stavíme subwoofer
stavíme subwoofer
Ahoj máte někdo dobrý návod k postavení výkoného cca 600w aktiv subwooferu? :ugeek2:
Snoufli
Re: stavíme subwoofer
Já ne Jen mě tak trochu zaráží, že chceš sám stavět AKTIVNÍ subwoofer. Přiznám se, že by mě něco takového vůbec nenapadlo, máš k tomu snad nějaký speciální důvod?
Pokud hodláš stavět tak ti doporučuju raději nějakej pasiv třeba tento http://www.repromania.net/projekty-pa/s ... -15-lf.php a k tomu nějakej zes pokud teda nemáš doma nějakej zesilovač na zabudování
no jde o to,že mám dva 8 ohm. třípásmový sloupy a mobilní zesilovač,ale potřebuji trochu vytvrdit muziku,protože na akce co občas děláme to nesta :ugeek2: čí
Snoufli
Tak asi nejednoduší podle mě by bylo nějakej 15kovej sub třeba ten mnou navrhovanej a dělit to aktivně koupit nějakej cross a další zes.Dle mě nejednoduší.
Dle mě nejnákladnější. Lepší je aktiv. subáč, potvrdilo mi to už plno lidí. Pokud děláte takový ty občasný akce tak o ničem jiným bych asi nepřemýšlel, řeším teď taky tento problém a mám jasno. Je to hlavně taky praktičtější co se týče stěhování aparátu. Viděl jsem taky subáč někde na netu co chlápek prodával, použil normalní autozes v můstku. Samozřejmě použil nějakej ten převdodník z 220V na 12 V a vše měl zabudovaný v tý bedně, ale tomu bych asi moc nevěřilSKRDLIK píše:Tak asi nejednoduší podle mě by bylo nějakej 15kovej sub třeba ten mnou navrhovanej a dělit to aktivně koupit nějakej cross a další zes.Dle mě nejednoduší.
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25