[quote="Dj.BoB"]Takové šmejdy, vždyť brumí!(pořádně si je poslechni) Za 3600kč pár, to radši dvě dřevěné bedýnky k PC od Genius za 1500kč a bude to hrát stejně!
Nyní jsou v akci Yamaha HS50M 3600kč kus, už mám objednané. Poslouží dobře jako kontrolní k mým Dynaudio Acoustics.[/quote]
Nevím co myslíš že brumí, asi máš něco špatně zapojený, sou naprosto v klidu žádnej rušivej zvuk. Hrají velice dobře, pokud je porovnám oproti genius, tak se zvukově nedají naprosto srovnat neblázni. Jsou v páru a aktivní, za cenu 3600 máš ty ale jen jednu bednu, je to poměr cena výkon, každý pásmo pěkně prokreslují, basa a kopák tučnej jak vepřový koleno. Jasný s monitorama za 7000 srovnat zase asi nepůjdou, ale kvalitní zvuk velice nadprůměrnej podají.
http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... =38&t=1397 tady máš porovnání třeba s těma geniusama a to je AV-30 lehce slabší menší. Na netu je spousta recenzí co jsem prošel než sem si je koupil a vždycky byly hodnocený velice dobře, mě naprosto vyhovují neměnil bych.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.