Stojan na mix a playery

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Bobo69
Vybavení

Stojan na mix a playery

Příspěvek od Bobo69 »

Ahoj...Potřebuju poradit...rad bych si udělal stojan na aparaturu..cd playery ,mix ,notebook atd,,nejradeji neco z chromovanych trubek ale nikde jsem nesehnal shop kde to jde nakoupit vcetne spojek atd..takze poradí nekdo jak z kovovych trubek pruřezu čtverce udelat stojan..nemam zádnou inspiraci a ani na netu nic není....chtel jsem koupi origo stojany na cd playery ale jsou drahe jak prase.....poradte ... :(

microgenius

Re: Stojan na mix a playery

Příspěvek od microgenius »

pokud mas ctvercve trubky tak jedine svarit ono se prodavaj kolinka atd jen na plast ostatni kovove veci se nejcasteji vari, jinak doporucuju zmerit techniku a podle toho si udelat nejakej vykres a predstavu pouzij svuji :)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Treba i neco takoveho by se šiklo ale ta cena je HNUUUUUUUUUUUS...

http://www.dj-obchod.eu/stojany-space-t ... 00-wb.html

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

sa divis....ved je to na pioneer....keby to bolo na numark, tak to stoji 1/10
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

crewy

Příspěvek od crewy »

borci to nahrazuji drzakama na LCD televize

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

crewy píše:borci to nahrazuji drzakama na LCD televize
To jo ale uz to neni ono,,navarovat na to podstavec pro cd player a trefit se pak do barvy je problem.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

nema.dj píše:sa divis....ved je to na pioneer....keby to bolo na numark, tak to stoji 1/10

A co že je to na Pioneer....Vyrobce toho drzaku je firma Space-Tech coz je neco jako nase firma Solid ktera dela bohuzel drzaky pouze pro TV...

pdr

Příspěvek od pdr »

Ahoj. Myslim ze ti muzu pomoct. Kontaktuj me na pdr@reprospekt.cz, poslu ti podrobnosti... ;)
Bobo69 píše:Ahoj...Potřebuju poradit...rad bych si udělal stojan na aparaturu..cd playery ,mix ,notebook atd,,nejradeji neco z chromovanych trubek ale nikde jsem nesehnal shop kde to jde nakoupit vcetne spojek atd..takze poradí nekdo jak z kovovych trubek pruřezu čtverce udelat stojan..nemam zádnou inspiraci a ani na netu nic není....chtel jsem koupi origo stojany na cd playery ale jsou drahe jak prase.....poradte ... :(

atlon

Příspěvek od atlon »

Bobo69 píše:
crewy píše:borci to nahrazuji drzakama na LCD televize
To jo ale uz to neni ono,,navarovat na to podstavec pro cd player a trefit se pak do barvy je problem.
najväčší problém je lenivosť nie sa trafiť do farby :wink:
Bobo69 píše:
nema.dj píše:sa divis....ved je to na pioneer....keby to bolo na numark, tak to stoji 1/10

A co že je to na Pioneer....Vyrobce toho drzaku je firma Space-Tech coz je neco jako nase firma Solid ktera dela bohuzel drzaky pouze pro TV...
no presne to že to je na pioneer , akonáhle tam máš logo pioneer sa všetko predražuje to je realita dnešnej doby

djmario

Příspěvek od djmario »

tohle mám já koupeno akorát jsem jsi udělal z desky pracovní nahoru a dolu

http://www.shop4djs.com/american-audio- ... ican-audio

Odpovědět