Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 20 črc 2008 11:27

Zdravim.
(mozno trochu blba otazka toto ale nie som zrovna technicky typ :oops: ) Pred par dnami mi konecne prisli moje prve gramofony aj s mixakom, ale mam mensi problem s reproduktormi. Pokusal som sa zapojit logitechy (neviem teraz presne model ale ma to dokopy nejakych 40w, 2 satelitiky a subwoofer co pouzivam k notebooku), a nechapem - ked mam balance nastaveny na stred, hraju potichu, a strasne skreslene, chrci to vselijak.. ale staci ked balance posuniem o kusok doprava alebo dolava a uz to hra relativne v pohode (samozrejme ziadna slava, ale staci).. a dalsi skok k lepsiemu je ked prepnem vystup na mono.. nevie niekto cim to moze byt, jakto ze len ta jedina poloha balance robi taky bordel? Je to len nizkym vykonom reprakov alebo je problem niekde inde?

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od djfelixus » 21 črc 2008 06:15

Sagus píše:Zdravim.
(mozno trochu blba otazka toto ale nie som zrovna technicky typ :oops: ) Pred par dnami mi konecne prisli moje prve gramofony aj s mixakom, ale mam mensi problem s reproduktormi. Pokusal som sa zapojit logitechy (neviem teraz presne model ale ma to dokopy nejakych 40w, 2 satelitiky a subwoofer co pouzivam k notebooku), a nechapem - ked mam balance nastaveny na stred, hraju potichu, a strasne skreslene, chrci to vselijak.. ale staci ked balance posuniem o kusok doprava alebo dolava a uz to hra relativne v pohode (samozrejme ziadna slava, ale staci).. a dalsi skok k lepsiemu je ked prepnem vystup na mono.. nevie niekto cim to moze byt, jakto ze len ta jedina poloha balance robi taky bordel? Je to len nizkym vykonom reprakov alebo je problem niekde inde?
Čauky,
chtělo by napsat jak máš ty repráky propojený s mixákem.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 21 črc 2008 06:28

No, repraky maju klasicky 3,5 mm jack, takze tam mam medzi tym len redukciu na cinch a to je vsetko.

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od djfelixus » 21 črc 2008 06:46

Sagus píše:No, repraky maju klasicky 3,5 mm jack, takze tam mam medzi tym len redukciu na cinch a to je vsetko.
Redukcí je myšleno něco podobného ?

Obrázek
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od hoolifan » 21 črc 2008 06:55

já mám pocit že myslel uplně to samé jen bez kabelu..

Obrázek

a k tomu klasický kabel cinchový

Obrázek

výsledek je ten samý...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 21 črc 2008 07:14

Nene, je to s kablom.. z jednej strany cinch a z druhej jack, ako na felixusovom obrazku.

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 21 črc 2008 07:19

Teda az na to, ze na ten jack je tam "diera" :)

Obrázek

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od djfelixus » 21 črc 2008 08:30

Možná by stálo za to překontrolovat kabely, jestli správně drží, zejména zkusit vyměnit tu redukci, ta může zlobit. A jak máš zapojen subwoofer s těma satelitama?
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 23 črc 2008 16:33

No tak problem bude asi v reprakoch bo uz co tie robia za halusky.. nebudem uz ani pisat radsej :lol: . Su to inac logitech x-230, a neviem, ci su teda vadne alebo len absolutne nevhodne na zapojenie k mixaku..

Obrázek

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od lwq » 28 říj 2008 22:20

Sagus píše:No tak problem bude asi v reprakoch bo uz co tie robia za halusky.. nebudem uz ani pisat radsej :lol: . Su to inac logitech x-230, a neviem, ci su teda vadne alebo len absolutne nevhodne na zapojenie k mixaku..
o nevhodnosti se asi neda mluvit ... jak to mas tedy s kabelama a kam mas co zapojeno ? :?:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 02 bře 2009 13:01

hoj! dik za reakcie, problem uz je vyrieseny -> nove bedynky 8)

a inac vyriesil som to tak ze som ich zapajal cez record vystup do notebooku a odial uz to hralo v pohode..

Sagus
Příspěvky: 19
Registrován: 20 črc 2008 07:00

Re: Reloop RMX-40 DSP a repraky logitech

Příspěvek od Sagus » 22 dub 2009 02:00

tak sa znovu hlasim s prosbou o radu..

zohnal som si stary zosik od TESLY a dve cca 100w bedne (neviem to presne, su z bazaru a vyrabane doma takze bez papierov).. ale nejako sa nemaju radi s mixom.. obcas na lavej bedni vypadne alebo sa zhorsi kvalita zvuku, preskakuje to nahodne, chvilu hra a chvilu nie.. chyba bude urcite niekde v mixe, ked pustam hudbu napriklad priamo z mp3 playeru hraju bedne bezchybne..

nejaky napad cim to moze byt? :) Skusal som sa rozne hrat s urovnami vystupu, gainami, ale je to stale rovnake. Na reklamaciu ?

Odpovědět