mam domace studio ..zvukovu kartu E-MU 0404 Pci,a monitory Krk rokit 6g2ky,ale to vje nepodstatne o moonitoroch ,chyba je vtom ze na zvukovke nemam vystup dalsi iba hlavny L+R ako vidno na obrazku ..takisto je aj na in ako out ,, problem je vtom ze by som chcel aj na sluchatka mat vystup nielen na hlavnych monitoroch,cize potrebujem radu stym ako si vytvorim nejaku krabicku vlastnu,kde by som si kupil potrebné Jack 6,3m samičky a malo to aj vystup na sluchatka,alebo len by stacilo zeby som prepol na sluchatka a na monitory..poradte prosim ...
http://images.hk.creative.com/images/in ... ture_1.jpg
Vvytvorenie Zariadenia na doplnenie sluchatkoveho vystupu
Re: Vvytvorenie Zariadenia na doplnenie sluchatkoveho vystup
jezisi kriste.. neviete mu tu nikto napisat nech si poriadi lacnejsi mixazny pult.. bohate ti bude stacit Reloop RMX-30 a navyse si z to prepojis na kanaly zvlast kazdu sablu. a zvukovku nejaku normalnu. ja mam NI Audio 6. to je good volba.. dalej ani nepokracujem.
MacBook Pro 13 late 2012 (SSD Samsung Evo 850), RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9.5, Traktor 2.11.0, NI Kontrol S4 MK2, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Pioneer HDJ 2000 MK1, KRK Systems ROKIT 8 G2.