Světla na dálkové ovládání

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
dj_camil

Světla na dálkové ovládání

Příspěvek od dj_camil »

Včera jsem si v hadexu kopil dálk. ovl. zásuvky s nápadem používat to jako spínací jednotku pro světelné efekty..Vyzkoušel jsem a jsem opravdu spokojený. Má to několik výhod:
-netřeba spínací pult,
-ušetřeno hodně metrů kabalů, protože se nemusí tahat od každého světla,
-velmi unadněná práce při instalacích (mobilní dj)
-a taky se s tím dá dobře pracovat. na jednom ovladači je 5 tlačítek s 5 kanály.
Je to takový zvláštní způsob, ale opravdu to funguje, mohu doporučit!

http://www.hadex.cz/finalni-vyrobky--da ... 30v-a-auto
Music is my destiny!

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Ale samozřejmě to není moc potřeba, když máte jenom scany, nebo jině světla s DMX a ovládáte to přes pult DMX
Music is my destiny!

ToLa

Příspěvek od ToLa »

dj_camil píše:Ale samozřejmě to není moc potřeba, když máte jenom scany, nebo jině světla s DMX a ovládáte to přes pult DMX
Hele, supr věc, vubec jsem netušil, že něco takoveho existuje a už vůbec, že to je takhle levné... Fakt dobrý tip :wink:

havlis

Re:

Příspěvek od havlis »

dj_camil píše:Ale samozřejmě to není moc potřeba, když máte jenom scany, nebo jině světla s DMX a ovládáte to přes pult DMX
No ty jses teda frajer :lol: Jakou dobu to segra pouziva na ty svoje svitilka v obejvaku a me by v zivote nenapadlo to pouzit na svetla!!! :lol: 8) Dik za tip! Prave jsem zacal tenhle problem resit
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

ToLa

Re: Světla na dálkové ovládání

Příspěvek od ToLa »

Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu :-(
Mam 3 zásuvky s ovladačem pro 4 ks, každá nastavit na jiné tlačítko, ale u každé je to záležitost an půl večera než se to povede spárovat, prostě horor...

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

ToLa píše:Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu :-(
Mam 3 zásuvky s ovladačem pro 4 ks, každá nastavit na jiné tlačítko, ale u každé je to záležitost an půl večera než se to povede spárovat, prostě horor...
Tak sem pls postni ten typ co jsi koupil ty, aby bylo jasno co nekupovat.
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

ToLa píše:Dal bych si pozor jaký typ kupujete, já koupil a je to k ničemu, jak je na diskotéce nějaká ocelová konstrukce, tak dosah je cca 2m a funguje tak každé 5té zmáčknutí... Takže je to naprosto k ničemu :-(
No tak jako já to mám z hadex.cz, je to firma, co dováží samé ele. veci z číny, není to žádná super kvalita, ale ty zásuvky na dálkové ovládání už mám celkem dlouho a ani jedna mi neodešla. S tím dosahem no nevím, v hale mi to jede na 200m a na disce klidně vypnu světla i když stojím venku za zdí. A celkem strach jsem mel z watáže, kterou s tím lze tahat, udivilo mě, že píšou 1000W. Já tím už nějakou dobu tahám 1400W na jednu zásuvku a pořád to jede :D. A to programování taky nevím, co jsi s tím dělal, já přečet návod a za 10 minut jsem si vypínal světla z postele :)
Music is my destiny!

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Začali jste někdo používat tyhle zásuvky? Já to používám pořád a beru to sebou všude. Teď je to pro mě nepostradatelná věc. Zásuvek mám asi 8 a všechny fungují jak mají. Zrovna včera jsem v klubu instaloval nějaké světla a nedokážu si představit, že bych tahal zbytečně a složitě dalších x desítek metrů kabelu a svedl to někde do spínací jednotky. Takhle si jen najdu nejbližší zásuvku, ciknu to tam a vystaráno, žádné další kabely a složitá instalace. Nastavení zásuvek je velice jednoduché a dle návodu za 5 minut to máte hotovo. Vřele doporučuji. mám je z www.hadex.cz
Music is my destiny!

Odpovědět