tvm-valmez.cz ???

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
hektor03
Příspěvky: 7
Registrován: 15 kvě 2009 15:31

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od hektor03 » 19 kvě 2009 17:27

:-D tak řekni co za takovou cenu je lepší! Berte to tak, že do toho prosteě moc nedám.

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od dj_camil » 19 kvě 2009 17:28

Jo no :!: a kup si ty repra pust do nich 300w a jenom uvidis, jak ti pristane cela membrana a civka na protejsi zdi.. :lol:
Music is my destiny!

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od dj_camil » 19 kvě 2009 17:29

No tak kdž nemáš prachy, tak si kup repra k PC a pořád to budeš mít solidnější sound.. :?
Music is my destiny!

hektor03
Příspěvky: 7
Registrován: 15 kvě 2009 15:31

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od hektor03 » 19 kvě 2009 17:30

to si tam vše co píší vymýšlej bo co ? :-D

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od EVO » 19 kvě 2009 17:41

Hektore, já se obávám, že na to jdeš úplně špatně. Řekni, kolik na to máš peněz (celkem!!) a co už všechno máš, napiš, jak je to se zesilovačem atd. atd.! Každopádně to cos vybral je nesmysl, a taky nezapomeň napsat, na co a kde to budeš používat!! (zahradní party, diskotéka v místním klubu, připojení k festivalovému LineArray :biggrin2: apod.) :wink2:

hektor03
Příspěvky: 7
Registrován: 15 kvě 2009 15:31

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od hektor03 » 19 kvě 2009 17:48

:-D ok ok... tak mám deset let ty bedny co uvádím s osazením 15 palců.. chci to předělat na 18 a koupit levně repro.. ty 15 jsou už vyhůkané a se zesákem to bude špatné (mám MCCRYPT 12000)

takže tak..

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: tvm-valmez.cz ???

Příspěvek od EVO » 19 kvě 2009 17:53

takže zase nic... chjo, tak todle fakt vzdávám :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Odpovědět