The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
lucatino

The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od lucatino »

nazdar chcem sa spytat , ktory z tychto crossoverov je lepsi, popripade ktory by ste odporucali.. :D Viem dbx to neni ale na ten neni zatial penazi :P

honcka
Vybavení

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od honcka »

Za ty samy prachy, co tyhle novy veci jde koupit neco slusnejsiho z druhy ruky, co poradne funguje a nekurvi zvuk

lucatino

Příspěvek od lucatino »

a co by si poradil ??

lucatino

Příspěvek od lucatino »

lebo ten The t.racks DS 2/4 sa mi celkom dost pozdava len sa neviem rozhodnut ktory bz bol lepsi (do tej mojej zostavy to bude uplne stacit )

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

napr rane RPM26v jde koupit kolem 5k, jedina nevyhoda je, ze se nastavuje pres pc se seriovym portem, ale zvukove je uplne nekde jinde, mel jsem Behringera DCX2496, i kdyz jsem mel nastaveny limitery, tak jsem porad premotaval basaky, od ty doby, co jsem si poridil rane rpm26z, tak nic a zvukove je to nebe a dudy. Ja to nemam taky na zadnym hiendu, navrsek jsem mel repraky neco na urovni Megatonu EM151, akorat 3 pasmovy 1"/10"/15"

strapal

Příspěvek od strapal »

Čau. Zeptám se v tohle historickém vláknu. Pokud je tady nějaký majitel T.racks DS 2/4, tak bych potřeboval vědět, s jakou přesností se dá přeladit PEQ. Někde venku na fóru jsem zahlédnul poznámku, že kmitočet lze u tohoto typu nastavit pouze po nějakých krocích, což mně připadne divné. Je zajímavé, že vlastně stejný stroj přímo z Digisynthetic (DS24) může ladit frekvenci tuším že dokonce v desetinách Hz (nejsem teď zrovna na svém PC s nainstalovaným sw pro typ DS24, tak to nemůžu ověřit) a tento T.racks údajně nikoliv. Díky za info.

Odpovědět