Repro sestava

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
MaTeeS

Repro sestava

Příspěvek od MaTeeS »

Dobrý den,
měl bych zde hned několik dotazů. Chtěl bych udělat menší reprosoustavu vhodnou třeba na ozvučení domácích akcí..
Dejme tomu, že mám jeden návrh. Mám tento zesilovač RAVELAND XAB 4300 ( manuál: 1url.cz/nt9Kq ) a chtěl bych k tomu připojit tento subwoofer Renegade RXV1002 MK2 ( odkaz: 1url.cz/ot9KB ). Jedna otázka je ta, jestli by to takto bylo v pořádku.
Dále k tomu chci sehnat nějaké "satelitní" reproduktory. Něco do 3000 Kč. Napadlo mě třeba Malone JO3508 nebo Malone PW - 1222.
Nebo pokud byste mi mohli poradit nějaké lepší, nebo jestli tyhle jsou ok. Prostě bych potřeboval nějaký názor někomu, kdo tomu více rozumí. Nebo jestli je zesilovač špatný, tak mi to taky řekněte. Zatím to je vše jen teoreticky. Vše tohle by bylo připojeno k Dj controlleru DDJ RB.
Děkuji moc.

djmayo

Re: Repro sestava

Příspěvek od djmayo »

Všetko zlé... Autosubwofer + paródia na PA reproboxi - Malone (vyzerá to ako reproduktor, vydáva to nejaký (pa)zvuk, no z ďaleka to nehrá) nebude určite fungovať k spokojnosti. Ak to chceš na doma pokukaj sa po nejakom Hifi sete 2.1 alebo 3 prípadne 2 -pasmovky s väčším basakom alebo výkonnejších štúdiových monitoroch podporených subikom. Ak to chceš na párty s kamošmi aj na záhrade, tak nejaký malý PA systém odporučil by som aktívny - so zabudovaným zosilom buď 2+1 set (napr.: thebox CL106/112 - take minim čo už dajak normálne hra, potom lepšie dB ES503 Stereo, LD Dave 12G3) alebo dva nejaké satelity schopné hrať aj basy (QSC K10, EV ELX200-10P, ZLX12P).

Odpovědět