The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
lucatino
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2014 14:24

The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od lucatino » 29 říj 2014 14:33

nazdar chcem sa spytat , ktory z tychto crossoverov je lepsi, popripade ktory by ste odporucali.. :D Viem dbx to neni ale na ten neni zatial penazi :P

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od honcka » 29 říj 2014 16:09

Za ty samy prachy, co tyhle novy veci jde koupit neco slusnejsiho z druhy ruky, co poradne funguje a nekurvi zvuk
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

lucatino
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2014 14:24

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od lucatino » 29 říj 2014 16:21

a co by si poradil ??

lucatino
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2014 14:24

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od lucatino » 29 říj 2014 16:23

lebo ten The t.racks DS 2/4 sa mi celkom dost pozdava len sa neviem rozhodnut ktory bz bol lepsi (do tej mojej zostavy to bude uplne stacit )

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od honcka » 29 říj 2014 22:15

napr rane RPM26v jde koupit kolem 5k, jedina nevyhoda je, ze se nastavuje pres pc se seriovym portem, ale zvukove je uplne nekde jinde, mel jsem Behringera DCX2496, i kdyz jsem mel nastaveny limitery, tak jsem porad premotaval basaky, od ty doby, co jsem si poridil rane rpm26z, tak nic a zvukove je to nebe a dudy. Ja to nemam taky na zadnym hiendu, navrsek jsem mel repraky neco na urovni Megatonu EM151, akorat 3 pasmovy 1"/10"/15"
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

strapal
Příspěvky: 24
Registrován: 21 lis 2015 12:50

Re: The t.racks DS 2/4 vs DAP DCX-24

Příspěvek od strapal » 26 úno 2017 14:13

Čau. Zeptám se v tohle historickém vláknu. Pokud je tady nějaký majitel T.racks DS 2/4, tak bych potřeboval vědět, s jakou přesností se dá přeladit PEQ. Někde venku na fóru jsem zahlédnul poznámku, že kmitočet lze u tohoto typu nastavit pouze po nějakých krocích, což mně připadne divné. Je zajímavé, že vlastně stejný stroj přímo z Digisynthetic (DS24) může ladit frekvenci tuším že dokonce v desetinách Hz (nejsem teď zrovna na svém PC s nainstalovaným sw pro typ DS24, tak to nemůžu ověřit) a tento T.racks údajně nikoliv. Díky za info.

Odpovědět