Stačí toto repro pre začiatok?

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Shigi
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2013 23:47

Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Shigi » 10 bře 2013 15:44

Zdravím,

chcem okúsiť v najbližšej dobe DJing ako začiatočník a prosím vás o názory, či je postačujúca repro zostava, ktorá má základ z Logitech Z-2300 a pôvodné satelity sú vymenené za Canton LE110.

Niečo o Logitechu:
http://forums.logitech.com/t5/Speakers/ ... d-p/500830
A o Cantone:
http://www.hifipartner.cz/Item.aspx?ID=96

V podstate sa teda jedná o 2.1 zostavu s tým, že do satelitov ide len 150Hz a viac, čo je vlastnosť zostavy od Logitechu.

Díky za názory,
Miro.

Shigi
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2013 23:47

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Shigi » 10 bře 2013 15:54

...myslel som samozrejeme zostavu na cvičenie v domácom prostredí :)

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 849
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od atlon » 10 bře 2013 20:47

úplne postačuje, ja mám creative A200 a na tréning stačí :wink:

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Bobo69 » 15 bře 2013 22:10

Nevím jak hrajou ale očíhni toto,,, nenašel jsem žádnou recenzi..... dají se u nas koupit za směšných 2400 kč

http://www.mhprodukty.sk/mhprodukty/esh ... -20-ACTIVE

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfk9D8cQEAg[/youtube]
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

peto
Příspěvky: 45
Registrován: 20 srp 2012 15:10

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od peto » 16 bře 2013 07:31

Urcite Ti to bude stacit a dokonca to aj bude pekne hrat.
Mam doma Z5500 a z obyvacky sa mi zvysili zadne efektove JAMO repraky, tak som ich hodil ako predne k Z5500 a hraje to fakt pekne.
CDJ-2000 nexus, DJM-900 nexus, HDJ-2000

Shigi
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2013 23:47

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Shigi » 22 bře 2013 15:10

Díky za odpovede :)

To @Bobo69: Vyzerá to fakt super až ma to znepokojuje, že ako je to možné za tú cenu mať také parametre...

To @Peto: tak vidím, že sme dvaja, ktorí využili podobnú logiku, som si istý, že to bude nateraz stačiť :)

lamborghini
Příspěvky: 1
Registrován: 20 lis 2013 11:26

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od lamborghini » 20 lis 2013 11:42

úplne postačuje, ja mám creative A200 a na tréning stačí :wink:
Testking http://www.test-king.ws/
000-669 exam questions 000-669 exam questions
cpt test cpt test
Braindumps http://brain-dumps.nl/

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Eaon » 20 lis 2013 12:40

ty SAL vypadaj dobře, jak je dostat do čr? :D

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Eaon » 21 lis 2013 10:39

tak sem sehnal velkoobchod v ČR, který je odebírá z Maďarska za 2750 s DPH, dodací lhůta je 7 dní, pokud mají zboží na skladě. Nejspíš objednám a uvidím :)

Shigi
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2013 23:47

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Shigi » 21 lis 2013 10:42

Good luck teda, potom napíš, ako si s nimi spokojný :)

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Eaon » 02 pro 2013 12:38

tak už je mám doma. první dojmy. hrůza :-D nevim jak moc jste nároční na kvalitu zvuku, ale můj starej (7let) starej subwoofer z creative p380 + satelity ze starý (10let) starý hi-fi soustavy hrajou o třídu líp než tohle. podle recenzí a co sem tak četl na netu by to nemělo bejt tak hrozný, ale ten zvuk v porovnání s tim co mám teď je fakt o třídu-dvě níž :( takže posílám zpět

Shigi
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2013 23:47

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Shigi » 02 pro 2013 13:09

To ma teda mrzí... asi sa naozaj neoplatí brať na prvý pohľad dobre vyzerajúce repro... Ale zas keď si videl na nete niekde, že to s nimi nebolo až tak zlé..
Tušil si už pri vybaľovaní, že ten zvuk bude nič moc? Alebo sa to prejavilo až po pustení hudby?

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Eaon » 02 pro 2013 13:23

co si budem povídat, zpracování za 110€ /2750Kč, ještě od Maďarů... žádná sláva. praskání, šumění v bednách bez hraní, docela dost hlasité. no čekal sem to teda lepší, na vzhledu mi nějak moc nešlo, když se to válí doma v pokoji,takže na tom mi moc nezáleželo, ale když sem to pustil, tak sem měl chuť to vyhodit z okna :-D je dost možný že sem taky dost náročnej, ale ten zvuk osobně se mi vůbec nelíbil. basy skoro žádný - musel sem zapnout zesílení basů ve win, aby to mělo nějakou hodnotu, pak to mlátilo slušně. jinak vejšky, středy, katastrofa :/

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Avender » 03 pro 2013 15:04

Eaon - Tiez som uvazoval nad niecim lacnejsim k mixu. Natrafil som na studiove monitory Behringer Truth, ludia si ich celkom pochvaluju . Myslim ze hocico horsie od toho, uz nema vyznam kupovat. Tak by si na ne mohol pozriet, hlavne nejake s 8 palc. basakom - nech to duni :D Mohli by ta zaujat. Niekedy v novom roku sa chystam vyskusat Truth B2031P(assive)-vraj su celkom pouzitelne aj na posluch, nielen do studia - tak som zvedavy.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Stačí toto repro pre začiatok?

Příspěvek od Eaon » 03 pro 2013 15:08

a máš je? nebo přemejšlíš že koupíš tyhle, a pak b2031p? :D
koukal sem na ně, sou docela drahý :-D (na moje možnosti)

Odpovědět