Zdar chlapy, riesim dilemu Tapco J-1400 vs. QSC GX5 k 3-pasmovym bedniam 600W s KAPPA 15LF + ALPHA 8 + ST322.
Vas nazor?
Tapco J-1400 vs. QSC GX5
Re: Tapco J-1400 vs. QSC GX5
predpokladam, ze ty bedny maj 8 Ohm, v tom pripade je J-1400 strasne slaby (dava 310W) spis je pak rozhodovani mezi GX5 a Tapco J-2500, v tom bych asi veril vic QSC, ale je to nova rada a nejsou s tim dlouhodoby skusenosti. Skus si jeste prolyzt ruzny bazary, obcas se tam najde QSC RMX2450, mame ho 5 let a kupovali jsme to od NSK 4 roky stary a vubec zadny problemy, akorat to jednou rocne rozebrat a vysat bordelwarp9 píše:Zdar chlapy, riesim dilemu Tapco J-1400 vs. QSC GX5 k 3-pasmovym bedniam 600W s KAPPA 15LF + ALPHA 8 + ST322.
Vas nazor?
Rozhodně Tapco. QSC s řadou GX kleslo tak razantně, že i Tapco je mnohokrát lepší a spolehlivější. Není se čemu divit, však porovnejte uspořádání uvnitř a pár lidí mělo možnost porovnat je i navzájem. To QSC GX má poloviční rozměry než klasický 19" zesák
. Zvukově je Tapco na basech tvrdší a razantnější.
http://repromania.net/o-nas/drobek/inde ... c-qsc-gx-5
http://repromania.net/o-nas/lukyss/inde ... pco-j-1400
máme tam ještě hromadu rozebraných zesilovačů, myslím že se to hodí pro to, aby si každej udělal obrázek.

http://repromania.net/o-nas/drobek/inde ... c-qsc-gx-5
http://repromania.net/o-nas/lukyss/inde ... pco-j-1400
máme tam ještě hromadu rozebraných zesilovačů, myslím že se to hodí pro to, aby si každej udělal obrázek.
ReproMania.NET
No mi si tu diskutujeme, ze co je najlepsie, ale vyzera to tak, ze budem musiet zobrat co pride, lebo ako som pozeral inzeraty, nic sa nepredava 

Tapco J-1400 vyřadit. slabý.
Tapco J-2500 vs QSC GX5 těžko říct. oboje mi na 600W bedny připadne slabé. chtělo by to aspoň nějakou rezervu. ono 600W už je docela dost. Jinak nevěřím tomu že je GX5 nějak špatnej zesík, Ale v tomhle případě má papírově o něco menší výkon (500W oproti 575W Tapco), a hlavně nemá moc rád provoz do 4ohm, a nemá můstkový režim. Tudíž pokud bys časem koupil něco dalšího (suby, případně zdvojil satelity), tak můžeš hodit třebas dva do můsku, co už GX5 není možné. Proto bych se v tomto případě přikláněl spíše k J2500.
Ideálně by to však ale chtělo zainvestovat alespoň do řady RMX, aspoň RMX2450. zesilovače se nekupujou na rok. a investice do kvality a spolehlivosti zesilovačů se sakra vyplatí. (kolega používá RMX 1850HD, a zatím perfekt, žádnej problém, a ví že se na něj může 100% spolehnout)
Tapco J-2500 vs QSC GX5 těžko říct. oboje mi na 600W bedny připadne slabé. chtělo by to aspoň nějakou rezervu. ono 600W už je docela dost. Jinak nevěřím tomu že je GX5 nějak špatnej zesík, Ale v tomhle případě má papírově o něco menší výkon (500W oproti 575W Tapco), a hlavně nemá moc rád provoz do 4ohm, a nemá můstkový režim. Tudíž pokud bys časem koupil něco dalšího (suby, případně zdvojil satelity), tak můžeš hodit třebas dva do můsku, co už GX5 není možné. Proto bych se v tomto případě přikláněl spíše k J2500.
Ideálně by to však ale chtělo zainvestovat alespoň do řady RMX, aspoň RMX2450. zesilovače se nekupujou na rok. a investice do kvality a spolehlivosti zesilovačů se sakra vyplatí. (kolega používá RMX 1850HD, a zatím perfekt, žádnej problém, a ví že se na něj může 100% spolehnout)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Co zkusit CREST CPX? Sám jsem měl QSC, ale radši jsem pořídil CRESTy.
ReproMania.NET
Zdar chlapi, zvazil som pre a proti a pritrafil sa mi RMX2450, tak som si pren dnes bol (tazky jak hovado uff), akurat ho chcem trocha vycistit zvnutra, na ventilatore je vela usadeneho prachu takze vnutri to nebude o nic lepsie. Co mi doporucujete vyfukat s kompresorom, alebo vysavac a stetec? Ocenim kazdu radu, lebo taketo nieco som este nerozoberal (AZS to asi nebude) Diki
akorat sundas vrchni dekl a pak je to celkem jedno, kompresor je rychlejsi, ale nadela vic bordeluwarp9 píše:Zdar chlapi, zvazil som pre a proti a pritrafil sa mi RMX2450, tak som si pren dnes bol (tazky jak hovado uff), akurat ho chcem trocha vycistit zvnutra, na ventilatore je vela usadeneho prachu takze vnutri to nebude o nic lepsie. Co mi doporucujete vyfukat s kompresorom, alebo vysavac a stetec? Ocenim kazdu radu, lebo taketo nieco som este nerozoberal (AZS to asi nebude) Diki