(mozno trochu blba otazka toto ale nie som zrovna technicky typ

Čauky,Sagus píše:Zdravim.
(mozno trochu blba otazka toto ale nie som zrovna technicky typ) Pred par dnami mi konecne prisli moje prve gramofony aj s mixakom, ale mam mensi problem s reproduktormi. Pokusal som sa zapojit logitechy (neviem teraz presne model ale ma to dokopy nejakych 40w, 2 satelitiky a subwoofer co pouzivam k notebooku), a nechapem - ked mam balance nastaveny na stred, hraju potichu, a strasne skreslene, chrci to vselijak.. ale staci ked balance posuniem o kusok doprava alebo dolava a uz to hra relativne v pohode (samozrejme ziadna slava, ale staci).. a dalsi skok k lepsiemu je ked prepnem vystup na mono.. nevie niekto cim to moze byt, jakto ze len ta jedina poloha balance robi taky bordel? Je to len nizkym vykonom reprakov alebo je problem niekde inde?
Redukcí je myšleno něco podobného ?Sagus píše:No, repraky maju klasicky 3,5 mm jack, takze tam mam medzi tym len redukciu na cinch a to je vsetko.
o nevhodnosti se asi neda mluvit ... jak to mas tedy s kabelama a kam mas co zapojeno ?Sagus píše:No tak problem bude asi v reprakoch bo uz co tie robia za halusky.. nebudem uz ani pisat radsej. Su to inac logitech x-230, a neviem, ci su teda vadne alebo len absolutne nevhodne na zapojenie k mixaku..