music is my destiny!

Odpovědět