Vyber aparatu Megaton vs RCF
Re: QSC na basy 2000W: RMX 1850HD vs 2450, oboje v mustku 4 ohmy
to mackie by bylo určitě papírově výhodnější než to RMXko, ale za 1. zkus napsat nebo něco o něm vyhledat na Prodance, nebo jinde, protože to jsou poměrně nový zesy a právě co se týče zesů Mackie, taky jsem o předchozí řadě slyšel pár negativních reakcí.. no a za 2. si stejně myslim, že takováhle bedna si zaslouží bi-amp, takže bych sehnal ještě nějakej zes. na vejšky, však nemusí být novej, ale zas žádná srajda by to být taky nesměla, odpálit tyhle drahý drivery by byla věčná škoda.. :sad2: :geek2:
Re: Vyber aparatu Megaton vs RCF
skoda
, pokud bych sel do RMX2450 bude tech 100W rozdilu hodne slyset?
pokud bych mel na stredaky jeden zesik a na vyskace druhej, to by asi nebylo dobre
. jak pises je tam nebezpeci jejich odpaleni
. nekde jsem cetl prihodu, ze na jedne akci nekde zakolisalo napeti a speaker management se dostal do nejakeho divneho modu a pustil na vyskace plnej rozsah
BYLO VYSTARANO :surprised2: :sad2: .
za dalsi ty vyskace mivaj do 100W , zatim jsem nenasel zadnej kvalitni zesilovac s tak malym vykonem za malo penez. myslim, ze klasicke zapojeni s vyhybkou bude asi nejlepsi (nejbezpecnejsi).
ted me napadla dobra otazka, jak se vubec pozna kolik do beden ze zesilovace poustim Wattu?
uvedu teoreticky priklad: co kdyz ma nekdo zes 1000w a bedna ma jen 900w, jak ten zesik nastavi, aby do beden neslo vic jak 900W?

pokud bych mel na stredaky jeden zesik a na vyskace druhej, to by asi nebylo dobre

za dalsi ty vyskace mivaj do 100W , zatim jsem nenasel zadnej kvalitni zesilovac s tak malym vykonem za malo penez. myslim, ze klasicke zapojeni s vyhybkou bude asi nejlepsi (nejbezpecnejsi).
ted me napadla dobra otazka, jak se vubec pozna kolik do beden ze zesilovace poustim Wattu?
uvedu teoreticky priklad: co kdyz ma nekdo zes 1000w a bedna ma jen 900w, jak ten zesik nastavi, aby do beden neslo vic jak 900W?