Reprobox

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Reprobox

Příspěvek od turista » 06 pro 2014 15:49

Ahoj,chci koupit pasivní reproboxy min 250 RMS,muže někdo něco doporučit díky

istuchlik
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2014 22:14

Re: Reprobox

Příspěvek od istuchlik » 06 pro 2014 18:19

Zdravím, pokud by byl zájem, mám tu na prodej tyhle satelity 12+1 450W RMS: http://www.midi.cz/inzerat/145260/par-v ... -450w-rms/

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 07 pro 2014 19:35

Díky za nabídku, vypadají velice dobře, ale představoval jsem si něco levnějšího-cca 8tisíc.

istuchlik
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2014 22:14

Re: Reprobox

Příspěvek od istuchlik » 07 pro 2014 20:40

No, dal bych je dejme tomu za 11, ale míň fakt ne.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Reprobox

Příspěvek od honcka » 07 pro 2014 21:15

Do 8k za pár nový to je max na to si to postavit sám, jinak to bude hrát naprd
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 08 pro 2014 15:53

istuchlik píše:No, dal bych je dejme tomu za 11, ale míň fakt ne.
Zdar,jsou ještě?

istuchlik
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2014 22:14

Re: Reprobox

Příspěvek od istuchlik » 08 pro 2014 16:23

Zatím ano.

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 08 pro 2014 16:31

Mám zájem, tak je vezmu. Jsou teda plně funkční ?? A co kabeláž?

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 08 pro 2014 17:57

istuchlik píše:Zatím ano.
Mám zájem, tak je vezmu. Jsou teda plně funkční ?? A co kabeláž?

istuchlik
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2014 22:14

Re: Reprobox

Příspěvek od istuchlik » 08 pro 2014 18:42

Ano, jsou plně funkční, je samozřejmě možné vyzkoušení, ale kabeláž v ceně není. Na jaký zesilovač to bude napojené?

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 08 pro 2014 18:50

Jsem z jižních Čech, takže vám budu plně důvěřovat, že jsou funkční. Bral bych je teda bez kabeláže. Cena tedy 11tisíc a navrhuji přepravku PPL nebo máte jiný návrh?

istuchlik
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2014 22:14

Re: Reprobox

Příspěvek od istuchlik » 08 pro 2014 21:57

Poslal jsem SZ.

turista
Příspěvky: 9
Registrován: 04 bře 2014 08:37

Re: Reprobox

Příspěvek od turista » 09 pro 2014 07:53

Poslal jsem taky SZ.

Odpovědět