QSC GX7
QSC GX7
Novy GX7 vypada fakt zajimave
rozměr: 2U
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 8 ohm: 2×725 W
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 4 ohm: 2×1000 W
zisk: 36,1 dB
citlivost pro 8 ohm V rms: 1,20
rozsah -3 dB: 20 Hz-20 kHz
zkreslení % SMPTE IM: <0,01 %
tlumení: 100 <1 kHz
rozměry: 483×89×257 mm
hmotnost: 7 kg
pracovní třída: H
síťový zdroj: power wave
konektory vstupů: XLR, TRS, cinch
konektory výstupů: Speakon, TRS, svorky
konektory - DataPort: ne
konektory - AC rem.: ne
LF filtr: ne Hz
delay: ne
x-over: 100
limiter: clip
z Prodance fora
Hubert 07.03.2011 23:16:00
GX7 mám otevřený na stole, dneska se už k žádnému testování nedostanu, ale je to jednoznačně PLX1804 obléknutý do GX krabice a konektorů, takže bych se žádné poruchovosti nebál, nebude se nejspíš nijak lišit, rozdíl ve výkonech je minimální a těchto PLX2 u nás chodí asi 100ks. Co není vidět na fotkách je síťový filtr (v rohu u zdroje), USA verze ho nepotřebují, kdysi už kolem toho byla diskuze. Vyrobeno je to samozřejmě v Kalifornii, fabrika v Číně dělá jen QSC s toroidy. Za těchto okolností se mi líbí i cena, ke které bych měl jinak výhrady a rovnou se objednává větší várka.
rozměr: 2U
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 8 ohm: 2×725 W
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 4 ohm: 2×1000 W
zisk: 36,1 dB
citlivost pro 8 ohm V rms: 1,20
rozsah -3 dB: 20 Hz-20 kHz
zkreslení % SMPTE IM: <0,01 %
tlumení: 100 <1 kHz
rozměry: 483×89×257 mm
hmotnost: 7 kg
pracovní třída: H
síťový zdroj: power wave
konektory vstupů: XLR, TRS, cinch
konektory výstupů: Speakon, TRS, svorky
konektory - DataPort: ne
konektory - AC rem.: ne
LF filtr: ne Hz
delay: ne
x-over: 100
limiter: clip
z Prodance fora
Hubert 07.03.2011 23:16:00
GX7 mám otevřený na stole, dneska se už k žádnému testování nedostanu, ale je to jednoznačně PLX1804 obléknutý do GX krabice a konektorů, takže bych se žádné poruchovosti nebál, nebude se nejspíš nijak lišit, rozdíl ve výkonech je minimální a těchto PLX2 u nás chodí asi 100ks. Co není vidět na fotkách je síťový filtr (v rohu u zdroje), USA verze ho nepotřebují, kdysi už kolem toho byla diskuze. Vyrobeno je to samozřejmě v Kalifornii, fabrika v Číně dělá jen QSC s toroidy. Za těchto okolností se mi líbí i cena, ke které bych měl jinak výhrady a rovnou se objednává větší várka.
Re: QSC GX7
Rozhodně to nebude špatnej stroj, záleží na tom jak to kdo potřebuje využít. protože to nemá můstkový režim, někdo nevyužije tu vestavěnou vyhybku. Někdo zas na to může pověsit na jeden kanál basy se zapnutým crossoverem, na druhej satelity, a malej aparátek má hotovej. (se zesíkem kterej váží 7kg).
Je to opravdu o tom použití protože cena 14 tis, už není daleko k dalším zesilovačům (QSC RMX 1850 / 2450), takže záleží kdo co preferuje.
Je to opravdu o tom použití protože cena 14 tis, už není daleko k dalším zesilovačům (QSC RMX 1850 / 2450), takže záleží kdo co preferuje.
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
je to spis zesik na hrani do 8, imho ideal k Megatonu NDM152
Ideál k ndm152 bych řekl, že je pl340, pokud jde teda o QSC... I když proč né GX7, že?
Ale když už jsme u toho - jakej byste vybrali zesík k těmhle bednám? Samo i mimo QSCček... Zatím mám rmx2450 a střílí to dost, ale maximum z nich prostě nevytáhnu.
Ale když už jsme u toho - jakej byste vybrali zesík k těmhle bednám? Samo i mimo QSCček... Zatím mám rmx2450 a střílí to dost, ale maximum z nich prostě nevytáhnu.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
PL340 je uz trosku nekde jinde
Na 8omh pouziti je to imho celkem dost predimenzovany

Jasný, je to jinde, taky neřikam, že na to mám
100W zesíku navrch do 8R neni imho tolik, aby se zes dal pokládat za předimenzovanej.

DRUM'n'BASS vibezz
Mně se ten GX7 líbí k těm NMD 152 víc, než RMX 2450. Má odpovídající výkon (o 225 W na kanál víc než u RMX), je levnější a hlavně váží třetinu. PL 340 je samozřejmě ideál, ale také stojí třikrát tolik.
S tim souhlasim, 2450ku sem koupil asi před pěti lety, abych nějakej zesík vůbec měl a kterej by šel zase prodat při upgradu aparátu. Zatim k tomu mam nd215 na 5050ku a ty vrchy maj s tim slabšim zesíkem navrch. Do budoucna chci ale přikoupit ještě basofky a k nim pl380ku a na ty vrchy potom zesík, kterej ještě nevim. Zatim se klanim k tý pl340, ale neni to zbytečnej luxus ?
přecejen prachy netisknu.... Co plx - je to PLko výrazně lepší? Co jiní výrobci? GX moc nevěřim, přecejen to je nejnižší řada...

DRUM'n'BASS vibezz
[quote="voče"]Jasný, je to jinde, taky neřikam, že na to mám
100W zesíku navrch do 8R neni imho tolik, aby se zes dal pokládat za předimenzovanej.[/quote]
myslel jsem predimenzovany spis tou mustkovou moznosti, to pl340 bych spis dal na basaky do mustku, 8ks PL340 meli imho NSK na tu jejich branu do mordoru, trosku OT pro zajimavost fotky vodniho chlazeni by NSK
http://patricie-krmelova.rajce.idnes.cz ... eni/#1.jpg

myslel jsem predimenzovany spis tou mustkovou moznosti, to pl340 bych spis dal na basaky do mustku, 8ks PL340 meli imho NSK na tu jejich branu do mordoru, trosku OT pro zajimavost fotky vodniho chlazeni by NSK
http://patricie-krmelova.rajce.idnes.cz ... eni/#1.jpg
Hned v tom prvním příspěvku se cituje Hubert z Prodance, že je to vlastně PLX1804, jenom v jiné bedně a ty by měly být spolehlivé. Pokud nijak "neodrbali" ten impulsní zdroj, tak to bude v pohodě. Na normálním trafu v RMX s diodama a kondenzátorem se nemá co pokazit, ale impulsní zdroj, to je jiná - viz občas vyhořelý zdroj u PC.. Ale zase QSC je QSC, ti vědí co dělají..voče píše:... GX moc nevěřim, přecejen to je nejnižší řada...