Repro na doma

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
b3d0

Repro na doma

Příspěvek od b3d0 »

Zdravim mohol by niekto doporucit nejake dobre reproduktory na ktorych budem drtit DNB, to znamena ze presne basy, stredy a vysky hrali cisto... nehladam nic velke a drahe ...dik

microgenius

Re: Repro na doma

Příspěvek od microgenius »

a jakej je rozpocet ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

b3d0

Příspěvek od b3d0 »

microgenius píše:a jakej je rozpocet ?
presne neviem ale viac asi jak 150e nie

EVO

Příspěvek od EVO »

Lidi já nevim co furt máte. Jako pokud chce někdo kvalitní studiový monitory, protože třeba skládá doma hudbu, tak prosim. Ale to pak je potřeba taky trochu přidat peníze!!
Když to má člověk na doma, stačí dobrá hifivěž! Já mám doma 60W SONY, třípásmo a hraje to jak hovado, čistý je to taky vklidu, páč se dá výborně nastavit ekvalizer jak potřebuju. Podle mě zbytečná investice do nějakejch rádoby studiovejch beden... :P

microgenius

Příspěvek od microgenius »

EVO píše:Lidi já nevim co furt máte. Jako pokud chce někdo kvalitní studiový monitory, protože třeba skládá doma hudbu, tak prosim. Ale to pak je potřeba taky trochu přidat peníze!!
Když to má člověk na doma, stačí dobrá hifivěž! Já mám doma 60W SONY, třípásmo a hraje to jak hovado, čistý je to taky vklidu, páč se dá výborně nastavit ekvalizer jak potřebuju. Podle mě zbytečná investice do nějakejch rádoby studiovejch beden... :P
taky to mam tak resene
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

kol-ler

Příspěvek od kol-ler »

Mám doma ějaký starší bedny Sony od hifiny, 45W..jen jsem si na dráty přípájil cinche a hraje mi to krásne a na doma to úplně stačí :wink:

alakto

Příspěvek od alakto »

zdar lidi, chci se zeptat, chci si koupit do začátku nějaký repra bych mohl hrát tak pro 10- 20 kamošu. Mám vybrany tyhle http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-b ... 0-pro.html ale nevim jakej zesilovač knim. Já vim nebude to asi nějaká super kavlita ale na Megatony teťka zrovna nemám. Tak bych chtěl a bystemi řekli jestli to bude aspoň trochu slušně hrát a jakej zesilovač knim a pokut by ste znali nějaky lepši repra za stejnou cenu kdydně mě pošlete odkaz. Jo a hraju DnB. Stim zesilovačem bych se chtěl vlist do 8000 Kč.

Chci se zeptat ještě, bude to hrát lip neš Omnitronic. Kamoš má bedny Omnitronic a každej si je chváli, já bych do Omnitronic nikdy nešel, tak jestli to bude hrát lip ty moje?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

[quote="alakto"]zdar lidi, chci se zeptat, chci si koupit do začátku nějaký repra bych mohl hrát tak pro 10- 20 kamošu. Mám vybrany tyhle http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-b ... 0-pro.html ale nevim jakej zesilovač knim. Já vim nebude to asi nějaká super kavlita ale na Megatony teťka zrovna nemám. Tak bych chtěl a bystemi řekli jestli to bude aspoň trochu slušně hrát a jakej zesilovač knim a pokut by ste znali nějaky lepši repra za stejnou cenu kdydně mě pošlete odkaz. Jo a hraju DnB. Stim zesilovačem bych se chtěl vlist do 8000 Kč.

Chci se zeptat ještě, bude to hrát lip neš Omnitronic. Kamoš má bedny Omnitronic a každej si je chváli, já bych do Omnitronic nikdy nešel, tak jestli to bude hrát lip ty moje?[/quote]
kup si spis tuhle stavebnici je to o 400 levnejsi nez ten Behr. a mas jistotu, ze kdyz ti neco shori, ze to pujde dobre opravit, napr membrana do tech vejsek stoji cca 300 a hraje to dobre
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162
stavba neni slozita, je to jenom krabice, bude ti stacit uhelnik, lepidlo, vrtacka a vruty, pripadne koberec, nebo barva na povrch
zesik do 8000 bych se do tohodle
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94004
mel by bejt pomerne spolehlivej, jedina jeho nevyhoda je, ze ma pouze svorky na pripojeni beden

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Jo a jeste nez omnitronic to bude hrat lip urcite, kamos asi nic jinyho nez ty Omnisroty neslysel :D
jediny to nebude moc tlacit basy, na to by si potreboval extra subbasy

alakto

Příspěvek od alakto »

[quote="honcka"][quote="alakto"]zdar lidi, chci se zeptat, chci si koupit do začátku nějaký repra bych mohl hrát tak pro 10- 20 kamošu. Mám vybrany tyhle http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-b ... 0-pro.html ale nevim jakej zesilovač knim. Já vim nebude to asi nějaká super kavlita ale na Megatony teťka zrovna nemám. Tak bych chtěl a bystemi řekli jestli to bude aspoň trochu slušně hrát a jakej zesilovač knim a pokut by ste znali nějaky lepši repra za stejnou cenu kdydně mě pošlete odkaz. Jo a hraju DnB. Stim zesilovačem bych se chtěl vlist do 8000 Kč.

Chci se zeptat ještě, bude to hrát lip neš Omnitronic. Kamoš má bedny Omnitronic a každej si je chváli, já bych do Omnitronic nikdy nešel, tak jestli to bude hrát lip ty moje?[/quote]
kup si spis tuhle stavebnici je to o 400 levnejsi nez ten Behr. a mas jistotu, ze kdyz ti neco shori, ze to pujde dobre opravit, napr membrana do tech vejsek stoji cca 300 a hraje to dobre
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162
stavba neni slozita, je to jenom krabice, bude ti stacit uhelnik, lepidlo, vrtacka a vruty, pripadne koberec, nebo barva na povrch
zesik do 8000 bych se do tohodle
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94004
mel by bejt pomerne spolehlivej, jedina jeho nevyhoda je, ze ma pouze svorky na pripojeni beden[/quote]

Dik za radu, ale já se bojim že bych to nezvládl a co si mysliš o tech bedná co sem posilal odkaz a jak bych to pak zapojil ty bedny, kfdyž sjo tam jenom svorky?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

svorky= sroubovaci terminaly, bud k tomu zesiku budes mit natvrdo pripojeny kabely (muzes to samozrejme oddelavat, ale je to vopruz) nebo k tomu si koupis speakon samici a pridelas tam tu

jinak k behringrovi mam neduveru, muze to bejt v poho, ale nemusi, kdyz ti odejde reprak, tak bude vetsi problem to spravit, ta konstrukce ty bedny taky nebude kdovi jaka, jinak k ty stavebnici, stavby se vubec bat nemusis, je to jenom krabice, kdyz jsem s kamosem stavel nas zvuk, taky jsem se toho bal a nakonec v poho a to nejsme zadny truhlari (ja ITak a kamos kuchar), hlavne to byly mnohem slozitejsi bedny (http://www.speakerplans.com/index.php?id=186horn)

alakto

Příspěvek od alakto »

Jo ale tobě je tak 19 let ale mě je 14 :D, a neviš o nějakém repru do 15000Kč nemusi to byt super kvalita, moji kamoši to nepozanaji, hlavně at to hraje.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

V ty cenovy kategorii slusny novy bedny az na tu stavebnici nesezenes, skus se podivat po nejakejch hudebnich bazarech, objevujou se tam ty EM151 kolem 5000-6000 za jednu.

BTW s tim vekem si se ustrelil o cca 10 let :D

Tomkalhotka

Příspěvek od Tomkalhotka »

Bedo,

Na doma ti muzu doporucit m-audio AV40.
Hraju DnB a doma na nich trenuju a muzu je vrele doporucit.
Na svoji velikost dokazi bez zkresleni vyloudit fakt presnej a hutnej zvuk.
Bass tak akorat, stredy a vejsky opravdu super. Nedoporucuju tyto bedny na techno apod. Kde lidi potrebuji poradny tucaky.Ale ja si tenhle zvuk opravdu vychvaluju.Nic lepsiho kolem tech 4k Neni.

Je to supr i na filmy nebo ke kompu , takze se ty bedny vyuzijou vice.
K pc to chce samozrejme jeste nakou lepsi zvukovku.

Ale kdyz je propojim k mixaku numark x6 tak to hraje fakt dobre.

Jestli mas moznost tak si je prvne nekde pujč tak na 3 dny. Protoze tyhle bedny potrebuji trochu naposlouchat.Prvni dojem nemusi bejt zrovna pozitivni.

Tomkalhotka

Příspěvek od Tomkalhotka »

Jeste bych dodal.Kdyz to tady ctu.Hifi sestavy bych s tim urcite nesrovnaval.

Odpovědět