Ahoj, zvazuju ze s kamosem vrazime par penez do naky muziky.Nemame moc penez ale zase nechcem nic forovyho.Proste aby to neco vydrzelo.
Vybrali sme si zesak tapco j 1400 a bedny tapco..Vejdem se do dvaceti tacu.Je to strop.
http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88597
http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88989
Chtel sem se zeptat zda nekdo ma zkusenosti a nebo aspon muze odhadnout, "jak to bude hrat" Diky moc za vsechny poznamky.
Zdar Radek
Rada technika /zesak, bedny/
Za ty prachy je to samozřejmě dobrý a je to vhodná kombinace. Možná škoda toho finančního stropu, páč za 22tis. byste už měli o třídu lepší verzi beden, a sice Megatoňácky stavebnice EM15Kit. Při dodržení koncepce 12+1 i levnější EM12Kit, která se ovšem podle mě vzhledem k cenovému rozdílu zas až tolik nevyplatí. Ty Megatony budou hrát určitě víc a líp, především ty vejškáče... 

Jeste dotaz.. v tomhle sem trochu novej...Ale pisou ze ma výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 8 ohm: 2x310 W..To znamena ze osmiohmova bedna na kanal uhraje max 310W...A kdyz pisou 2x450 W do 4.. to znamena ze dve osmiohmovy bedny paralelne... celkova impedance 4ohmy napojeny na jeden kanal uhrajou 450W?Takze kdyz pouziju dve 4ohmovy bedny .. tak dostanu celkovy vykon 900W a kdyz pouziju 4osmiohmovy tak dostanu taky 900W?
Asi jo, je to logicky, ale chci se ujistit....Muzu treba na jeden kanal napojit osmiohmovou bednu a na druhej dve osmiohmovy paralelne?To by znamenalo, ze do osmiohmovy jde 310W a do tech dvou na dalsim kanale 450W?Takze celkove 760W?Napsal sem to kostrbate, snad nekdo bude mit vuli to vyresit..Evo O : - )
Asi jo, je to logicky, ale chci se ujistit....Muzu treba na jeden kanal napojit osmiohmovou bednu a na druhej dve osmiohmovy paralelne?To by znamenalo, ze do osmiohmovy jde 310W a do tech dvou na dalsim kanale 450W?Takze celkove 760W?Napsal sem to kostrbate, snad nekdo bude mit vuli to vyresit..Evo O : - )
-
potrebuju poradit..
Mohl by mi někdo doporučit nějaký bedny vhodný k zesilovači reloop dominance 2000?? Ten zesilovač vůbec nekomentovat... o zesilovačich reloop jsem si tu přečetl už lecos... potřeboval bych taky trochu ušetřit, tak potřebuju aby alespoň trochu za něco stály měly přijatelnou cenu.. (mixák mám reloop rmx - 40 DSP)...