Rada technika /zesak, bedny/

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Rusty

Rada technika /zesak, bedny/

Příspěvek od Rusty »

Ahoj, zvazuju ze s kamosem vrazime par penez do naky muziky.Nemame moc penez ale zase nechcem nic forovyho.Proste aby to neco vydrzelo.
Vybrali sme si zesak tapco j 1400 a bedny tapco..Vejdem se do dvaceti tacu.Je to strop.
http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88597
http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88989
Chtel sem se zeptat zda nekdo ma zkusenosti a nebo aspon muze odhadnout, "jak to bude hrat" Diky moc za vsechny poznamky.
Zdar Radek

EVO

Příspěvek od EVO »

Za ty prachy je to samozřejmě dobrý a je to vhodná kombinace. Možná škoda toho finančního stropu, páč za 22tis. byste už měli o třídu lepší verzi beden, a sice Megatoňácky stavebnice EM15Kit. Při dodržení koncepce 12+1 i levnější EM12Kit, která se ovšem podle mě vzhledem k cenovému rozdílu zas až tolik nevyplatí. Ty Megatony budou hrát určitě víc a líp, především ty vejškáče... :idea:

Rusty

Příspěvek od Rusty »

Jak sem k tomu pripojuje mixak?Prez ty vystupy jak je Master? Co je to za kabel?Ten velkej jack?
a jeste... divny muj stanton je bez efektovy smycky..Nechapu :-D Nema send a return.
sorry, nevim jak upravit velikost : o )
Obrázek
Obrázek

EVO

Příspěvek od EVO »

jasně je to velkej jack. A co se týče sendu a returnu, pokud vim, to 301 neměla, až ten vybavenější model 401. Moje 501 to má samozřejmě taky.. :)

Rusty

Příspěvek od Rusty »

Jiste, ale ani ty ani ja nejsme slepi ne?Na opbrazku je jasna ef smycka...Taky me napadlo, ze to muze bejt jen zaslepka, protoze muzou pouzivat stejnej kejs na vic mixu..Ale misto send a return tam mam krasne vymalovanej znak stanton.... :?:

Rusty

Příspěvek od Rusty »

Jeste dotaz.. v tomhle sem trochu novej...Ale pisou ze ma výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 8 ohm: 2x310 W..To znamena ze osmiohmova bedna na kanal uhraje max 310W...A kdyz pisou 2x450 W do 4.. to znamena ze dve osmiohmovy bedny paralelne... celkova impedance 4ohmy napojeny na jeden kanal uhrajou 450W?Takze kdyz pouziju dve 4ohmovy bedny .. tak dostanu celkovy vykon 900W a kdyz pouziju 4osmiohmovy tak dostanu taky 900W?
Asi jo, je to logicky, ale chci se ujistit....Muzu treba na jeden kanal napojit osmiohmovou bednu a na druhej dve osmiohmovy paralelne?To by znamenalo, ze do osmiohmovy jde 310W a do tech dvou na dalsim kanale 450W?Takze celkove 760W?Napsal sem to kostrbate, snad nekdo bude mit vuli to vyresit..Evo O : - )

Ramon Dickerson

potrebuju poradit..

Příspěvek od Ramon Dickerson »

Mohl by mi někdo doporučit nějaký bedny vhodný k zesilovači reloop dominance 2000?? Ten zesilovač vůbec nekomentovat... o zesilovačich reloop jsem si tu přečetl už lecos... potřeboval bych taky trochu ušetřit, tak potřebuju aby alespoň trochu za něco stály měly přijatelnou cenu.. (mixák mám reloop rmx - 40 DSP)...

Odpovědět