Včera jsem si v hadexu kopil dálk. ovl. zásuvky s nápadem používat to jako spínací jednotku pro světelné efekty..Vyzkoušel jsem a jsem opravdu spokojený. Má to několik výhod:
-netřeba spínací pult,
-ušetřeno hodně metrů kabalů, protože se nemusí tahat od každého světla,
-velmi unadněná práce při instalacích (mobilní dj)
-a taky se s tím dá dobře pracovat. na jednom ovladači je 5 tlačítek s 5 kanály.
Je to takový zvláštní způsob, ale opravdu to funguje, mohu doporučit!
http://www.hadex.cz/finalni-vyrobky--da ... 30v-a-auto
Světla na dálkové ovládání
Světla na dálkové ovládání
Music is my destiny!
Re:
No ty jses teda frajerdj_camil píše:Ale samozřejmě to není moc potřeba, když máte jenom scany, nebo jině světla s DMX a ovládáte to přes pult DMX

Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Re: Světla na dálkové ovládání
Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu
Mam 3 zásuvky s ovladačem pro 4 ks, každá nastavit na jiné tlačítko, ale u každé je to záležitost an půl večera než se to povede spárovat, prostě horor...

Mam 3 zásuvky s ovladačem pro 4 ks, každá nastavit na jiné tlačítko, ale u každé je to záležitost an půl večera než se to povede spárovat, prostě horor...
Tak sem pls postni ten typ co jsi koupil ty, aby bylo jasno co nekupovat.ToLa píše:Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu![]()
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
No tak jako já to mám z hadex.cz, je to firma, co dováží samé ele. veci z číny, není to žádná super kvalita, ale ty zásuvky na dálkové ovládání už mám celkem dlouho a ani jedna mi neodešla. S tím dosahem no nevím, v hale mi to jede na 200m a na disce klidně vypnu světla i když stojím venku za zdí. A celkem strach jsem mel z watáže, kterou s tím lze tahat, udivilo mě, že píšou 1000W. Já tím už nějakou dobu tahám 1400W na jednu zásuvku a pořád to jedeToLa píše:Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu![]()

Music is my destiny!
Začali jste někdo používat tyhle zásuvky? Já to používám pořád a beru to sebou všude. Teď je to pro mě nepostradatelná věc. Zásuvek mám asi 8 a všechny fungují jak mají. Zrovna včera jsem v klubu instaloval nějaké světla a nedokážu si představit, že bych tahal zbytečně a složitě dalších x desítek metrů kabelu a svedl to někde do spínací jednotky. Takhle si jen najdu nejbližší zásuvku, ciknu to tam a vystaráno, žádné další kabely a složitá instalace. Nastavení zásuvek je velice jednoduché a dle návodu za 5 minut to máte hotovo. Vřele doporučuji. mám je z www.hadex.cz
Music is my destiny!